آغاز توزیع شیرخشک در داروخانه‌های خوزستان


مدیر نظارت بر دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز از آغاز توزیع شیرخشک در داروخانه‌های استان خبر داد.

به گزارش لقمه، حسین برزگر اظهار کرد: شیرخشک در داروخانه‌های خوزستان در حال توزیع است و شهروندان نگران کمبود شیر خشک در استان نباشند.

وی افزود: کمبود مقطعی شیر خشک همواره در سطح کشور وجود داشته است و این موضوع منحصر به استان خوزستان نبوده و معاونت غذا و دارو با پیگیری های لازم نسبت به تدارک و توزیع این فرآورده به صورت یکسان در سطح داروخانه‌های استان اقدام می کند.

مدیر نظارت بر دارو و مخدر دانشگاه علوم پزشکی اهواز تصریح کرد: از جمله اقدامات و برنامه ریزی‌هایی که برای تدارک شیر خشک در این معاونت انجام می‌شود شامل استفاده از آمار مستند سازمان ثبت احوال در رابطه با موالید سالانه در استان به تفکیک هر منطقه است، که مطابق با آن، شرکت‌های توزیع و پخش شیر خشک، تحت نظارت این معاونت نسبت به توزیع این فرآورده در هر منطقه اقدام می‌کنند.

برزگر با بیان اینکه سهمیه شیر استان نیز اضافه شده است، عنوان کرد: در برخی مواقع این کمبود مقطعی در بعضی نقاط استان، به دلایلی بروز می‌کند که هیچ گونه ارتباطی با روند تدارک و توزیع این فراورده نداشته و بیشتر به جنبه‌های دیگری مربوط می‌شود که به عنوان نمونه، نگرانی که برخی والدین با دریافت اخبار مبنی بر کمبود شیر خشک در داروخانه‌ها که در برخی سایت‌ها به صورت کذب منتشر می‌شود پیدا می‌کنند، آنها را تحریک و ترغیب کرده تا با هجوم به داروخانه‌ها نسبت به خرید عمده و خارج از نیاز روزانه اقدام، و روند عادی توزیع با چالش مواجه شده و برخی افراد نیز برای تهیه شیرخشک با مشکل مواجه شوند.

مدیر نظارت بر دارو و مخدر دانشگاه علوم پزشکی اهواز در ادامه خاطرنشان کرد: برای اثبات این ادعا مواردی موجود است که اینگونه خریداران، پس از فروکش کردن نگرانی و توجه به تاریخ مصرف آن، خواستار مرجوع نمودن شیر خشک خریداری شده هستند که به لحاظ ممنوعیت قانونی و برای حفظ سلامت نوزادان شیرخوار، داروخانه‌ها از تحویل مجدد فرآورده خودداری می کنند.

وی بیان کرد: خوشبختانه در حال حاضر مشکلات کمبود مقطعی شیر خشک در خوزستان برطرف شده است اما انتظار می‌رود مطبوعات و رسانه‌ها نیز در فرهنگ سازی در این مقوله اهتمام بیشتری نشان دهند، چون همانطور که می‌دانیم رسانه‌ها تأثیرگذارترین رکن بر رفتارهای اجتماعی افراد هستند.

وی در پایان گفت: توصیه می‌شود با عنایت به مستندات دینی و علمی در خصوص مصرف شیر مادر و تکلیفی که درباره سبک زندگی اسلامی- ایرانی بر عهده همه گذاشته شده است، در ترویج آن بیشتر بکوشیم.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز

کد: 4647 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ مرداد بازدید: 2768 ساعت: 1:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
2 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 ترس از عملیات خونخواهی ایران اقتصاد اسرائیل را بهم ریخته ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
5 تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
6 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
7 ۱۰۰ میلیون دلار به بازار شیر خشک تخصیص یافت ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر
8 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
9 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
10 رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
11 جان باختن جوان ۲۵ ساله شیروانی در استخر کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیگار بدتر است یا قلیان؟/ آیا قلیان به اندازه سیگار مضر است؟ تحقیقات جدید محققان ایرانی نشان داد که استفاده از ...

  آشنایی با خوراکی های ضد سرماخوردگی خانگی همیشه با شروع فصل پاییز، آمار ابتلا به سرماخوردگی ...

  غذاهایی که شب ادراری را تشدید می‌کنند شب ادراری یکی از مشکلات بسیاری از افراد، خصوصا کود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قند خون پایین، احتمال بروز زوال عقل را افزایش می‌دهد تحقیقات جدید نشان داد پایین بودن قند خون در افراد سالخوردۀ مبتلا به دیابت نوع دوم ممکن است خطر بروز زوال عقل را افزایش دهد.
نکاتی در مورد تغذیه سالمندان پیر شدن به این معنا نیست که فرد باید خود را رها کند و دیگر اهمیتی به سلامت و ظاهر خود ندهد. تغذیه‌ای مناسب و انجام فعالیت‌های جسمی و ذهنی، به عنوان ارکان سلامتی در سنین پیری شناخته می‌شوند. تغذیه متعادل و فعالیت، برای پیشگیری یا جلوگیری از شدت یافتن برخی عوارض مانند پوکی استخوان، تصلب شرائین، کاهش سطح ایمنی بدن و برخی از انواع سرطان‌ها ضروری هستند.
شیرین کام بدون کالری زیاد کوچک و بزرگ ندارد. همه ما کمابیش عاشق طعم شیرین هستیم و خوردن شیرینی، نوشابه، بستنی و غیره را با هیچ‌چیزی در دنیا عوض نمی‌کنیم. البته خودتان بهتر می‌دانید که مصرف زیاد قند و شیرینی‌جات و نوشیدنی‌های شیرین برای سلامتی خوب نیست و مصرف بیش از اندازه این قبیل خوردنی‌ها زمینه ابتلا به چاقی و خدای نکرده دیابت نوع2 را فراهم می‌کند.
برای از بین بردن بوی بد غذا چه کنیم؟ راه حلی برای از بین بردن بوی بد غذااگر هنگام درست کردن غذا از بوی بد پیاز داغ و یا سیر داغ و ... رنج می برید راهکاری زیر را به شما پیشنهاد می کنیم.