شیشه و پستانک قاتلان تغذیه با شیر مادر


عضو کمیته کشوری تغذیه با شیر مادر، از شیشه و پستانک به عنوان قاتلان تغذیه با شیر مادر یاد کرد و افزود: مادران باید بدون زمان بندی نوزاد خود را شیر دهند تا در شیردهی موفق باشند.

به گزارش لقمه، دکتر احمدرضا فرسار گفت: انجام رفتارهای صحیح نگاه چشم در چشم و تماس پوستی مادر با کودک هنگام تولد باعث می شود مادر توانایی تولید شیر را داشته باشد.


وی در ادامه افزود: اگر تغذیه با شیر مادر در ساعات اولیه پس از تولد آغاز شود و این کار به تعویق نیفتد، مادران می تواند شیردهی موفقی داشته باشد.


این متخصص کودکان یاد‌آور شد: شیر خوار باید در 6 ماهه نخست تولد فقط با شیر مادر تغذیه کند و تنها ماده اضافی که می تواند آن را دریافت کند قطره ویتامین است.


وی از شیشه و پستانک به عنوان قاتلان تغذیه با شیر مادر یاد کرد و افزود: مادران باید بدون زمان بندی و به صورت شبانه روزی نوزاد خود را شیر دهند تا در شیردهی موفق باشند.


دکتر فرسار با تاکید بر اینکه راه های فراوانی برای افزایش شیر مادر وجود دارد، گفت: حتی مادرانی که کودکی را به فرزندی قبول می کنند یا از رحم اجاره ای استفاده می کنند می‌توانند با مشاوره و استفاده از این راهکارها تولید شیر را تحریک کنند.


وی تصریح کرد: اگر به دلیلی شیر مادر کم شد دادن شیر خشک پستانک چاره راه نیست، بلکه مادر باید با اعتماد به نفس و مشاوره با افراد صاحب نظر و دلسوز، کودک را با شیر خود تغذیه کند.


عضو کمیته کشوری تغذیه با شیر مادر با اشاره با اینکه دغدغه اصلی مادران شیرده شاغل چگونگی تغذیه نوزادشان است، گفت: مادران شاغل نباید نوزاد خود را با بطری آشنا کنند، ما می توانیم با آموزش راه های گوناگون در این زمینه به مادران کمک کنیم تا از این طریق سلامت مادر و کودک تضمین شود.


دکتر فرسار یادآور شد: هر مادری متناسب با شرایطش برای خود نسخه‌ای دارد، بنابراین با مشاوره با افراد متخصص متناسب با شرایط شغلی و فاصله زمانی و مکانی برای وی راهکارهایی ارایه می‌شود.


وی در ادامه افزود: مادران می توانند از طریق تماس با انجمن ترویج تغذیه با شیر مادر راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند.


دکتر فرسار در پایان به مادران توصیه کرد: رشد کودک شیرخوار را بر مبنای پایش رشد کودک بررسی کنند نه براساس آنچه توقع دارند کودک شیر بخورد و اگر کمتر شیر خورد نگران نشوند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4907 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳۰ مرداد بازدید: 3821 ساعت: 2:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
2 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 ترس از عملیات خونخواهی ایران اقتصاد اسرائیل را بهم ریخته ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
5 تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
6 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
7 ۱۰۰ میلیون دلار به بازار شیر خشک تخصیص یافت ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر
8 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
9 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
10 رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
11 جان باختن جوان ۲۵ ساله شیروانی در استخر کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم لاغری عاقلانه بگیرید یك برنامه غذایی كمتر از 1400 كیلوكالری باعث می‌شود...

  هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای ...

  بهترین گوشت برای مصرف کدام است؟ گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟
گرمای بدن در زمستان با این مواد غذایی گاهی با پوشیدن یک ژاکت پشمی باز هم بدنمان در سرمای زمستان گرم نمی‌شود اما با برخی مواد غذایی و نوشیدنی‌ها، بدن از درون گرم می‌شود و سرمای بیرون بدن تا حدی از بین می‌رود.
بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند و با حل کردن پلاستیک مقدار زیادی از مواد مضر آن را به خود جذب می‌کنند.
ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن/ رنگ‌ها و وزن افراد رنگ‌ها روی عملکرد بدن ما تأثیرگذار هستند، به طور مثال بعضی از رنگ‌ها باعث بالا رفتن فشارخون افراد می‌شوند و ایجاد هیجان می‌کنند و بر عکس بعضی دیگر از رنگ‌ها باعث ایجاد احساس آرامش در افراد می‌شوند.