ایران بزرگ‌ترین خریدار کنجاله سویا از هند برای دومین سال متوالی


منابع تجاری با توضیح اینکه ایران نزدیک به یک سوم ذخایر کنجاله سویای خود را از هند تامین کرده است، اعلام کردند که این کشور به بزرگ ترین واردکننده سویای هند برای دومین سال متوالی تبدیل شده است.

به گزارش لقمه، به گفته منابع تجاری، ایران در نظر دارد، تا به عنوان بزرگ‌ترین خریدار کنجاله سویا از هند برای دومین سال متوالی شناخته شود، به طوری که نزدیک به یک سوم ذخایر خود را از این کشور تامین کرده است.

این تجار عنوان کردند: ایران در اوایل سال جاری خرید کنجاله سویا را افزایش داده است ،چرا که واردات سویای ایران از آرژانتین و برزیل به علت تحریم‌ها با مشکل روبرو شد. سویاهای وارداتی برای تبدیل به روغن‌های گیاهی و خوراک دام فشرده می‌شود.

آمریکا و کشورهای غربی مدعی هستند که موادغذایی شامل تحریم‌های ایران نمی‌شوند، اما واردکنندگان ایرانی برای دریافت اعتبارنامه به منظور پرداخت پول خریدها یا دریافت نقل و انتقالات مالی با چالش روبرو هستند.

هند، دومین خریدار بزرگ نفت ایران، پول نفت وارداتی خود به ایران را به صورت روپیه و از طریق حسابی در یک بانک هندی پرداخت می‌کند. درعوض، واردکنندگان ایرانی می‌توانند پول خریدهای خود از هند را از محل این سپرده‌ها به صادرکنندگان هندی بپردازند.

مهتا مدیرعامل انجمن استخراج دانه روغنی هند گفت: نیاز ایران به کنجاله سویا و مزیت‌های حمل این محصول به این کشور به تهران کمک کرده است، تا بار دیگر به بزرگ‌ترین خرید کنجاله سویای هند تبدیل شود.

وی افزود: انتظار می‌رود که ارسال محموله‌های کنجاله سویا به ایران حدود 15 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یابد و به یک میلیون تن در سال مالی منتهی به مارس 2014 برسد.

در سال مالیاتی منتهی به مارس 2013 برابر با سال 91، ایران با خرید 870 هزار و 776 تن کنجاله سویا از هند بزرگ‌ترین واردکننده این محصول از این کشور شناخته شد. ایران به طور متوسط سالانه 2 تا 2.5 میلیون تن کنجاله سویا مصرف می‌کند.

به گفته تاجران هندی، در حال حاضر، هر تن کنجاله سویای هند 520 تا 540 دلار و بدون هزینه حمل به ایران فروخته می‌شود. قیمت پیشنهادی هر تن کنجاله سویا، 2 ماه پیش برابر با 620 دلار بوده است.

دهلی‌نو محموله‌های کنجاله سویا را برای مشتریان خود در تهران که خواهان ارسال سریع آنها هستند، در بسته‌های کوچک آماده می‌کند؛ این موضوع و همچنین هزینه‌های مناسب‌ حمل محموله‌ها نسبت به دیگر صادرکنندگان این محصول به ویژه آرژانتین، هند را در موضع رقابتی بهتر قرار داده است.

در عین حال، صادرکنندگان هندی از تاخیر در پرداخت‌ها، اعتبارنامه‌ها که یک تا نیم ماه به طول می‌کشد، شکایت دارند. صدور اعتبارنامه‌ها به طور معمول یک هفته زمان می‌برد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 4737 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۶ مرداد بازدید: 2817 ساعت: 8:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر ایجاد دالان‌های امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین ۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
2 صابر پرنیان: نهضت صنعت داخلی در واکنش به تحریم ها/گلایه صنایع از بروکراسی‌های اداری و تحریم‌های داخلی نه تحریم‌های خارجی ۱۳۹۹ دوشنبه ۶ بهمن
3 جذابیت ایران برای برندهای غذایی جهانی چقدر است؟ ۱۳۹۴ جمعه ۳۰ مرداد
4 اگر بدانید، نمی‌خورید! ۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت
5 سرانه 33 لیتری مصرف نوشابه در ایران ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۲ خرداد
6 مهمترین موانع صادرات خرما از زبان یک صادرکننده ۱۳۹۲ جمعه ۲۰ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه بیماران PKUدر مواقع اضطراری پایگاه خبری لقمه: عفونت، سرماخوردگی، اسهال، تزریق ...

  یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟ غذای نذری یکی از نمادهایی بی چون و چرای محرم است ک...

  رژیم غذایی دیابتی ها چیست؟ افراد مبتلا به دیابت نوع اول باید انسولین مورد نیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شام ‌خوردن را كنار نگذارید «شب‌ها شام نمی‌خورم، برنج و نان را كه كاملا از وعده غذایی شب حذف كرده‌ام، شب‌ها یك لیوان شیر، یك ظرف سالاد یا حتی یك عدد سیب به عنوان شام برایم كافی است». اینها جملاتی است كه این روزها از زبان بسیاری از افراد و بخصوص خانم‌ها می‌شنویم.
میوه‌ها و تنقلات شب یلدا چیست+ تصاویر قرن‌هاست که مردم آغاز زمستان را که برابر با شامگاه سی‌ام آذر و بامداد یکم دی است به نام شب یلدا یا شب چله جشن می‌گیرند و تنقلات و میوه صرف می‌کنند.
با سوختگی‌های خفیف در آشپزخانه چه کنیم؟ مثلث آتش از 3 عامل گرما، اکسیژن و ماده سوختنی تشکیل‌شده و بی‌شک سهل‌انگاری در رعایت نكته‌های ساده ایمنی آشپزخانه، می‌تواند با ایجاد این مثلث خانه‌تان را به آتش بکشد...
اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی/ زیاد عدسی نخورید! یک پزشک و محقق طب اسلامی – ایرانی با اشاره به اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی، گفت: برخی از عادت‌های غذایی نادرست منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی می‌شود.