آیا مصرف ماست میوه ای مفید است؟


ماست میوه ای چند وقتی است که مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته است و به ویژه مادران سعی می کنند ماست را طعم دار کنند و به عنوان میان وعده در اختیار کودکان قرار دهند؛ از این رو این موضوع را با دکتر سیدسعید اسماعیلی پزشک و محقق طب اسلامی در میان گذاشتیم تا از درست یا نادرست بودن این شیوه مطلع شویم.

به گزارش لقمه، وی در این باره می گوید: باید دید چه میوه یا اسانسی به ماست افزوده می شود، اگر فرض را بر این بگذاریم که میوه طبیعی به ماست اضافه می شود به عنوان مثال توت فرنگی به ماست اضافه شود، از آن جا که توت فرنگی سرد است و ماست نیز طبع سرد دارد، مصرف چند غذای سرد با هم اشکال دارد.

خوردن میوه همراه با ماست به ویژه در افرادی که معده های سرد و نفاخ دارند، دستگاه گوارش را دچار مشکل می کند و اگر برای طعم دار کردن ماست، اسانس اضافه می شود ما نمی توانیم بگوییم که آیا این اسانس ها قابل اطمینان است یا خیر.
وی افزود: در کل مصرف میوه همراه ماست یا شیر توصیه نمی شود مگر از مغز میوه مانند بادام، پسته و... همراه شیر یا ماست استفاده کرد به عنوان مثال ماست و خیار با کمی مصلح آن،کشمش و گردومصرف می شود اما نمی توان ماست را همراه با آناناس یا توت فرنگی استفاده کرد.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزنامه خراسان

کد: 4898 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳۰ مرداد بازدید: 4776 ساعت: 1:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
2 حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
3 چند ضد اشتهای معجزه گر برای لاغری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
4 غذاهایی که دندان‌هایتان را لکه‌دار می‌کنند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
5 دسر لیوانی توت فرنگی؛ دسر خوش رنگ و لعاب تابستانی ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
6 کدام میوه ها کمترین تاثیر را روی قند خونتان می گذارند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
7 ترکیب طبیعی توت فرنگی موجب کاهش اثرات روانی پیری می شود ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
8 طرز تهیه خورش داوود پاشا «غذای ترکیه» ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
9 برداشت توت فرنگی در کردستان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
10 توت فرنگی شکم پر فینگرفودی آسان و سریع برای جشن تولد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
11 فواید توت سفید برای سلانمتی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  میوه‌هایی با طعم سرطان! همه متخصصان علوم پزشکی به مردم توصیه می‌کنند که بر...

  سیگار و فست‌فودها از عوامل افزایش ابتلا به سرطان هستند دبیر اجرایی كنگره بین‌المللی هم‌اندیشی سرطان دانشگ...

  دانش آموزان مواد غذایی حاوی آهن مصرف کنند سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی پس از چالش‌های موجود میان سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد، شاهد خبرهای خوبی از معاون وزیر بهداشت هستیم که موضوعات مربوط به سلامت مردم بالاخره به سرانجام خواهد رسید.
آشنایی با خوراکی های شادی آور! خواب کافی، خندیدن، گذراندن زمان با افراد شاد و مدیتیشن، همگی می توانند به شاد کردن افراد کمک کنند. اما علم نشان می دهد که ما می توانیم با خوردن برخی مواد خوراکی شادتر و خوشحال تر باشیم.
محصولات ارگانیک؛ مُد جدید یا نوید فرهنگ تغذیه ای بهتر؟ سال 2015 از طرف سازمان بهداشت جهانی سال تغذیه سالم از مزرعه تا بشقاب نام گذاری شده است . اماآیا ما ایرانیان به این شعار توجهی داریم.
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .