مقاومت بازار به کاهش قیمت مرغ/قیمت‌ دوباره برگشت


در حالی که از چند روز گذشته بخشی از محموله‌های خوراک دام و طیور مانده در بنادر ترخیص شده و قیمت خوراک طیور را تا 30 درصد کاهش داده است، بعد از دو روز کاهش مقطعی قیمت مرغ دوباره به قیمت قبلی بازگشت.

به گزارش لقمه، طی یک ماه گذشته قیمت مرغ به دلیل کمبود نهاده‌های خوراک طیور و بالا رفتن قیمت آن در بازار، 500 تومان در هر کیلوگرم افزایش یافت.

افزایش قیمت خوراک طیور به این دلیل بود که از 5 ماه گذشته محموله‌های کشتی حاوی خوراک طیور که گفته می‌شد 26 فروند کشتی است، وارد کشور شده بود، اما به دلیل عدم تخصیص ارز از بنادر ترخیص نمی‌شد.

طی چند روز گذشته 2 محموله کشتی خوراک طیور با تخصیص ارز 2477 تومان ترخیص شد و قیمت نهاده‌های مرغداری را تا 30 درصد کاهش داد، کاهش نرخ خوراک طیور موجب کاهش مقطعی قیمت مرغ در بازار طی دو روز اخیر شد و تا کیلویی 6200 تومان در بازار تهران کاهش داد، اما این کاهش قیمت دوامی نیاورد و طی دیروز و امروز به کیلویی 6500 تومان بازگشته است.

به نظر می‌رسد نیاز مرغداران به خوراک طیور برای تعدیل قیمت باید به طور کافی تامین شود، تا کاهش قیمت پایدار باشد،‌ هنوز بیش از 20 کشتی محموله خوراک طیور در بندر منتظر اختصاص ارز است، تا ترخیص شود.

به گزارش فارس، براساس قیمت‌های ارائه شده مرغ از سطح کشور، ترخیص دو محموله کشتی خوراک طیور تنها در استان‌های کردستان و قم موجب کاهش پایدار قیمت مرغ شده و در سایر استان‌ها قیمت مرغ مجدداً به سطح قیمت چند روز پیش برگشته است.

براساس این گزارش، میانگین قیمت مرغ در استان فارس به 6 هزار و 730 تومان نیز رسیده است.

در سایر استان‌ها میانگین قیمت به شرح زیر است:

استان تهران 6300 تومان، اصفهان 6550، همدان 6400، زنجان 6400 تومان، اردبیل 6275 تومان، ایلام 6235 تومان، خوزستان 6675 تومان، کردستان 6525 تومان، قم 6480 تومان، مرکزی 6400 تومان، فارس 6565 تومان، خراسان جنوبی 67300 تومان است.

گزارش خبرنگار فارس حاکی است، در استان خوزستان نظارت‌های تعزیراتی برای جلوگیری از افزایش قیمت تشدید شده است.

همچنین براساس این گزارش، قیمت کنجاله سویا امروز پنجشنبه به 1220 تومان و ذرت به کیلویی 855 تومان به فروش می‌رود، این در حالی است که پیش از این قیمت هر کیلوگرم سویا 1750 و قیمت ذرت 1170 تومان نیز رسیده بود. 
 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 4921 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱ شهريور بازدید: 2365 ساعت: 7:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توافق ایران و آمریکا چه اثری بر بازار جهانی گندم دارد؟ / کاهش هزینه حمل‌ونقل در کانون توجه بازار ۱۴۰۵ شنبه ۳۰ خرداد
2 میادین میوه و تره‌بار تهران؛ ستون پایداری معیشت در روزهای جنگ و رمضان ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۹ اسفند
3 ۳ ترکیب مکملی که مغز را زودتر پیر می‌کنند ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱ اسفند
4 ادامه کاهش قیمت گوشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ بهمن
5 تاثیر بسته شدن تنگه هرمز بر قیمت جهانی نفت چه می‌تواند باشد؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ بهمن
6 قیمت طلا و سکه در ۲ دی ۱۴۰۴ صعودی شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ دي
7 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
8 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
9 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
10 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
11 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بستنی‌ و چه‌ساندویچی بخوریم‌ تا بیمار نشویم؟ لقمه: فصل تابستان آغاز شده؛ مدرسه‌ها تعطیل می‌شود،...

  خط قرمز کنسرو ماهی کجاست؟ لقمه: تقریبا همه ما می‌دانیم کنسروهای ماهی را باید...

  شکلات تلخ و تاثیر آن بر سلامت لقمه: تحقیقات زیادی راجع به فواید شکلات تلخ انجام ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیشگیری از سرطان لوزالمعده با مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم پایگاه خبری لقمه: طبق یافته اخیر محققان، مصرف روزانه منیزیم در پیشگیری از ابتلا به سرطان لوزالمعده مفید است.
ویژگی های یک شام مناسب برای جلوگیری از چاقی در شب هرمون هایی که متابولیسم را بالا می برند و باعث سوخت و ساز غذا در بدن می شوند ،مانند خودمان در حالت استراحت به سر می برند و به همین دلیل غذاهای سنگینی که مصرف می کنیم فقط در بدن تجمع پیدا می کنند و به چربی تبدیل می شوند و باعث بروز چاقی در افراد می شوند.
گیاهخواران بیشتر عمر می‌کنند! در شرایطی که بعضی از مردم حتی نمی توانند تصور یک روز غذای بدون گوشت را بکنند، بعضی دیگر مصرانه روی برنامه غذایی گیاهی خود تاکید می‌کنند و به عنوان گیاهخوار معتقدند به این ترتیب زندگی بهتر و البته سلامت‌تری را در پیش گرفته‌اند.
چرا میوه‌های امروزی عطر و طعم کمتری دارند؟ نمی‌توانیم ادعا کنیم میوه‌های درشت‌تر، ارزش تغذیه‌ای کمتری دارند...