به گزارش لقمه، این کاپ کیک به دلیل استفاده از شکلات تلخ در آن، تا حدودی رژیمی است و می توانید از آن برای پذیرایی از مهمانان عید فطر استفاده کنید.مواد لازم • نصف پیمانه کره • دو عدد تخم مرغ • 1 2/3 پیمانه آرد کامل • نصف پیمانه پودر کاکائو تلخ • یک قاشق چایخوری جوش شیرین • نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر • نصف قاشق چایخوری نمک • 2/3 پیمانه شکر دانه درشت • 2/3 پیمانه شکر قهوه ای • 1.5 قاشق چایخوری وانیل • یک پیمانه شیر ترش (شیری که کره آن گرفته شده است) • دو پیمانه تمشک • خامه ترافل شکلاتی* • تمشک (برای تزئین) طرز تهیه 1. کره و تخم مرغ را 30 دقیقه در دمای محیط بگذارید. در همین فاصله، 24 قالب مافین را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. 2. در کاسه همزن، آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط، شکر سفید و شکر قهوه ای رابا هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. 3. در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی به مدت سی ثانیه هم بزنید. به آرامی مخلوط شکر را اضافه کنید و 5 دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید تا سبک و نرم شود. تخم مرغ ها را یکجا و وانیل اضافه کنید و خوب هم بزنید. 4. سپس، مخلوط آرد و شیر ترش را اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید و سرعت را زیاد کنید و 20 ثانیه دیگر هم بزنید. 5. مواد را نصفه داخل قالب های مافین بریزید و در وسط هر کدام 3 تا 4 عدد تمشک قرار دهید و روی آنها دوباره مایع کاپکیک بریزید. 6. به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. پس از خنک شدن، خامه ترافل شکلاتی را روی آنها بریزید و در صورت تمایل با تمشک تازه تزئین کنید. 7. برای تهیه خامه ترافل شکلاتی* به یک پیمانه خامه قنادی، دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت، 1 1/3 پیمانه تکه های شکلات نیمه تلخ و ¾ قاشق چایخوری وانیل نیاز دارید. 8. در یک قابلمه کوچک، خامه قنادی و نشاسته ذرت رابا هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط بگذارید و مدام هم بزنید تا بجوشد. از روی حرارت بردارید. تکه های شکلات و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ها ذوب شوند. مایع را داخل کاسه بزرگ بریزید. روی آن را بپوشانید و 20 دقیقه در یخچال خنک کنید تا غلیظ شود. بازگشت به صفحه نخست