نوشابه‌های انرژی زا احتمال نازایی در زنان را افزایش می‌دهد


پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه معتقد است: مواد تشکیل دهنده نوشابه‌های انرژی زا به صورت شیمیایی است و در این راستا انرژی مورد نظر بدن باید از طبیعت و به طور طبیعی به بدن برسد.

به گزارش لقمه، حجت الاسلام مهدی محمد قلی زاد در گفت‌وگویی عنوان کرد: اشخاص بهتر است به جای مصرف نوشابه‌های انرژی زا برای تامین انرژی بدن خود از گیاه جین سینگ و همچنین از انگور که به صورت طبیعی انرژی مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند استفاده کنند.


وی افزود: با وجود این‌که در ساخت و تولید نوشابه‌های انرژی زا از گیاه جین سینگ استفاده می‌شود اما هیچ گاه تاثیر مفیدی بر بدن نمی‌گذارد چون با مواد شیمیایی مخلوط می‌شود بنابراین همه چیز باید به شکل طبیعی به بدن برسد.


محمد قلی زاد با اشاره به مضرات نوشابه‌های انرژی‌زا، اظهار کرد: مصرف این نوشابه‌ها در بلندمدت بر روی هورمون های زنانه و هورمون‌های رحم تاثیر سویی گذاشته و احتمال نازایی در زنان را افزایش می‌دهد. در این راستا پوکی استخوان، ضعف عضلانی و ضعف اعصاب هم از دیگر پیامدهای منفی استفاده از این نوشیدنی‌ها است.



وی با اشاره به این‌که برخی دانش آموزان و یا دانشجویان با نوشیدن نوشابه‌های انرژی زا خود را مجبور به بیدار بودن در شب امتحان می‌کنند، گفت: بی خوابی و کم خوابی در بدن باعث تاثیرات روانی و تحلیل رفتن قوای بدنی و جسمانی می‌شود.


به گفته پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه، احتمال این‌که مصرف بی‌رویه نوشابه‌های انرژی زا باعث 10 سال زودتر پیر شدن شود نیز وجود دارد.


وی اظهار کرد: کبد به عنوان رئیس غدد بدن که تمام غده‌ها از آن فرمان می‌برند با مصرف نوشابه‌های انرژی زا با مشکل مواجه می‌شود و در نتیجه با ایجاد سردی و تولید بلغم باعث مشکلات فراوان برای سلامت بدن می‌شود.




پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه گفت: با توجه به این‌که در تولید این نوشیدنی‌ها از مقادیر بسیاری کافئین استفاده می شود، علاوه بر اعتیاد به آن، احتمال ابتلا به غلظت خون و حتی سکته قلبی افزایش می‌یابد. 
 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5114 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ شهريور بازدید: 3983 ساعت: 10:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
2 طرح کاشت یک میلیارد درخت تکلیف همه را مشخص می کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
3 تنوع گیاهی ایران با کل قاره اروپا برابر است/۸ هزار گونه گیاهی در ایران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
4 افزایش زایش و کاهش دام سبک پروار شده نسبت به سال گذشته ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
5 راه‌اندازی سامانه «مردم‌دار» برای اعلام تخلفات کیفی کالاها ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
6 راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
7 ممنوعیت تجویز داروهای گیاهی در عطاری‌ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
8 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
9 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
10 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
11 تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟ ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خونریزی هنگام مسواک زدن علامت وجود جرم دندانی است یک دندانپزشک گفت: اولین علامت وجود جرم، خونریزی هن...

  چربی های رژیم غذایی، بر کیفیت اسپرم اثر دارند این یافته‌ها نشان می‌دهد که رابطه‌ای میان عوامل قا...

  بهترین روش شست‌وشوی سبزیجات ایرانی همیشه متخصصان تغذیه مصرف سبزیجات را توصیه می کنند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه نكاتی را در تهیه غذای خانگی رعایت كنیم؟ در دستورهای غذایی میزان روغن مورداستفاده را به نصف تا یك سوم میزان پیشنهاد شده كاهش دهید
معجزه آسپرین طبیعی تحقیقات نشان می‌دهند دانه‌های گوجه فرنگی می‌توانند به عنوان جایگزین طبیعی آسپرین کاربرد داشته باشند.
گلاب‌گیری در کوچه‌های قدیمی تهران+ عکس گلاب ناب کاشان و کرمان شنیده‌اید اما کسی تا به حال از گلاب ناب تهران چیزی نگفته است. گلابی که سال هاست در کوچه پس کوچه‌های جنوب تهران از دیگ‌های مسی می‌جوشد و در شیشه‌های نیزه‌ای راهی خانه و مغازه می‌شود.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.