به گزارش لقمه، هر یک از کاپ هایی که در این دستور توضیح داده شده، 182 کالری انرژی دارد و حاوی 11 گرم کربوهیدرات و 12 گرم چربی است. مواد لازم: • یک عدد کدوحلوایی گردویی پوست کنده • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون • پنیر ریکوتا به مقدار لازم • 1 عدد تخم مرغ بزرگ • 1 قاشق چایخوری آویشن • 2 حبه سیر، له شده • ربع قاشق چایخوری فلفل قرمز • 170 گرم اسفناج تازه • 2 قاشق غذاخوری کره • 1 قاشق غذاخوری مریم گلی تازه، خرد شده و 12 برگ مریم گلی برای تزئین • 2 قاشق غذاخوری آرد • 2 فنجان شیر، نیمه گرم • نمک و فلفل • 1 فنجان پنیر فونتینا، رنده شده (یا پنیر دلخواه) • نیم فنجان پنیر پارمزان یا پکورینو، رنده شده • جوز هندی آسیاب شده، برای تزئین • ابزار: قالب مافین، پوست کن دستور تهیه:- فر را از قبل بگذارید گرم شود. - با پوست کن، کدوحلوایی را به برش های یک هشتم ببرید. آنها را در یک لایه روی ظرف فر بچینید. روی آنها روغن زیتون بمالید و نمک بزنید. حدود 10 تا 15 دقیقه کباب کنید به اندازه ای که بتوان به راحتی آنها را خم کرد. - وقتی کدوحلوایی در حال پختن است، ریکوتا، تخم مرغ و آویشن را مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید. - در ماهیتابه متوسطی حدود یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی شعله متوسط گرم کنید. سیر و فلفل قرمز را تفت دهید تا رایحه آن درآید و اسفناج را اضافه کنید. آنها را نیز تفت دهید تا نرم شوند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. وقتی سرد شد، رطوبت اضافی آن را بگیرید و خرد کنید و مخلوط ریکوتا را اضافه کنید. - در ماهیتابه متوسطی کره را روی شعله کم آب کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. دو دقیقه آن را حرارت دهید و هم بزنید. - به تدریج شیر ولرم را اضافه کنید. به حرارت دادن ادامه دهید و گاهی هم بزنید تا این مخلوط نیم جوش شود و لعاب بیندازد. بگذارید این مخلوط 5 تا 10 دقیقه دیگر حرارت ببیند و حباب بزند و غلیظ تر شود. حواستان باشد که با هم زدن از ته گرفتن آن جلوگیری کنید. سپس به آن نمک و فلفل بزنید. - برای سر هم کردن کاپ های لازانیا، داخل قالب مافین ها را چرب کنید و 12 عدد از بزرگترین برش های کدوحلوایی را جدا کنید و ته هر قالب یک برش بگذارید. سپس یک قاشق از مخلوط ریکوتا را داخل هر قالب بریزید و روی آن از سس مخلوط سفید بریزید. روی آن پنیر فونتینا بپاشید و یک بار دیگر این لایه ها را تکرار کنید. این بار برش کدوحلوایی را در جهت مخالف بگذارید. سپس روی آن پنیر پارمزان یا پکورینوی رنده شده بریزید و حدود 30 تا 35 دقیقه بپزید تا طلایی شود و حباب بزند. - در حالیکه کاپ های لازانیا در حال پختن هستند، برگ های مریم گلی را 45 ثانیه در روغن زیتون داغ تفت دهید. سپس آنها را از روغن خارج کنید و بگذارید روغن آنها کشیده شود. - وقتی لازانیا آماده شد، روی هر کدام از کاپ ها جوز هندی بپاشید و با برگ مریم گلی تزئین کنید و سرو نمایید. بازگشت به صفحه نخست