صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
اسیدهای چربی که خود چربی سوزند!
اسیدهای چربی که خود چربی سوزند!
این اسیدهای چرب با تغییر در آنزیم هایی که باعث چربی سوزی در سلول ها می شوند به کاهش وزن کمک می کنند.
به گزارش
لقمه
،
دکتر علی ولی یاری متخصص داخلی با بیان این مطلب افزود: اسیدهای چرب امگا 3، با تقویت ویژگی لپتین و فرمان توقف خوردن به مغز، اشتهای بیش از حد را از بین می برد و نقش موثری در چربی سوزی دارد.
وی گفت: ماهی های چرب مانند: سالمون که منبع غنی ویتامین D است یکی از منابع عالی این نوع چربی است.
ولی یاری خاطر نشان کرد: هم چنین برخی از آجیل ها، خشکبارها و مغزها از دیگر موادی هستند که از این اسیدها غنی و حاوی نوعی چربی بوده که بعد از هضم تبدیل به اسیدهای چرب می شوند.
این متخصص اظهار داشت: اسیدهای چرب امگا 3 با تغییر در آنزیم هایی که باعث چربی سوزی در سلول ها می شوند به کاهش وزن کمک می کنند.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان
کد:
4684
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ جمعه ۱۱ مرداد
بازدید:
4044
ساعت:
7:10 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2
طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا میشود
۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3
تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچهها در سالمندان
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4
کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی
۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5
کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر
۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6
این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است
۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7
تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8
معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9
صادرات تخم ماهی قزلآلا از آذربایجانشرقی
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10
صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11
بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود
۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
کمبود این ویتامین با خطر مرگ همراه است
این ویتامین حیاتی به ویتامین آفتاب نیز معروف است.
باورهای تغذیه ای برای سرماخوردگی
شما وقتی سرما می خورید چه کار می کنید؟ خودتان را گ...
وقتی مواد غذایی قاتلند!
گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خوراکهای محلی چگونه فراموش نشوند؟
پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهماننوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراکهای محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراکها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.
نارنجی بخور، سبز نفس بکش
این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلایندههای مختلف و اطرافمان هم پر شده از افرادی که سیگار از دستشان نمیافتد، تنها کاری که میتوان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریههایمان از گزند اینهمه آسیب در امان باشد.
جلوگیری از ابتلا به افسردگی با مصرف لبنیات
یک روانپزشک با تاکید بر مصرف لبنیات تازه و مغزهایی مانند پسته، بادام و گردو گفت: بیشترین میزان سرتونین در ماست و شیر تازه دیده میشود.
در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟
محققان فهرست رایجترین اشتباهات را در رژیمهای لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیمهای لاغری و رایجترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب میشوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بدترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن میباشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است