به گزارش لقمه، درباره آداب توصیه شده در خوردن غذا، اظهار داشت: باید در خوردن غذا اعتدال باشد و افراد در صرف غذا پرخوری نکنند که مقدار غذا زیاد نباشد زیرا باعث فساد غذا در معده شده فرایند هضم با اشکال صورت میپذیرد، همچنین مقدار غذا کم نباشد که باعث ضعف و لاغری شود. بهگفته وی اگر افراد غذایی را نمیتوانند در یک وعده هضم کنند بهتر است دفعات غذا خوردن خود را افزایش و مقدار غذای هر وعده را کاهش دهند، همچنین افراد دست از غذا خوردن بکشند با وجود اینکه میل و اشتها به مصرف غذا دارند. دستیار تخصصی طب سنتی ایران افزود: غذا باید بهطور کامل جویده و سپس بلعیده شود و از مصرف مداوم آب حین صرف غذا اجتناب کنند چرا که فرآیند هضم غذا با اختلال صورت گرفته موجب بروز بیماریهای معده میشود. فتعلی درباره آداب توصیه شده بعد از خوردن غذا عنوان کرد: افراد باید پس از صرف غذا استراحت کرده و نباید فعالیت و حرکات بدنی داشته باشند چرا که عامل هضم غذا در معده حرارت است، استراحت و سکون کمک میکند تا حرارت در معده متمرکز شده و فرآیند هضم سرعت پیدا کند البته فعالیتی مثل قدم زدن برای جاگیری غذا در قعر معده توصیه شده است. وی درباره پرخوری و کمخوری بیان داشت: در پرخوری و مداومت به آن، هضم دچار مشکل شده و جذب غذا بهدرستی صورت نمیپذیرد و خلط خام در بدن تولید شده و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل میشود. دستیار تخصصی طب سنتی ایران خاطرنشان کرد: افراط در غذا خوردن موجب چاقی، سوء هضم و ورم معده میشود. همچنین در کمخوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز میکند که سوءتغذیه یا کمخوری منجر به پیری زودرس نیز میشود. بازگشت به صفحه نخست