اگر از یبوست رنج می برید، بخوانید


اگر به یبوست مبتلا هستید حتما به پزشک مراجعه کنید تا علت اصلی این اختلال و درمان مناسب برای شما مشخص شود.

به گزارش لقمه، یبوست یکی از مشکلات گوارشی رایج و به معنی اجابت مزاج کمتر از سه بار درهفته است که معمولاً در این حالت مواد دفعی سفت و خشک بوده و عمل دفع دردناک می باشد. یبوست در اغلب افراد با احساس پری و سنگینی نیز همراه است.

عوامل مختلفی از جمله عدم نوشیدن مایعات کافی، نوشیدن چای، قهوه و کاکائو‌ فراوان و غلیظ، مصرف ناکافی میوه‌ها و سبزی‌ها و بی تحرکی از عوامل بروز یبوست به شمار می روند.

اگر به یبوست مبتلا هستید حتما به پزشک مراجعه کنید تا علت اصلی این اختلال و درمان مناسب برای شما مشخص شود. این درمان شامل توصیه به مصرف فیبر، مایعات کافی، ورزش و یا تجویز برخی داروهاست.

بهترین منبع فیبر، غلات سبوس دار، حبوبات، میوه ها، سبزیجات و مغزها هستند. مواد غذایی حاوی فیبر حجم مدفوع را زیاد و دفع آن را از روده بزرگ تسریع می‏ کنند. فعالیت بدنی و ورزش منظم نیز به بهبود عملکرد روده بزرگ و رفع یبوست كمک می‏ كند.

برای درمان یبوست علاوه بر مصرف کافی میوه‌ها، سبزی‌ها و مایعات، استفاده از خیسانده‌ آلو خشک (بخارا)، انجیر خشک و توت خشک نیز کمک کننده است.


نقل از :سيمرغ

کد: 5127 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ شهريور بازدید: 3814 ساعت: 2:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌های سازمان مدیریت بحران تهران برای پیشگیری از تب دنگی پایگاه خبری لقمه: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شه...

  عوارض جرم گیری نکردن دندان ها را بدانید جرم­‌های تشکیل شده بر روی دندان به مرور باعث آزردگ...

  بیماری بدون علامت 70 درصد افراد چاق یک فوق تخصص بیماری گوارش و کبد با اشاره به اینکه آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پروتئین به چه دردی می‌خورد؟ پروتئین‌ها وظایف گوناگونی بر عهده دارند مانند ساختن هورمون‌ها، آنزیم‌ها و آنتی کورها (همان پادتن‌ها)، انتقال اکسیژن و هیدروژن و غیره.
همه چیز درباره پیتزا؛ مهمان ایتالیایی شاید در نگاه اول، ایرانی ها مردمان بدغذایی به نظر برسند؛ چون به سختی با غذاهای ملل دیگر ارتباط برقرار می کنند. دلیل این مدعا هم به همراه بردن چند قوطی کنسرو و چند پسته غذای کنسروی در سفرهای خارجی است.
امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل پایگاه خبری لقمه: استفاده درست از منابع آب، حفاظت از اراضی کشاورزی، رونق تولید و تأمین ماشین‌آلات موردنیاز و اتخاذ یک دیپلماسی فعال برای تضمین تأمین غذا، کشت فراسرزمینی در موضوع امنیت غذایی اهمیت ویژه‌ دارد.
یک نوشیدنی خطرناک برای مردان! مصرف نوشابه‌های گازدار و آبمیوه‌های شیرین شده با شکر از عادات غذایی روزانه به شمار می‌رود که همه گروه‌های سنی تمایل زیادی به مصرف این نوشیدنی‌ها دارند اما به نظر می‌رسد که با توجه به نتایج تحقیقات جدید، مردان باید در محاسبات خود بازنگری کنند.