افزایش 94 درصدی قیمت حبوبات


گزارش بانک مرکزی در هفته منتهی به 25 مرداد ماه سال جاری نشان از افزایش 69.4 درصدی قیمت برنج، 94.3 درصدی قیمت حبوبات و 42.7 درصدی قیمت گوشت قرمز دارد.

به گزارش لقمه، بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 25 مرداد ماه سال جاری را اعلام کرد.

لبنیات و تخم مرغ

در این هفته در گروه لبنیات قیمت ماست پاستوریزه 4.8 درصد، پنیر غیر پاستوریزه 0.3 و پنیر پاستوریزه 0.8 درصد افزایش یافت و بهای سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. این گزارش حاکی از افزایش 10.6 درصدی قیمت تخم مرغ است.

برنج و حبوبات

در هفته مورد بررسی در گروه برنج قیمت برنج داخلی درجه یک معادل 0.1 درصد کاهش یافت اما قیمت برنج داخلی درجه 2 0.1 درصد رشد کرد. بر این اساس در گروه حبوبات بهای لوبیا چیتی ثابت بود و قیمت لوبیا سفید معادل 0.3 درصد و لوبیا قرمز 1.1 درصد افزایش یافت، قیمت سایر اقلام این گروه از کاهش 0.1 تا 0.8 درصدی برخوردار شده است.

میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته منتهی به 25 مرداد ماه سال جاری در گروه میوه‌های تازه قیمت سیب گلاب معادل 2.5 درصد، هلو 0.4 درصد، طالبی 3.3 درصد افزایش یافت است اما قیمت سایر اقلام این گروه از کاهش 3.2 تا 22.4 درصدی برخوردار شده است در گروه سبزی‌های تازه قیمت کدو سبز 4.1 درصد ، لوبیا سبز 4.6 درصد و سبزی‌های برگی 5.6 درصد کاهش یافته اما سایر اقلام این گروه از افزایش یک تا 16.2 درصدی قیمت برخوردار شده‌اند.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در این هفته قیمت گوشت گوسفند معادل 0.1 درصد و قیمت گوشت مرغ 1.7درصد افزایش یافته است اما بهای گوشت تازه گاو و گوساله 0.1 درصد کاهش یافت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته قیمت قند 0.9 درصد و شکر نیم درصد افزایش یافت اما بهای چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر ماند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4888 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ مرداد بازدید: 2346 ساعت: 8:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
6 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
9 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
10 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
11 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر مصرف تخم مرغ های غنی شده با اسید چرب امگا 3 بروی چربی ها و فشار خون پایگاه خبری لقمه: بالا بودن لیپید خصوصا بالا بودن ...

  مصرف مواد نشاسته‌ای را کاهش دهید كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

  غذاهای کودک‌کش بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهند غذاهای شیرین...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کلیه‎های خود را با گل گاوزبان تقویت کنید از برگ‎های گل گاوزبان به دلیل داشتن ویتامین C در برخی از کشورها به‌عنوان سالاد استفاده می‌کنند.
پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین پایگاه خبری لقمه: ساختن یک اپلیکیشن پرطرفدار آرزوی بسیاری از علاقه‌مندان به دنیای آی‌تی و استارت‌آپ است. دنیایی که این روزها می‌توان درآن پیتزای موردعلاقه‌تان را با چند کلیک خودتان درست کنید.
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان را تشریح کرد.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»