به گزارش
لقمه، دکتر علی ولی یاری متخصص داخلی با بیان این مطلب افزود: اسیدهای چرب امگا 3، با تقویت ویژگی لپتین و فرمان توقف خوردن به مغز، اشتهای بیش از حد را از بین می برد و نقش موثری در چربی سوزی دارد.
وی گفت: ماهی های چرب مانند: سالمون که منبع غنی ویتامین D است یکی از منابع عالی این نوع چربی است.
ولی یاری خاطر نشان کرد: هم چنین برخی از آجیل ها، خشکبارها و مغزها از دیگر موادی هستند که از این اسیدها غنی و حاوی نوعی چربی بوده که بعد از هضم تبدیل به اسیدهای چرب می شوند.
این متخصص اظهار داشت: اسیدهای چرب امگا 3 با تغییر در آنزیم هایی که باعث چربی سوزی در سلول ها می شوند به کاهش وزن کمک می کنند.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان