مقاومت بازار به کاهش قیمت مرغ/قیمت‌ دوباره برگشت


در حالی که از چند روز گذشته بخشی از محموله‌های خوراک دام و طیور مانده در بنادر ترخیص شده و قیمت خوراک طیور را تا 30 درصد کاهش داده است، بعد از دو روز کاهش مقطعی قیمت مرغ دوباره به قیمت قبلی بازگشت.

به گزارش لقمه، طی یک ماه گذشته قیمت مرغ به دلیل کمبود نهاده‌های خوراک طیور و بالا رفتن قیمت آن در بازار، 500 تومان در هر کیلوگرم افزایش یافت.

افزایش قیمت خوراک طیور به این دلیل بود که از 5 ماه گذشته محموله‌های کشتی حاوی خوراک طیور که گفته می‌شد 26 فروند کشتی است، وارد کشور شده بود، اما به دلیل عدم تخصیص ارز از بنادر ترخیص نمی‌شد.

طی چند روز گذشته 2 محموله کشتی خوراک طیور با تخصیص ارز 2477 تومان ترخیص شد و قیمت نهاده‌های مرغداری را تا 30 درصد کاهش داد، کاهش نرخ خوراک طیور موجب کاهش مقطعی قیمت مرغ در بازار طی دو روز اخیر شد و تا کیلویی 6200 تومان در بازار تهران کاهش داد، اما این کاهش قیمت دوامی نیاورد و طی دیروز و امروز به کیلویی 6500 تومان بازگشته است.

به نظر می‌رسد نیاز مرغداران به خوراک طیور برای تعدیل قیمت باید به طور کافی تامین شود، تا کاهش قیمت پایدار باشد،‌ هنوز بیش از 20 کشتی محموله خوراک طیور در بندر منتظر اختصاص ارز است، تا ترخیص شود.

به گزارش فارس، براساس قیمت‌های ارائه شده مرغ از سطح کشور، ترخیص دو محموله کشتی خوراک طیور تنها در استان‌های کردستان و قم موجب کاهش پایدار قیمت مرغ شده و در سایر استان‌ها قیمت مرغ مجدداً به سطح قیمت چند روز پیش برگشته است.

براساس این گزارش، میانگین قیمت مرغ در استان فارس به 6 هزار و 730 تومان نیز رسیده است.

در سایر استان‌ها میانگین قیمت به شرح زیر است:

استان تهران 6300 تومان، اصفهان 6550، همدان 6400، زنجان 6400 تومان، اردبیل 6275 تومان، ایلام 6235 تومان، خوزستان 6675 تومان، کردستان 6525 تومان، قم 6480 تومان، مرکزی 6400 تومان، فارس 6565 تومان، خراسان جنوبی 67300 تومان است.

گزارش خبرنگار فارس حاکی است، در استان خوزستان نظارت‌های تعزیراتی برای جلوگیری از افزایش قیمت تشدید شده است.

همچنین براساس این گزارش، قیمت کنجاله سویا امروز پنجشنبه به 1220 تومان و ذرت به کیلویی 855 تومان به فروش می‌رود، این در حالی است که پیش از این قیمت هر کیلوگرم سویا 1750 و قیمت ذرت 1170 تومان نیز رسیده بود. 
 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 4921 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱ شهريور بازدید: 2323 ساعت: 7:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
3 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
6 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
8 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
9 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
10 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
11 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  26 توصیه تغذیه‌ای به مسافران نوروزی تعطیلات عید که از راه می‌رسد، بازار سفرهای نوروزی ...

  افرادی که رو به پیری هستند از این ویتامین بخورند! لقمه: همراه با پیر شدن جمعیت، پیشگیری از زمین خورد...

  «تخم‌شربتی» را درست مصرف کنید تخم شربتی در عین حال که فوائد بسیاری برای سلامتی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا غذاها سرطان‌زا می‌شوند؟ متخصصان سلامت در آمریکا معتقدند که افزایش مقدار ماده شیمیایی آکریلامید در محیط زندگی موجب بروز سرطان در حیوانات می‌شود و در انسان نیز می‌تواند اثرات منفی مشابه داشته باشد.
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.
نکته‌هایی برای پختن ماهی ماهی یکی از مفیدترین مواد غذایی است که متاسفانه در ایران میزان مصرف آن پایین تر از بسیاری از کشورهای جهان است.
سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی پایگاه خبری لقمه: چهارسال \یش دیگو مارادونا در ابوظبی یک کافه راه اندازی کرد که به نوعی موزه افتخارتش هم بود و امروز با مرگ او سرنوشت این کافه مشخص نیست.