افزایش سکته مغزی را در زنان با مصرف قرص‌های ضدبارداری


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص زنان و زایمان گفت: مصرف قرص‌های ضدبارداری احتمال ایجاد لخته و سکته مغزی را در زنان افزایش می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، لعبت جعفرزاده در گفت وگویی، اظهار کرد: زنانی که از شیوه‌های هورمونی نظیر قرص‌های ضدبارداری برای کنترل بارداری استفاده می‌کنند، در معرض ریسک بالاتر بروز سکته مغزی هستند.

 
وی مصرف این قرص‌ها را در افرادی با سابقه فشار خون، دیابت و مبتلا به بیماری‌های کبدی مضر دانست و گفت: مصرف این نوع قرص‌ها نیز در افراد سیگاری ممکن است موجب بروز سکته قلبی شود.
 
جعفرزاده افزایش وزن، تهوع و ایجاد لکه‌های رنگی در پوست را عوارض دیگر مصرف قرص‌های ضدبارداری برشمرد و گفت: در زنان با سن بیشتر از ۳۵ سال، مصرف این قرص‌ها بسیار خطرناک‌تر است و احتمال ایجاد لخته خون  در بدن را افزایش می‌دهد.
 
این متخصص زنان و زایمان خاطرنشان کرد:  گاهی مصرف این قرص‌ها علیرغم عوارض مصرف آن‌ها، برای کاهش بروز کیست تخمدان، افزایش تراکم استخوان‌ها و کاهش احتمال عفونت‌های التهابی‌ بدن تجویز می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11501 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد بازدید: 2499 ساعت: 9:25 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
2 علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
3 چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد
4 اقداماتی برای پیشگیری از گرمازدگی/ سکته گرمایی چیست ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۶ تير
5 افزایش آسیب آئورت با این آنتی بیوتیک ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند
6 کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی با مصرف ماست ۱۳۹۶ يکشنبه ۶ اسفند
7 ارتباط مصرف روزانه پنیر با حملات قلبی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
8 10 توصیه تغذیه پس از سکته مغزی ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
9 افزایش ریسک بیماری قلبی و دیابت با سریع غذا خوردن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
10 ارتیاط غذای تند با حملات قلبی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
11 مصرف نوشابه گازدار ریسک ابتلا به دیابت را افزایش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شکلات را تقسیم کنید تا خوشمزه‌تر شود! پژوهش محققان دانشگاه ییل حاکی از آن است که خوردن ش...

  مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟ آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...

  چگونه از میوه عید نگهداری کنیم؟ معمولا در ایام عید مردم اقدام به خرید میوه به مقدا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
جذب نیروهای کار جدید با توسعه بخش کشاورزی/چه موقع صادرات اشتباه است؟ یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خوردن عرضه و تقاضا می شود.
روشهای درمان سردردهای زمستانی از دیدگاه طب سنتی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس طب سنتی راه‌های رفع سردرد در زمستان از دیدگاه طب سنتی را تشریح کرد.
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ پایگاه خبری لقمه: گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.