میگو را با خمیر بنیه، خوشمزه تر کنید


بنیه میگو (Shrimp)، از روش های پخت میگو است تا بوی بد میگو کمتر به نظر برسد و برای بچه ها هم بیشتر قابل خوردن می شود.

 مواد لازم


• میگو 250 گرم
• آب پیاز نصف قاشق غذاخوری
• تخم‌مرغ یك عدد
• نمك و فلفل به میزان لازم
• آرد 1/4 پیمانه
• ماست یك قاشق غذاخوری
• بیكینگ‌پودر یك قاشق مرباخوری
• روغن برای سرخ‌كردن به میزان لازم
• پودر سیر یك قاشق چایخوری
 

طرز تهیه

بعد از تمیز كردن میگوها آنها را شسته با آب پیاز، نمك و فلفل مخلوط می‌كنیم. تخم‌مرغ را خوب هم زده به آن آرد، ماست، نمك، پودر سیر و بیكینگ‌پودر را اضافه كرده و خوب مخلوط می‌كنیم، میگوها را در مایه غلتانده و در روغن سرخ می‌كنیم تا به رنگ طلایی در آید.

این غذا در كنار سیب‌زمینی سرخ شده، لیموترش تازه و سس تارتار بسیار لذیذ است.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 6571 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۸ فروردين بازدید: 3070 ساعت: 1:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چگونه 100 سال عمر ‌کنیم؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير
2 آیا نوشابه های انرژی زا واقعا موثرند؟ ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پوست هندوانه برای 3 ماسک معجزه گر این بار وقتی این میوه را می خورید ، بخشی را نیز بر...

  تأثیر مصرف مكمل كراتین و مخلوط كراتین – كربوهیدرات بر توان بی هوازی و شاخص های آسیب سلولی پایگاه خبری لقمه: امروزه مصرف مكملهای غذایی در ورز...

  چگونه چاق شویم؟! دانشمندان در جدید ترین مطالعات خود نشان دادند چاق ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت