خواص میوه‌های استوایی


ویتامین، مواد معدنی و آثار نور خورشید همه جمع شده‌اند در میوه‌هایی به نام میوه‌های استوایی. مثل موز، آناناس، انبه و پاپایا.

به گزارش لقمه، در مطلب کوتاه چند دلیل خوب برای مصرف این میوه‌ها را ذکر می‌کنیم.


میوه‌های استوایی التهاب را کاهش می‌دهند

موز، انبه، پاپایا و آناناس سرشار از مواد مغذی مورد نیاز بدن هستند. به عنوان مثال آناناس تازه حاوی آنزیم - پروتئینی است که به کاهش التهاب‌های بدن کمک زیادی می‌کند. زمانی که تصور می‌کنید بدنتان ضعیف شده و نیاز به مکمل دارید اول از هر چیزی به سراغ آناناس تازه بروید. این میوه التهاب‌های بدن را کاهش داده و شما را به سمت بهبودی سوق می‌دهد.

 
میوه‌های استوایی خنده بر لب‌هایتان می‌نشانند

اگر اهل خوردن غلات صبحانه هستید یک عدد موز متوسط را نیز حلقه حلقه کرده و به کاسه‌ی غلاتتان اضافه کنید. در این صورت نه تنها یک صبحانه‌ی سالم میل کرده‌اید بلکه شادی را به خودتان هدیه داده‌اید. به خاطر اینکه موز حدود یک سوم نیاز روزانه‌ی ما به ویتامین B6 را تامین می‌کند. این ویتامین هم اسیدآمینه‌ی تریپتوفان را به سروتونین تبدیل می‌کند. سروتونین نیز برای بهتر کردن خلق و خوی شما موثر است. از این گذشته موز منبع خوب پتاسیم می‌باشد که به کاهش فشارخون کمک می‌کند.


میوه‌های استوایی راهی برای مقابله با سرطان سینه

تا جایی که می‌توانید کاروتنوئید دریافت کنید. برای این کار یک فنجان انبه خرد شده را به سالاد ناهارتان اضافه کنید. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد خانم‌هایی که در دوران قبل از یائسگی قرار دارند و روزانه دو فنجان یا بیشتر مواد غذایی سرشار از کاروتنوئید مصرف می‌کنند به میزان 17 درصد کمتر در معرض سرطان سینه قرار می‌گیرند. به خاطر اینکه کاروتنوئید با عملکرد استروژن مقابله کرده و از ابتلا به سرطان سینه در خانم‌ها جلوگیری می‌کند.
پاپایا

 
میوه‌های استوایی دوستدار قلب شما

این میوه‌ای که می‌بینید پاپایا یا پاپایه نام دارد و یکی از بهترین میوه‌های استوایی است. اگر شما هم به این میوه دسترسی دارید وقت را از دست ندهید و برای پر کردن باک ویتامین C بدنتان یک فنجان از آن را با ماست مخلوط کرده و نوش جان کنید. ویتامین C برای سالم و تندرست بودنتان لازم و ضروری است.

 
میوه‌های استوایی مراقب کلیه‌های شما هستند

خوردن موز خطر سرطان کلیه را کاهش می‌دهد. نتایج پژوهشی که روی 61000 سوئدی انجام شد نشان می‌دهد افرادی که در هفته چهار تا شش عدد موز خورده‌اند 50 درصد کمتر از افرادی که لب به این میوه نمی‌زنند به سرطان کلیه مبتلا شده‌اند. به عقیده‌ی محققان ترکیبات آنتی‌اکسیدانی پولیفونیک موز باعث شده است که این میوه چنین خاصیت ضدسرطانی داشته باشد.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :plaisirssante

کد: 4973 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ شهريور بازدید: 6551 ساعت: 8:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
2 رفع کم خونی و یبوست با آلو ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
3 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
4 تولید ۸.۸ میلیون تن میوه‌های گرمسیری در سال جاری ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
5 میوه‌های شب یلدا تأمین شد ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ آذر
6 تب بازار میوه‌های نوبرانه و افزایش قیمت‌ها ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
7 فساد میوه‌های تنظیم بازاری؛ مقصر کیست؟ ۱۴۰۰ شنبه ۴ ارديبهشت
8 آشنایی با میوه های لوکس ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
9 چگونه رگهای بدن را پاکسازی کنیم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
10 نوشیدنی"کامبوچا" چه تاثیری بر سلامت بدن دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
11 میوه هایی که سطح قند پایین دارند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عادت‌های سلامتی که علم آنها را تایید نکرده است همیشه حق با مادرانمان نیست. مادران همیشه می گویند ...

  آشنایی با شایع‌ترین روش‌های انتقال هپاتیت C یک فوق تخصص گوارش و کبد، شایع‌ترین راه انتقال هپا...

  تاثیر كفیر بر پوست و مو یكی از نوشیدنی‌‌های بسیار مفید كه در بحث تغذیه بسی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درویش پور: چرا منتظر نوروز نباشیم؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل برج میلاد گفت: ما در محدوده پر التهابی از زمین زندگی می کنیم؛ نوروز اگر می تواند بهانه ای باشد برای همدلی چرا بر چشم نگذاریمش؟ نوروز با خودش رنگ می آورد و بر سیاهی و تیرگی غلبه می‌کند؛ چرا منتظرش نباشیم؟
غذاهای مناسب در آلودگی هوا فصل زمستان همراه است با روزهایی که آلودگی هوا در بیشترین حد خود قرار دارد. در این روزها همه چیز در محدوده اضطرار است و از هموطنان درخواست می‌شود تا آنجا که می‌توانند از مسافرت‌های غیرضروری خود در سطح شهر خودداری کنند.
آیا حقایق چربی سوزی را می‌دانید!؟ ما در این مطلب می خواهیم برخی حقایق کاهش وزن، از نحوه سوختن چربی‌ها در بدن و تولید انرژی گرفته تا راهکارهای صحیح این سوخت چربی را با شما در میان بگذاریم.
40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.