مواد لازم برای چهار نفر:
شیر دو پیمانه
آرد نول چهار قاشق غذاخوری
زرده تخممرغ دو عدد
آب چهار پیمانه
گلاب نصف پیمانه
كره 100 گرم
زعفران 1/5قاشق چایخوری
شكر دو پیمانه
دارچین برای تزئین به میزان لازم
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
شیر، آرد، آب، زرده تخممرغ و شكر را داخل قابلمه ریخته و مخلوط میكنیم تا آرد حل شود. باید توجه داشته باشیم كه اگر شیر گرم باشد، آرد باز نشده و فرنی یك دست و لطیف نخواهد شد. حرارت را روشن میكنیم و مدام هم میزنیم.
حدود 50 دقیقه تا یك ساعت طول میكشد تا فرنی خودش را بگیرد. به هم زدن ادامه میدهیم تا فرنی به غلظت مطلوب برسد. زعفران دم كرده، گلاب، وانیل و كره را به آن افزوده و سریع در ظرف مناسب سرو ریخته و با دارچین آن را تزئین میكنیم.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :خانواده سبز