قیمت برنج ایرانی از 10روز دیگرکاهش می‌یابد


رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از تغییر فرهنگ ذائقه ایرانی‌ خبر داد.

به گزارش لقمه، قاسم‌علی حسنی اظهار کرد: به دلیل واردات برنج خارجی به واسطه تفاوت قیمت برنج ایرانی و خارجی ذائقه ایرانی به سمت برنج‌های وارداتی در حال چرخش است.

وی ادامه داد: حدود 35 درصد مصرف برنج توسط تولید داخلی و مابقی آن توسط واردات تامین می‌شود که این 35 درصد در رستوران‌های مجلل، تالارهای پذیرایی و افراد توانمند مصرف می‌شود.

رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی افزود: در برخی خانه‌ها برنج ایرانی به صورت 50 درصد با برنج هندی پخت می‌شود.

حسنی با اشاره به شروع فصل برداشت برنج تاکید کرد: از اوایل شهریور ماه شاهد کاهش قیمت برنج ایرانی خواهیم بود که قیمت منطقی برنج ایرانی کیلویی 6200 تومان تخمین زده می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که همه منتظر کاهش قیمت‌ها با تغییر دولت بودند و حال چه وضعیتی در بازار حاکم است گفت: بازار در حال رکود است و عوامل تاثیرگذار مانند کوتاهی زمان، ماه رمضان و تعطیلات آخر هفته نگذاشت تغییر دولت تاثیری بر قیمت‌ها داشته باشد.

رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی ادامه داد: قیمت‌ها تغییری نکرده و مردم انتظار فراوانی برای کاهش قیمت‌ها دارند و کاهش قیمت عواملی همچون فراوانی کالا، قیمت خرید و قیمت ارز دارد.

حسنی تصریح کرد: در حال حاضر کالا به فراوانی موجود بوده و قیمت ارز باید به یک ثبات واقعی برسد که درحال حاضر این ثبات نسبی است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4769 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۰ مرداد بازدید: 2307 ساعت: 9:55 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
7 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
9 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
10 گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۴ خرداد
11 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فیبر و تا ثیر آن بر دیابت پایگاه خبری لقمه: حضور فیبر های رژیمی در رژیم غذای...

  منظم خوردن؛ درمان چاقی مفرط نوجوانان نتایج بررسی های جدید نشان می دهد، مصرف روزی ۵وعده ...

  رازهایی درباره فست فودها! شواهد بسیاری هست که می گوید همبرگرهای رستوران های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انجیر بسیار چاق کننده است اگر می خواهید چاق شوید با گنجاندن این ماده غذایی در وعده های اصلی تان می توانید وزن خود را افزایش دهید.
کنترل تغذیه نوجوانان نوجوانی دوره‌ رشد است. برای همین تغذیه در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است. بدن نوجوانان برای رشد کافی نباید با کمبود مواجه شود. اما در این سن تقریباً همه چیز پیچیده می‌شود حتی تغذیه.
با آشپــزی هم می توان ثروتمند شد لقمه: دنیای آشپزی با عطرها و رنگ‌هایش هر كسی را می‌تواند به سوی خود جلب كند. شاید كمی دور از ذهن باشد كه آشپزی به عنوان یك حرفه، راهی برای ثروتمند شدن باشد اما در دنیای خوش طعم آشپزی، این اتفاق به كرات افتاده است.
بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.