شیشه و پستانک قاتلان تغذیه با شیر مادر


عضو کمیته کشوری تغذیه با شیر مادر، از شیشه و پستانک به عنوان قاتلان تغذیه با شیر مادر یاد کرد و افزود: مادران باید بدون زمان بندی نوزاد خود را شیر دهند تا در شیردهی موفق باشند.

به گزارش لقمه، دکتر احمدرضا فرسار گفت: انجام رفتارهای صحیح نگاه چشم در چشم و تماس پوستی مادر با کودک هنگام تولد باعث می شود مادر توانایی تولید شیر را داشته باشد.


وی در ادامه افزود: اگر تغذیه با شیر مادر در ساعات اولیه پس از تولد آغاز شود و این کار به تعویق نیفتد، مادران می تواند شیردهی موفقی داشته باشد.


این متخصص کودکان یاد‌آور شد: شیر خوار باید در 6 ماهه نخست تولد فقط با شیر مادر تغذیه کند و تنها ماده اضافی که می تواند آن را دریافت کند قطره ویتامین است.


وی از شیشه و پستانک به عنوان قاتلان تغذیه با شیر مادر یاد کرد و افزود: مادران باید بدون زمان بندی و به صورت شبانه روزی نوزاد خود را شیر دهند تا در شیردهی موفق باشند.


دکتر فرسار با تاکید بر اینکه راه های فراوانی برای افزایش شیر مادر وجود دارد، گفت: حتی مادرانی که کودکی را به فرزندی قبول می کنند یا از رحم اجاره ای استفاده می کنند می‌توانند با مشاوره و استفاده از این راهکارها تولید شیر را تحریک کنند.


وی تصریح کرد: اگر به دلیلی شیر مادر کم شد دادن شیر خشک پستانک چاره راه نیست، بلکه مادر باید با اعتماد به نفس و مشاوره با افراد صاحب نظر و دلسوز، کودک را با شیر خود تغذیه کند.


عضو کمیته کشوری تغذیه با شیر مادر با اشاره با اینکه دغدغه اصلی مادران شیرده شاغل چگونگی تغذیه نوزادشان است، گفت: مادران شاغل نباید نوزاد خود را با بطری آشنا کنند، ما می توانیم با آموزش راه های گوناگون در این زمینه به مادران کمک کنیم تا از این طریق سلامت مادر و کودک تضمین شود.


دکتر فرسار یادآور شد: هر مادری متناسب با شرایطش برای خود نسخه‌ای دارد، بنابراین با مشاوره با افراد متخصص متناسب با شرایط شغلی و فاصله زمانی و مکانی برای وی راهکارهایی ارایه می‌شود.


وی در ادامه افزود: مادران می توانند از طریق تماس با انجمن ترویج تغذیه با شیر مادر راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند.


دکتر فرسار در پایان به مادران توصیه کرد: رشد کودک شیرخوار را بر مبنای پایش رشد کودک بررسی کنند نه براساس آنچه توقع دارند کودک شیر بخورد و اگر کمتر شیر خورد نگران نشوند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4907 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳۰ مرداد بازدید: 3907 ساعت: 2:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
2 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
5 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
6 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
7 ترس از عملیات خونخواهی ایران اقتصاد اسرائیل را بهم ریخته ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
8 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
10 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
11 ۱۰۰ میلیون دلار به بازار شیر خشک تخصیص یافت ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هفت ماده نفاخ را بشناسید لقمه:

  فست‌فود به سبک کدبانو اگر نگران سلامتی‌تان هستید باید کمی حواستان را جمع...

  اسیدهای چربی که خود چربی سوزند! این اسیدهای چرب با تغییر در آنزیم هایی که باعث چرب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خوار رنگ و روی مایل به سبز داشته باشد و یا از کم خونی رنج ببرد. اما واقعیت این است زمانی که به طور کامل ارتباطتان را با گوشت قطع می‌کنید امکان دارد مشکلاتی برایتان رخ بدهد.
ده خاصیت مهم برای آشامیدن آب شاید شنیده باشید که نوشیدن چند لیوان آب در طول روز بسیار مفید است اما در این مطلب به برخی از فواید این کار را که شاید کمتر شنیده باشید اشاره شده است.
اگر رژیم غذایی بگیرید دیرتر پیر می شوید! تحقیقات نشان می‌دهد که اگر میزان کالری‌های دریافتی تا 40 درصد کاهش یابند روند پیری سلول‌ها آهسته شده و عمر طولانی خواهد شد، از این رو محققان تلاش می‌کنند راهی پیدا کنند تا تأثیرات محدودیت کالری روی مغز را با یک دارو تقلید کنند.
سرخ كردن غذا،چگونه؟ یكی از مهم‌ترین كارهای روزمره خانم‌ها، پختن و آماده كردن غذایی خوشمزه و مقوی برای خانواده است؛ غذایی كه هم باید افراد خانه را سیر كند و هم نیازهای غذایی‌شان را تامین نماید.