تولید ۸.۸ میلیون تن میوه‌های گرمسیری در سال جاری


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر امور میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی از تولید ۸.۸ میلیون تن میوه‌های گرمسیری در سال جاری در کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، زهرا جلیلی‌مقدم، مدیرکل دفتر امور میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه بازدید از اولین نمایشگاه بین‌المللی میوه و سبزیجات ایران درباره وضعیت تولید میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری گفت: میزان تولید میوه‌های گرمسیری در سال جاری حدود ۸.۸ میلیون تن بود که این میزان تولید میوه از سطحی بالغ بر ۷۳۰ هزار هکتار برداشت شده است.

 
وی افزود: در ۱۰ ماهه سال جاری حدود ۶۵۰ هزار تن صادرات میوه‌های نیمه گرمسیری داشتیم که حدود ۱۰۰ هزار تن نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش میزان صادرات را شاهد بودیم.
 
جلیلی‌مقدم درباره تولید مرکبات در سال جاری گفت: امسال برآورد تولید پرتقال در کشور ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار تن بود که نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ هزار تن افزایش میزان تولید را داشتیم و وضعیت خوبی را به لحاظ تولید پرتقال در کشور داریم.
 
وی با اشاره به پیش رو بودن ماه مبارک رمضان، به وضعیت مطلوب تولید خرما در کشور اشاره و تصریح کرد: در سال جاری حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن برآورد تولید خرما بود، در تولید کلیه ارقام خرما وضعیت مطلوبی داریم و نسبت به سال گذشته افزایش تولید را نیز شاهد بوده‌ایم.
 
مدیرکل دفتر امور میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری خاطرنشان کرد: با توجه به این که ایران یکی از بزرگترین تولید کننده‌های میوه در دنیا به شمار می‌رود و ما در حدود ۳۰ محصول رتبه یک تا دهم تولید را به خود اختصاص داده‌ایم؛ برگزاری این‌گونه نمایشگاه‌ها پتانسیل کشورمان را به سایر کشورها معرفی می‌کند و بستری است تا سایر کشورها با محصولات تازه‌خوری و فرآورده‌های کشورمان در حوزه تولیدات کشاورزی آشنا شوند.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15134 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند بازدید: 1094 ساعت: 1:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
5 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
8 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
9 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
10 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
11 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چای را در چه ظرفی بریزیم تا عطرش از بین نرود؟ فراموش نکنید گرما، رطوبت و نور دشمنان اصلی کیفیت و...

  بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام حج حج از واجبات الهی است که در تزکیه نفس و تعالی روح ...

  چرا بدن به منیزیم نیاز دارد؟ پایگاه خبری لقمه: منیزیم یکی از فراوان‌ترین مواد م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فقط قند، قندتان را بالا نمی برد این اشتباه است که می‌گویند فقط کسانی در معرض خطر ابتلا به دیابت و مرض قند هستند که شکلات و شیرینی زیادی می‌خورند یا به خوردن غذاها و خوراکی‌های شیرین عادت دارند.
مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب دستگاه گوارش می‌شود یک فوق تخصص گوارش کودکان با اشاره به اینکه عدم درمان خونریزی‌های گوارشی کودکان تاثیرات سوئی بر رشد و وضعیت قلبی آنان دارد، گفت: مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب به مخاط دستگاه گوارش خواهد شد؛ بنابراین کودکانی که زمینه آلرژی‌های غذایی دارند در صورت مصرف شیر گاو، دچار خونریزی‌های گوارشی می‌شوند.
خوراكی‌های بدون كالری اغلب رژیم‌های لاغری توجه ویژه‌ای به میزان كالری مصرفی فرد دارد. مواد غذایی كه در این شماره برایتان گردآوری كرده‌ایم دارای كالری بسیار كمی هستند و جالب اینجاست كه همین كالری بسیار كم در حین مصرف در بدن ـ زمانی كه مشغول گاز زدن، جویدن و هضم غذا هستید ـ به صفر می‌رسد.
جلوگیری از سرطان روده بزرگ با رژیم ماهی خواری بر اساس مطالعات اخیر نشان داده شده است که حذف گوشت قرمز و استفاده از رژیم غذایی گیاهی که شامل ماهی است عامل اصلی برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ است.