افزایش 94 درصدی قیمت حبوبات


گزارش بانک مرکزی در هفته منتهی به 25 مرداد ماه سال جاری نشان از افزایش 69.4 درصدی قیمت برنج، 94.3 درصدی قیمت حبوبات و 42.7 درصدی قیمت گوشت قرمز دارد.

به گزارش لقمه، بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 25 مرداد ماه سال جاری را اعلام کرد.

لبنیات و تخم مرغ

در این هفته در گروه لبنیات قیمت ماست پاستوریزه 4.8 درصد، پنیر غیر پاستوریزه 0.3 و پنیر پاستوریزه 0.8 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. این گزارش حاکی از افزایش 10.6 درصدی قیمت تخم مرغ است.

برنج و حبوبات

در هفته مورد بررسی در گروه برنج قیمت برنج داخلی درجه یک معادل 0.1 درصد کاهش یافت اما قیمت برنج داخلی درجه 2 0.1 درصد رشد کرد. بر این اساس در گروه حبوبات بهای لوبیا چیتی ثابت بود و قیمت لوبیا سفید معادل 0.3 درصد و لوبیا قرمز 1.1 درصد افزایش یافت، قیمت سایر اقلام این گروه از کاهش 0.1 تا 0.8 درصدی برخوردار شده است.

میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته منتهی به 25 مرداد ماه سال جاری در گروه میوه‌های تازه قیمت سیب گلاب معادل 2.5 درصد، هلو 0.4 درصد، طالبی 3.3 درصد افزایش یافت است اما قیمت سایر اقلام این گروه از کاهش 3.2 تا 22.4 درصدی برخوردار شده است در گروه سبزی‌های تازه قیمت کدو سبز 4.1 درصد ، لوبیا سبز 4.6 درصد و سبزی‌های برگی 5.6 درصد کاهش یافته اما سایر اقلام این گروه از افزایش یک تا 16.2 درصدی قیمت برخوردار شده‌اند.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در این هفته قیمت گوشت گوسفند معادل 0.1 درصد و قیمت گوشت مرغ 1.7درصد افزایش یافته است اما بهای گوشت تازه گاو و گوساله 0.1 درصد کاهش یافت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته قیمت قند 0.9 درصد و شکر نیم درصد افزایش یافت اما بهای چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر ماند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4888 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ مرداد بازدید: 2359 ساعت: 8:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
6 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
9 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
10 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
11 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان «کبد چرب» با نسخه ابن سینا یکی از درمان‌های ساده برای کبد چرب، مصرف روزانه «ش...

  زرده تخم‌مرغ به اندازه سیگار مضر است! لقمه: نتایج یك آزمایش جدید نشان داده است كه وقتی ص...

  غذاهای آماده و كم‌خاصیت همه ما هر روز انواع و اقسام مواد غذایی آماده و نیم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه‌ی مناسب این 9 بیماری را از شما دور می‌کند برای داشتن عمر طولانی همراه با سلامتی و تندرستی لازم است سبک زندگی‌تان سالم باشد. یعنی اینکه تغذیه‌ی درستی داشته باشید و از کارهایی که به سلامتی آسیب می‌زند دوری کنید.
جوان رکورددار کاهش وزن ایرانی را بشناسید جوان 24 ساله سنندجی که طی مدت هشت ماه و 20 روز، 117 کیلوگرم از وزنش را کم کرده بود، تصمیم دارد تا رکورد خود را در ایران و جهان به ثبت برساند.
توجه ویژه به بخش كشاورزی و امنیت غذایی در دولت آینده ضروری است پایگاه خبری لقمه: دكتر حامد نجفی معتقد است توجه ویژه دولت آینده به بخش كشاورزی و امنیت غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.