تولید ۸.۸ میلیون تن میوه‌های گرمسیری در سال جاری


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر امور میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی از تولید ۸.۸ میلیون تن میوه‌های گرمسیری در سال جاری در کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، زهرا جلیلی‌مقدم، مدیرکل دفتر امور میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه بازدید از اولین نمایشگاه بین‌المللی میوه و سبزیجات ایران درباره وضعیت تولید میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری گفت: میزان تولید میوه‌های گرمسیری در سال جاری حدود ۸.۸ میلیون تن بود که این میزان تولید میوه از سطحی بالغ بر ۷۳۰ هزار هکتار برداشت شده است.

 
وی افزود: در ۱۰ ماهه سال جاری حدود ۶۵۰ هزار تن صادرات میوه‌های نیمه گرمسیری داشتیم که حدود ۱۰۰ هزار تن نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش میزان صادرات را شاهد بودیم.
 
جلیلی‌مقدم درباره تولید مرکبات در سال جاری گفت: امسال برآورد تولید پرتقال در کشور ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار تن بود که نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ هزار تن افزایش میزان تولید را داشتیم و وضعیت خوبی را به لحاظ تولید پرتقال در کشور داریم.
 
وی با اشاره به پیش رو بودن ماه مبارک رمضان، به وضعیت مطلوب تولید خرما در کشور اشاره و تصریح کرد: در سال جاری حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن برآورد تولید خرما بود، در تولید کلیه ارقام خرما وضعیت مطلوبی داریم و نسبت به سال گذشته افزایش تولید را نیز شاهد بوده‌ایم.
 
مدیرکل دفتر امور میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری خاطرنشان کرد: با توجه به این که ایران یکی از بزرگترین تولید کننده‌های میوه در دنیا به شمار می‌رود و ما در حدود ۳۰ محصول رتبه یک تا دهم تولید را به خود اختصاص داده‌ایم؛ برگزاری این‌گونه نمایشگاه‌ها پتانسیل کشورمان را به سایر کشورها معرفی می‌کند و بستری است تا سایر کشورها با محصولات تازه‌خوری و فرآورده‌های کشورمان در حوزه تولیدات کشاورزی آشنا شوند.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15134 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند بازدید: 511 ساعت: 1:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
4 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
5 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
6 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
7 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
8 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
9 رفع کم خونی و یبوست با آلو ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
10 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
11 خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حذف کربوهیدرات‌ها از رژیم غذایی تنفس را بد بو می کند حذف کربوهیدراتها از رژیم غذایی به منظور کاهش وزن، ...

  خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی‌های سنتی و خامه محلی ستنی‌های سنتی و پنیر و خامه محلی مهم‌ترین عامل انت...

  غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! تطبیق رژیم غذایی خود با فصول برای سلامتی و تندرستی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم‌های غذایـی سخت ممـنوع! از دست دادن مو یکی از نگرانی‌های اصلی زنان و مردان می‌باشد. ریزش طبیعی مو تقریبا 100-125 تار مو در هر روز است که خوشبختانه جایگزین می‌شوند.
سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان استان گیلان یکی از استان های سرسبز شمالی ایران است که علاوه بر جاذبه های گردشگری و طبیعی فراوان آن که شهره عام و خاص شده ، غذاها، نان ها و شیرینی های محلی و سنتی این استان نیز از محبوبیت زیادی برخوردار است.
چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟
نمک همیشه مضر نیست تحقیقات انجام شده در دانشگاه آیووا در آمریکا نشان می‌دهند که نمک یک ماده طبیعی ضد افسردگی بوده و موجب بهبود خلق و خو می‌شود.