به گزارش لقمه، محمد صالحی کارشناس گیاهان دارویی گفت: اسانسها به عنوان یکی از قویترین حل کنندههای پلاستیک محسوب میشوند و با حل کردن پلاستیک مقداری از مواد مضر را به خود جذب میکنند، بنابراین بدترین ظروف برای نگهداری ادویهجات، گیاهان دارای اسانس و عرقیات گیاهی مانند نعنا، دارچین و... ظروف پلاستیکی هستند.
وی افزود: اسانس موجود در این گیاهان باعث ایجاد منافذ ریزی بر روی ظروف پلاستیکی میشود که با چشم قابل مشاهده نیستند به تدریج اسانس یا رایحه از این منافذ کوچک خارج شده و ادویه یا گیاه دارویی خاصیت خود را از دست میدهد.
صالحی در پایان اظهار داشت: بهترین ظروف برای نگهداری عرقیات گیاهی و ادویهجات و حتی گیاهان دارای اسانس ظروف شیشهای تیره رنگ و ظروف آلومینیومی است.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :باشگاه خبرنگاران