روش تهیه کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی


کدوحلوایی برای درست کردن خوراکی ها و غذاهای زیادی بکار می رود و غذایی سالم و مقوی محسوب می شود.

به گزارش لقمه، هر یک از کاپ هایی که در این دستور توضیح داده شده، 182 کالری انرژی دارد و حاوی 11 گرم کربوهیدرات و 12 گرم چربی است.



مواد لازم:

• یک عدد کدوحلوایی گردویی پوست کنده

• 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

• پنیر ریکوتا به مقدار لازم

• 1 عدد تخم مرغ بزرگ

• 1 قاشق چایخوری آویشن

• 2 حبه سیر، له شده

• ربع قاشق چایخوری فلفل قرمز

• 170 گرم اسفناج تازه

• 2 قاشق غذاخوری کره

• 1 قاشق غذاخوری مریم گلی تازه، خرد شده و 12 برگ مریم گلی برای تزئین

• 2 قاشق غذاخوری آرد

• 2 فنجان شیر، نیمه گرم

• نمک و فلفل

• 1 فنجان پنیر فونتینا، رنده شده (یا پنیر دلخواه)

• نیم فنجان پنیر پارمزان یا پکورینو، رنده شده

• جوز هندی آسیاب شده، برای تزئین

• ابزار: قالب مافین، پوست کن



دستور تهیه:

- فر را از قبل بگذارید گرم شود.

- با پوست کن، کدوحلوایی را به برش های یک هشتم ببرید. آنها را در یک لایه روی ظرف فر بچینید. روی آنها روغن زیتون بمالید و نمک بزنید. حدود 10 تا 15 دقیقه کباب کنید به اندازه ای که بتوان به راحتی آنها را خم کرد.

- وقتی کدوحلوایی در حال پختن است، ریکوتا، تخم مرغ و آویشن را مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید.

- در ماهیتابه متوسطی حدود یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی شعله متوسط گرم کنید. سیر و فلفل قرمز را تفت دهید تا رایحه آن درآید و اسفناج را اضافه کنید. آنها را نیز تفت دهید تا نرم شوند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. وقتی سرد شد، رطوبت اضافی آن را بگیرید و خرد کنید و مخلوط ریکوتا را اضافه کنید.

- در ماهیتابه متوسطی کره را روی شعله کم آب کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. دو دقیقه آن را حرارت دهید و هم بزنید.

- به تدریج شیر ولرم را اضافه کنید. به حرارت دادن ادامه دهید و گاهی هم بزنید تا این مخلوط نیم جوش شود و لعاب بیندازد. بگذارید این مخلوط 5 تا 10 دقیقه دیگر حرارت ببیند و حباب بزند و غلیظ تر شود. حواستان باشد که با هم زدن از ته گرفتن آن جلوگیری کنید. سپس به آن نمک و فلفل بزنید.

- برای سر هم کردن کاپ های لازانیا، داخل قالب مافین ها را چرب کنید و 12 عدد از بزرگترین برش های کدوحلوایی را جدا کنید و ته هر قالب یک برش بگذارید. سپس یک قاشق از مخلوط ریکوتا را داخل هر قالب بریزید و روی آن از سس مخلوط سفید بریزید. روی آن پنیر فونتینا بپاشید و یک بار دیگر این لایه ها را تکرار کنید. این بار برش کدوحلوایی را در جهت مخالف بگذارید. سپس روی آن پنیر پارمزان یا پکورینوی رنده شده بریزید و حدود 30 تا 35 دقیقه بپزید تا طلایی شود و حباب بزند.

- در حالیکه کاپ های لازانیا در حال پختن هستند، برگ های مریم گلی را 45 ثانیه در روغن زیتون داغ تفت دهید. سپس آنها را از روغن خارج کنید و بگذارید روغن آنها کشیده شود.

- وقتی لازانیا آماده شد، روی هر کدام از کاپ ها جوز هندی بپاشید و با برگ مریم گلی تزئین کنید و سرو نمایید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 6274 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۶ اسفند بازدید: 3856 ساعت: 4:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
2 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
3 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
4 خانم ها این گیاه دارویی شگفت انگیز را مصرف کنند ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
5 مشاور رسانه‌ای سازمان نظام مهندسی کشاورزی منصوب شد ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۳ مرداد
6 رقابت بازیگران سینما و تلویزیون در مرحله نیمه نهایی برنامه «دست‌پخت های خودمانی» ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۰ فروردين
7 7 نوشیدنی برای پاکسازی بدن ۱۳۹۳ شنبه ۲۵ بهمن
8 ارائه توضیحات ابتکار درباره بودجه محیط زیست در کمیسیون کشاورزی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ دي
9 خوردنی‌های مفید برای کبد چرب ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت
10 دستور پخت کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت
11 خرم سلطان چگونه چاقی را به لاغری تبدیل کرد؟! ۱۳۹۳ چهارشنبه ۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای فشارخون همزمان با این غذاها مصرف نکنید مصرف مواد غذایی فرآوری شده حاوی سدیم برای بیماران ...

  نان هایی که مانع جذب روی می شوند یک متخصص تغذیه با بیان اینکه:« کمبود روی رشد را به...

  افراد چاق، عرق نعنا بخورند/ عسل و آبلیمو معده را قوی می‌کند مدیر انجمن علمی طب سنتی ایران به افرادی که تمایل د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با گرفتن این رژیم های لاغری مرگتان حتمی است! تب لاغری تب تندی است. خیلی‌ها حال و حوصله وزن كم كردن طی چند ماه را ندارند و دلشان می‌خواهد یك‌شبه ره صدساله را طی كنند. از سویی نه می‌توانند جلوی خوردنشان را بگیرند و نه طاقت گرسنگی دارند...
چرا باید شاهی بخوریم؟ چقدر اهل سبزی خوردن هستید؟ وقتی سبد سبزی خوردن سر سفره می‌آید به کدام سبزی علاقه بیشتری دارید؟ اگر جزو افرادی هستید که شاهی‌ها را سوا کرده و میل می‌کنید به خودتان تبریک بگویید چون انتخاب خوبی دارید.
4 ترفند موثر برای مقابله با ضعف‌های غذایی همه‌ی ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب پذیر می‌کنند. در حوزه‌ی تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند.
املت در وضعیت قرمز + عکس پایگاه خبری لقمه: شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکان‌های خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن‌ زیر دندان آدم می‌ماند و با یادآوری خاطره‌اش لحظات شیرینی زنده می‌شود.