تولید ۸.۸ میلیون تن میوه‌های گرمسیری در سال جاری


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر امور میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی از تولید ۸.۸ میلیون تن میوه‌های گرمسیری در سال جاری در کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، زهرا جلیلی‌مقدم، مدیرکل دفتر امور میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه بازدید از اولین نمایشگاه بین‌المللی میوه و سبزیجات ایران درباره وضعیت تولید میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری گفت: میزان تولید میوه‌های گرمسیری در سال جاری حدود ۸.۸ میلیون تن بود که این میزان تولید میوه از سطحی بالغ بر ۷۳۰ هزار هکتار برداشت شده است.

 
وی افزود: در ۱۰ ماهه سال جاری حدود ۶۵۰ هزار تن صادرات میوه‌های نیمه گرمسیری داشتیم که حدود ۱۰۰ هزار تن نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش میزان صادرات را شاهد بودیم.
 
جلیلی‌مقدم درباره تولید مرکبات در سال جاری گفت: امسال برآورد تولید پرتقال در کشور ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار تن بود که نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ هزار تن افزایش میزان تولید را داشتیم و وضعیت خوبی را به لحاظ تولید پرتقال در کشور داریم.
 
وی با اشاره به پیش رو بودن ماه مبارک رمضان، به وضعیت مطلوب تولید خرما در کشور اشاره و تصریح کرد: در سال جاری حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن برآورد تولید خرما بود، در تولید کلیه ارقام خرما وضعیت مطلوبی داریم و نسبت به سال گذشته افزایش تولید را نیز شاهد بوده‌ایم.
 
مدیرکل دفتر امور میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری خاطرنشان کرد: با توجه به این که ایران یکی از بزرگترین تولید کننده‌های میوه در دنیا به شمار می‌رود و ما در حدود ۳۰ محصول رتبه یک تا دهم تولید را به خود اختصاص داده‌ایم؛ برگزاری این‌گونه نمایشگاه‌ها پتانسیل کشورمان را به سایر کشورها معرفی می‌کند و بستری است تا سایر کشورها با محصولات تازه‌خوری و فرآورده‌های کشورمان در حوزه تولیدات کشاورزی آشنا شوند.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15134 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند بازدید: 1062 ساعت: 1:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
5 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
8 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
9 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
10 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
11 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۹ علت خون ریزی لثه را بشناسید افرادی که از نخ دندان استفاده می کنند، گاهی دچار خ...

  آیا می‌توان با تغذیه مناسب به جنگ سرطان رفت؟ همه ما مطالب زیادی خوانده‌ایم که تأکید کرده‌اند تغ...

  در مسافرت از خوردن غذاهای کنسروی اجتناب کنید وقتی با وفور سبزیجات و میوه های تازه روبرو هستیم چ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با مصرف نوشابه های رژیمی، در دراز مدت چاق تر می شوید یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با هشدارنسبت به اثرات سوء طولانی مدت مصرف نوشابه های رژیمی خاطرنشان کرد:« مصرف نوشابه های رژیمی آستانه چشایی فرد را بالا می برد و فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین پیدا می کند در نتیجه نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه موجب افزایش وزن و به دنبال آن بروز بیماری های متابولیک می شود.»
پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب پایگاه خبری لقمه: مدیر مؤسسه آب دانشگاه تهران با هشدار درباره تداوم خشکسالی و اثرات تغییر اقلیم گفت: ایران کشوری خشک و نیمه‌خشک است، اما سال‌های اخیر دسترسی آسان به آب، تصور باطل پرآبی ایجاد کرده؛ توهمی که با صرفه‌جویی و تغییر سبک زندگی باید از آن عبور کنیم.
اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت مدیره انجمن علمی آسیب شناسی ایران در مورد وضعیت آزمایشگاه‌های پزشکی در بخش دولتی و مشکلاتی که با آنها دست و پنجه نرم می‌کنند، توضیحاتی داد.
نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...