پرخوری موجب درد مفاصل/کم‌خوری باعث پیری زودرس


یک متخصص طب سنتی گفت: در پرخوری جذب غذا به‌درستی صورت نمی‌پذیرد و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل شده،همچنین در کم‌خوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز می‌کند که سوءتغذیه یا کم‌خوری منجر به پیری زودرس می‌شود.

به گزارش لقمه، درباره آداب توصیه شده در خوردن غذا، اظهار داشت: باید در خوردن غذا اعتدال باشد و افراد در صرف غذا پرخوری نکنند که مقدار غذا زیاد نباشد زیرا باعث فساد غذا در معده شده فرایند هضم با اشکال صورت می‌پذیرد، همچنین مقدار غذا کم نباشد که باعث ضعف و لاغری شود.

به‌گفته وی اگر افراد غذایی را نمی‌توانند در یک وعده هضم کنند بهتر است دفعات غذا خوردن خود را افزایش و مقدار غذای هر وعده را کاهش دهند، همچنین افراد دست از غذا خوردن بکشند با وجود اینکه میل و اشتها به مصرف غذا دارند.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران افزود: غذا باید به‌طور کامل جویده و سپس بلعیده شود و از مصرف مداوم آب حین صرف غذا اجتناب کنند چرا که فرآیند هضم غذا با اختلال صورت گرفته موجب بروز بیماری‌های معده می‌شود.

فتعلی درباره آداب توصیه شده بعد از خوردن غذا عنوان کرد: افراد باید پس از صرف غذا استراحت کرده و نباید فعالیت و حرکات بدنی داشته باشند چرا که عامل هضم غذا در معده حرارت است، استراحت و سکون کمک می‌کند تا حرارت در معده متمرکز شده و فرآیند هضم سرعت پیدا کند البته فعالیتی مثل قدم زدن برای جاگیری غذا در قعر معده توصیه شده است.

وی درباره پرخوری و کم‌خوری بیان داشت: در پرخوری و مداومت به آن، هضم دچار مشکل شده و جذب غذا به‌درستی صورت نمی‌پذیرد و خلط خام در بدن تولید شده و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل می‌شود.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران خاطرنشان کرد: افراط در غذا خوردن موجب چاقی، سوء هضم و ورم معده می‌شود. همچنین در کم‌خوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز می‌کند که سوءتغذیه یا کم‌خوری منجر به پیری زودرس نیز می‌شود. 
 

بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :تسنیم

کد: 5989 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۶ دي بازدید: 3907 ساعت: 12:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشنایی با نکات تغذیه‌ای رمضان نوروزی ۱۴۰۲ دوشنبه ۷ فروردين
2 اثر رژیم غذایی مدیترانه ای در کاهش چاقی و بیماری کبدی ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت
3 جلوگیری از پرخوری با برخی از مکمل های غذایی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
4 توصیه‌های تغذیه‌ای شب یلدا ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
5 پرخوری عصبی را بشناسیم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
6 اصلاح الگوی غذا به خاطر بچه ها ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
7 میان وعده ای که از اضافه وزن پیشگیری می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
8 افزایش وزن کودکان ایرانی نگران کننده است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
9 گیاهان دارویی از پرخوری پیشگیری می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
10 11 راه درمان خانگی نفخ شکم ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ شهريور
11 خوردن این 5 غذا بعد از شام ممنوع ۱۳۹۶ شنبه ۱۷ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مشاجره والدین جلوی فرزندان به مصرف الکل و مواد در نوجوانان منجر می‌شود یک روانشناس با تشریح تأثیر مشاجره والدین جلوی فرزن...

  آدامس این جویدنی زیان‌آور ما پر از تصورات اشتباهیم. مثلا برخی گمان می‌كنند خ...

  هندوانه، فشار خون چاق ها را کم می کند تحقیقات اخیر محققان دانشگاه ایالتی کالیفرنیا نشان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ضررهای نوشیدن آبمیوه هنگام شام کارشناسان هشدار می دهند نباید موقع شام به بچه ها آب میوه داد.
باکتری‌های روده و ارتباط با چاقی و دیابت پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد بین دیابت و باکتری های روده ارتباط وجود دارد.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
روشهای درمان سردردهای زمستانی از دیدگاه طب سنتی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس طب سنتی راه‌های رفع سردرد در زمستان از دیدگاه طب سنتی را تشریح کرد.