نوشابه‌های انرژی زا احتمال نازایی در زنان را افزایش می‌دهد


پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه معتقد است: مواد تشکیل دهنده نوشابه‌های انرژی زا به صورت شیمیایی است و در این راستا انرژی مورد نظر بدن باید از طبیعت و به طور طبیعی به بدن برسد.

به گزارش لقمه، حجت الاسلام مهدی محمد قلی زاد در گفت‌وگویی عنوان کرد: اشخاص بهتر است به جای مصرف نوشابه‌های انرژی زا برای تامین انرژی بدن خود از گیاه جین سینگ و همچنین از انگور که به صورت طبیعی انرژی مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند استفاده کنند.


وی افزود: با وجود این‌که در ساخت و تولید نوشابه‌های انرژی زا از گیاه جین سینگ استفاده می‌شود اما هیچ گاه تاثیر مفیدی بر بدن نمی‌گذارد چون با مواد شیمیایی مخلوط می‌شود بنابراین همه چیز باید به شکل طبیعی به بدن برسد.


محمد قلی زاد با اشاره به مضرات نوشابه‌های انرژی‌زا، اظهار کرد: مصرف این نوشابه‌ها در بلندمدت بر روی هورمون های زنانه و هورمون‌های رحم تاثیر سویی گذاشته و احتمال نازایی در زنان را افزایش می‌دهد. در این راستا پوکی استخوان، ضعف عضلانی و ضعف اعصاب هم از دیگر پیامدهای منفی استفاده از این نوشیدنی‌ها است.



وی با اشاره به این‌که برخی دانش آموزان و یا دانشجویان با نوشیدن نوشابه‌های انرژی زا خود را مجبور به بیدار بودن در شب امتحان می‌کنند، گفت: بی خوابی و کم خوابی در بدن باعث تاثیرات روانی و تحلیل رفتن قوای بدنی و جسمانی می‌شود.


به گفته پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه، احتمال این‌که مصرف بی‌رویه نوشابه‌های انرژی زا باعث 10 سال زودتر پیر شدن شود نیز وجود دارد.


وی اظهار کرد: کبد به عنوان رئیس غدد بدن که تمام غده‌ها از آن فرمان می‌برند با مصرف نوشابه‌های انرژی زا با مشکل مواجه می‌شود و در نتیجه با ایجاد سردی و تولید بلغم باعث مشکلات فراوان برای سلامت بدن می‌شود.




پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه گفت: با توجه به این‌که در تولید این نوشیدنی‌ها از مقادیر بسیاری کافئین استفاده می شود، علاوه بر اعتیاد به آن، احتمال ابتلا به غلظت خون و حتی سکته قلبی افزایش می‌یابد. 
 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5114 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ شهريور بازدید: 4306 ساعت: 10:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
4 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
5 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
6 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
7 کوچ عشایر در قاب رنگ‌ها ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
8 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
9 دمنوش‌ها و راز خوابی آرام ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
10 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش سرطان تخمدان با این دو نوشیدنی معجزه گر محققان انگلیسی ادعا می کنند که مصرف چای و آب پرتقا...

  تغذیه برای سلامت ریه ویتامینA، ویتامینD، ویتامینE، ویتامینC و همچنین وی...

  پوست هندوانه برای 3 ماسک معجزه گر این بار وقتی این میوه را می خورید ، بخشی را نیز بر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ترک سیگار بدون یک گرم اضافه وزن آیا تصمیم گرفته‌اید سیگار را ترک کنید اما نگران اضافه وزن بعد آن هستید. خیالتان راحت باشد، می‌توان با رعایت نکاتی ساده از صدمات احتمالی پیشگیری کرد.
کاهش مصرف نمک برای بیماران قلبی مضر است/ ۸۵ درصد بیشتر در معرض مرگ یا بستری شدن پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، کاهش مصرف نمک در بیماران قلبی می تواند خطر مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای آنها به همراه داشته باشد.
این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید هر فصلی سبزیجات ویژه خود را دارد. گرچه زمستان تمام شده و روزهای زیبای بهار فرا رسیده اما لازم است تا بدن را از نظر ویتامین ها و آنتی اكسیدان ها تقویت كرد و برای روزهای گرم آینده نیروی تازه ای گرفت.
غذا های سیرکننده برای افراد رژیمی اگر قرار باشد ویژگی های یک غذای عالی را برشمرید حتما خواهید گفت: سالم، خوشمزه مقوی و سیرکننده باشد. به گفته متخصصان تغذیه،غذا می تواند هم مقوی،هم سالم و هم سیرکننده باشد.