پرخوری موجب درد مفاصل/کم‌خوری باعث پیری زودرس


یک متخصص طب سنتی گفت: در پرخوری جذب غذا به‌درستی صورت نمی‌پذیرد و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل شده،همچنین در کم‌خوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز می‌کند که سوءتغذیه یا کم‌خوری منجر به پیری زودرس می‌شود.

به گزارش لقمه، درباره آداب توصیه شده در خوردن غذا، اظهار داشت: باید در خوردن غذا اعتدال باشد و افراد در صرف غذا پرخوری نکنند که مقدار غذا زیاد نباشد زیرا باعث فساد غذا در معده شده فرایند هضم با اشکال صورت می‌پذیرد، همچنین مقدار غذا کم نباشد که باعث ضعف و لاغری شود.

به‌گفته وی اگر افراد غذایی را نمی‌توانند در یک وعده هضم کنند بهتر است دفعات غذا خوردن خود را افزایش و مقدار غذای هر وعده را کاهش دهند، همچنین افراد دست از غذا خوردن بکشند با وجود اینکه میل و اشتها به مصرف غذا دارند.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران افزود: غذا باید به‌طور کامل جویده و سپس بلعیده شود و از مصرف مداوم آب حین صرف غذا اجتناب کنند چرا که فرآیند هضم غذا با اختلال صورت گرفته موجب بروز بیماری‌های معده می‌شود.

فتعلی درباره آداب توصیه شده بعد از خوردن غذا عنوان کرد: افراد باید پس از صرف غذا استراحت کرده و نباید فعالیت و حرکات بدنی داشته باشند چرا که عامل هضم غذا در معده حرارت است، استراحت و سکون کمک می‌کند تا حرارت در معده متمرکز شده و فرآیند هضم سرعت پیدا کند البته فعالیتی مثل قدم زدن برای جاگیری غذا در قعر معده توصیه شده است.

وی درباره پرخوری و کم‌خوری بیان داشت: در پرخوری و مداومت به آن، هضم دچار مشکل شده و جذب غذا به‌درستی صورت نمی‌پذیرد و خلط خام در بدن تولید شده و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل می‌شود.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران خاطرنشان کرد: افراط در غذا خوردن موجب چاقی، سوء هضم و ورم معده می‌شود. همچنین در کم‌خوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز می‌کند که سوءتغذیه یا کم‌خوری منجر به پیری زودرس نیز می‌شود. 
 

بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :تسنیم

کد: 5989 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۶ دي بازدید: 4228 ساعت: 12:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
3 آشنایی با نکات تغذیه‌ای رمضان نوروزی ۱۴۰۲ دوشنبه ۷ فروردين
4 اثر رژیم غذایی مدیترانه ای در کاهش چاقی و بیماری کبدی ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت
5 جلوگیری از پرخوری با برخی از مکمل های غذایی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
6 توصیه‌های تغذیه‌ای شب یلدا ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
7 پرخوری عصبی را بشناسیم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
8 اصلاح الگوی غذا به خاطر بچه ها ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
9 میان وعده ای که از اضافه وزن پیشگیری می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
10 افزایش وزن کودکان ایرانی نگران کننده است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
11 گیاهان دارویی از پرخوری پیشگیری می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سرد مزاجان و خوردن غذاهایی با طبع سرد اگر افراد بعد از مصرف غذاهایی که طبع سرد دارد، دچا...

  هرم غذایی مناسب سالمندان یکی از نکات اساسی در حفظ سلامت سالمندان توجه به تغ...

  پیشگیری از موخوره با تغذیه درست موخوره در موهای آسیب‌دیده ایجاد می‌شود و برای پیشگ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر پایگاه خبری لقمه: رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به انجام مطالعه‌ای برای کمی‌سازی اثرات بهداشتی و اقتصادی منتسب به آلاینده ذرات معلق PM ۲.۵، به تشریح عوارض این معضل بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد همه مرگ‌های منتسب به مواجهه طولانی مدت با ذرات معلق PM۲.۵ بیش از ۸۷ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است.
کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! پایگاه خبری لقمه: گزارش های میدانی و هشدارهای متخصصین عفونی، حکایت از این واقعیت دارد که موارد ابتلا به HIV در کشور به سرعت در حال افزایش است.
5 دلیل خوب برای مصرف نان نان برکت سفره‌ها و پایه و اساس تغذیه‌ی ما را تشکیل می‌دهد و مصرف آن از اهمیت زیادی برخوردار است.
میوه ای برای بهبود کولیت! این مطالعه برای اولین بار روش های درمانی جدید بر علیه اختلالاتی همچون بیماری کولیت اولسراتیو (کولیت زخمی شونده) را پیشنهاد نموده است.