اختلالات تیروئیدی چگونه درمان می‌شود؟


یک فوق تخصص غدد، درمان‌ اختلالات غدد تیروئید ناشی از کم‌ کاری و یا پرکاری تیروئید را تشریح کرد و گفت: مصرف قرص‌های تیروکسین برای کم کاری تیروئید از رایج‌ترین راه‌های درمان است.

به گزارش لقمه، دکتر حسین دلشاد گفت: درمان اختلالات تیروئید بستگی زیادی به اختلالات زمینه‌ای دارد در صورتی که کم‌کاری غده تیروئید ناشی از کمبود ید باشد با مصرف متناسب ید برطرف می‌شود.ایرانی‌ها بیشتر از یک دهه است که از ید کافی برخوردارند و این مشکل از بین رفته است.

وی ادامه داد: سازمان بهداشت جهانی در سال 2000، ایران را اولین کشور عاری از اختلالات کمبود ید در سطح کشورهای منطقه خاورمیانه و اروپای شرقی اعلام کرد که ناشی از یددار کردن نمک مصرفی خانوارها بود.

این فوق تخصص غدد مصرف قرص‌های تیروکسین را به نوزادانی که به صورت مادرزادی از کم‌کاری تیروئید رنج می‌برند، موثر دانست و افزود: در این افراد تنها مصرف تیروکسین کافی خواهد بود اما برای افرادی که دچار سرطان غده تیروئید و یا پرکاری تیروئید هستند، نیاز به انجام عمل جراحی احساس می‌شود.

دلشاد به بیماری‌های خود ایمنی که به کم‌کاری تیروئید منجر می‌شود اشاره کرد و گفت: "هاشی موتو" (التهاب خود ایمنی تیروئید) یکی از بیماری‌هایی است که با بروز آن کم کاری تیروئید به صورت دائمی در فرد خواهد ماند.

وی در رابطه با بیماری پرکاری تیروئید و راه‌های درمان آن عنوان کرد: داروهای ضد تیروئید در 50 درصد مواقع باعث کنترل دائمی تیروئید و در بقیه موارد به عود بیماری منجر می‌شود.

دلشاد ادامه داد: عمل جراحی و برداشتن غده تیروئید در پرکاری هورمون تیروئید را می‌توان به عنوان درمان قطعی و دائمی اطلاق کرد اما مصرف قرص تیروکسین راه‌حلی برای درمان کم‌کاری تیروئید است اما ممکن است مادام‌العمر باشد.

این فوق تخصص در پایان اظهار کرد: درمان کامل کم‌کاری معمولا در مدت طولانی اتفاق می‌افتد اما این تصور اشتباه بین مردم شایع است که درمان تیروئید تا مرگ ادامه دارد و کامل نمی‌شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4879 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۸ مرداد بازدید: 2111 ساعت: 1:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 چند ضد اشتهای معجزه گر برای لاغری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
3 افزایش سکته مغزی را در زنان با مصرف قرص‌های ضدبارداری ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
4 نصف کردن چه قرص هایی برای بدن مضر است ۱۳۹۶ دوشنبه ۲ مرداد
5 آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/2 ۱۳۹۳ يکشنبه ۶ مهر
6 مصرف قرص‌ ضدبارداری برای این افراد ممنوع ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور
7 تناسب اندام و موهایی درخشان با بادام برزیلی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۴ تير
8 لاغری به چه قیمتی؟! ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ خرداد
9 در مورد نوشیدنی‌های ادرار آور چه می‌دانید؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ ارديبهشت
10 قرص‌های لاغری حاوی «شیشه» هستند ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ ارديبهشت
11 مصرف قرص‌های خواب آور، درمان بی‌خوابی نیست ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برنج و ماهی دودی واقعاً اضافه وزن می‌آورند؟ شاید تعجب کنید وقتی بفهمید مدتی است بسیاری از محصو...

  تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درما...

  فواید زیره برای افراد چاق یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا مصرف ماست میوه ای مفید است؟ ماست میوه ای چند وقتی است که مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته است و به ویژه مادران سعی می کنند ماست را طعم دار کنند و به عنوان میان وعده در اختیار کودکان قرار دهند؛ از این رو این موضوع را با دکتر سیدسعید اسماعیلی پزشک و محقق طب اسلامی در میان گذاشتیم تا از درست یا نادرست بودن این شیوه مطلع شویم.
فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه چندی پیش عده ای از افراد به دلیل استفاده از صیفی جاتی که قبل از تمام شدن دوره کارنس به بازار عرضه شده بودند دچار فلج حنجره شده اند نسبت به عوارض خطرناک استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی هشدار داد.
خوراکی های مضر برای دندان در ایام عید مسلما هیچ کدام از ما دوست نداریم هر شش ماه یکبار به دندانپژشکی برویم. اما معاینه های دندانپزشکی به بدی درد دندان و تحمل هزینه های بالای پر کردن یا عصب کشی نیستند. در کنار این معاینات باید در تغذیه خود نیز سلامت دندان هایمان را در نظر داشته باشیم.
خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص صبحانه و تغذیه سالم توضیحاتی داد.