سرانه 33 لیتری مصرف نوشابه در ایران


دبیر انجمن صنفی صنایع نوشابه‌سازی با اشاره به اینکه هم‌اکنون سرانه مصرف نوشابه ایران حدود 33 لیتر در سال است، گفت: صادرات نوشابه به دلیل تحریم‌های بین‌المللی با کاهش زیادی مواجه شده است.

به گزارش لقمه، احمد حداد مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: میزان مصرف نوشابه در کشور رشد خاصی نداشته و شرایط نامطلوب اقتصادی روی صنعت نوشابه‌سازی هم مانند دیگر صنایع تاثیر منفی گذاشته است.

وی گفت: در گذشته صادرات صنعت نوشابه در سطح خوبی قرار داشت اما به دلیل مشکلات مختلف به ویژه تشدید تحریم‌های بین‌المللی در حال حاضر ارزش صادرات این صنعت چندان بالا نیست. ما حتی به چین هم نوشابه صادر کرده بودیم.

او درباره محدودیت‌های موجود برای تبلیغات نوشابه‌های تولید داخل توضیح داد: متاسفانه در حال حاضر کالاهای خارجی در سطحی وسیع در شبکه‌های ماهواره‌ای تبلیغ و همین کالاها به راحتی و با قیمت چند برابری نسبت به محصولات داخلی وارد بازار ایران هم می‌شوند.

وی افزود: این در شرایطی است که از یک سو محصولات تولید داخل اجازه تبلیغات در شبکه‌های ماهواره‌ای را ندارند و در داخل کشور هم تبلیغ نوشابه در صدا و سیما با محدودیت‌هایی مواجه بوده و همچنین هزینه سنگینی دارد.

دبیر انجمن صنفی صنایع نوشابه‌سازی گفت: در چنین شرایط ناعادلانه‌ای رقابت کردن با محصولات داخلی بسیار دشوار است و ما عمدا یا سهوا بازار داخلی را به کالاهای وارداتی واگذار می‌کنیم.

حداد مقدم با اشاره به وارداتی بودن قوطی آلومینیومی نوشابه‌های تولید داخل گفت: سرمایه‌گذاری برای تولید این نوع قوطی بسیار بالاست و فقط یک کارخانه داخل از این نوع قوطی تولید می‌کند که آن هم تولیدش پایین و برای مصارف شخصی است.

به گفته وی در حال حاضر عمده بازار نوشابه کشور در اختیار تولیدات داخلی است و بسیاری از برندهای معروف در بازارهای جهانی نیز در کشور تولید می‌شوند. هم‌اکنون 35 شرکت تولید نوشابه عضو انجمن هستند و بالغ بر 75 تا 100 هزار نفر نیز در صنعت نوشابه مشغول به کار هستند. 

براساس آمار گمرک ایران در سال گذشته صادرات صنعت نوشابه کشور به حدود 21.2 میلیون دلار رسید. در حالی که 25.5 میلیون دلار نیز نوشابه‌های غیرالکلی وارد کشور شد. 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4054 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۲ خرداد بازدید: 2458 ساعت: 8:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
3 بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
4 نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید ۱۴۰۱ دوشنبه ۳ مرداد
5 توزیع نوشابه گازدار در غذاخوری ادارات ممنوع شد ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ خرداد
6 رژیم های ممنوعه غذایی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت
7 بیماران کرونایی این غذاها را نخورند ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۵ آبان
8 97؛ سال ارتقای کیفیت نان /تغییر تدریجی در ذائقه مردم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
9 نوشیدنی"کامبوچا" چه تاثیری بر سلامت بدن دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
10 ارتباط نوشابه های انرژی زا با سلامت مغز ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
11 عوارض ترکیب الکل با نوشیدنی‌های انرژی‌زا چیست؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر ریواس برای فشارخونی‌ها یک کارشناس تغذیه عنوان کرد: ریواس سرشار از سلنیوم ...

  چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟ لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمه‌ای ق...

  26 توصیه تغذیه‌ای به مسافران نوروزی تعطیلات عید که از راه می‌رسد، بازار سفرهای نوروزی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۱۰ عادت نادرست که مانع از هضم غذا می‌شود پایگاه خبری لقمه: آیا بعد از هر وعده‌ی غذایی احساس سنگینی زیاد می‌کنید؟ معده‌تان آتش می‌گیرد؟ بدتر از همه این که دچار یبوست یا اسهال می‌شوید؟ اینها جزو شایع‌ترین مشکلات گوارشی هستند که در اکثر موارد به عادت‌های بد خودمان مربوط می‌شوند.
غذاها چطور باعث كاهش استرس می‌شوند؟ همه ما كم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می‌تواند یك ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهكار‌های مختلفی برای این كار وجود دارد كه یكی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است.
اختلالات رفتاری در کودکان با این نوشیدنی‌ها خانواده‌ها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند.
خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.