ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند


بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .

به گزارش لقمه، یکی ازروش هایی که می تواندباعث کاهش کلسترول شود ، استفاده ازرژیمهای غذایی گیاهی می باشد . وعده هــــــای غذایی حـاوی سبزیجــــات ، میوه ها ، حبوبات یا بنشن ها جانشین بسیارخوبی برای غذاهای دارای کلسترول بالا محسوب می شوند.

حبــوبات ، نان ، برنج ، ماکارونی وهمچنین نخود و لوبیاهای خشک شده حاوی منبع عظیمی ازنشاسته وفیبرهستند . با اینحال چربی اشــباع شده وکالری کمــــتری دارند . برخــــلاف مواردفوق ، نان های شـــیرمال و قندی ، تخم مرغ ، کره و شیر دارای چربی و کلسترول بالایی می باشند . شما می تــــوانید 6 تا 11 وعده ازمــــــوادغـذایی موجوددرگروه فوق راروزانه استفاده نمایید.

اگر دارای تری گلیسرید بالا ( نوعی چربی خنثی که ذخیره معمولی چربی انسان راتشکیل می دهد ) و LDL پایینی هستید ، باید از کربوهیدراتهایی استفاده نمایید که میـــزان کالری آنها زیر60 درصدباشد . فــــقط تعداد کمی از کربوهیدراتها می توانند کبد را برای افزایش کلسترول تحریک نمایند، این فرایـــــــند تحریک بعد از کاهش کلسترول درجریان خون اتفاق می افتد.

اگربه دنبال آن هستید که میزان کلسترول خود را کاهش دهید ، باید از رژیم غــذایی استـــــفاده کنید که منبع آن حیوانی نباشد . بعضی از فراورده های حیوانی دارای کلسترول LDL وچربی اشباع شده بالایی هستند . چربیــهای اشبــــاع شده میزان کلسترول خون را افزایش می دهند . گوشت قرمزازآن جمله موادغذایی است که دارای ویژگیهای فوق می باشد ، آنها سرشارازچــربی هستند ، برای مثال می توان به گوشت گاو ، سوسیسهای دودی ، گوشت اردک ، غــــاز وگوشت خوک اشاره نمود . بعضـــــی ازموادغذایی مانند کره ، زرده تخم مرغ ، فراورده های لبنی وحتی بستنی دارای مقادیر زیادی چربی اشباع شده و کلسترول LDL هســـــتند . راه حل دیگر برای کاهش کلسترول LDL ، کاهس حجم چربیهای ترانس است که شما مصرف می نمایید .

این چربیـــها به طورفزاینده درجه LDL (کلسترول بد ) رابالا می برند ، اگر چه به مضـری چربیهای اشبــــــاع شده نیستند ولی می تواننــــد باعث کاهش HDL گردند . غذاهایی که حاوی روغنهای گیاهی هیدروژنه هستند درگروه چربیــهای ترانس قرارمی گیرند . چربیـــــهای ترانس درغذاهایی مانند چاشنی و ادویه مخصوص سالاد ، روغنهای گیاهی تردکننده شیرینی ، شیرینی‌جات ، موادغــذایی پردازش شده وغیره یافت می شوند . پس باید برای کاهش کلسترول LDL ازخوردن موادغذایی فوق اجتناب نمود .

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامت نیوز

کد: 6422 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۳ فروردين بازدید: 7629 ساعت: 7:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 روایت گرانی ماکارونی و چند توصیه در اصلاح سیاست ارزی/‌ لزوم پرداخت علی‌‌الحساب یارانه‌ ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ ارديبهشت
4 ماکارونی کیلویی ۳۴ هزار تومان شد/ قیمت جدید ماکارونی اعلام شد ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
5 یارانه دولتی که توسط ماکارونی به جیب خارجی ها ریخته می شود! ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
6 گندم نانی دلیل پائین بودن کیفیت ماکارونی/کاهش 50 درصدی تولید ماکارونی در ایران ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
7 تورم سبب حذف برخی اقلام ضروری از سبد خانوار شد! ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
8 چرا شکر و ماکارونی گران شد؟ ۱۳۹۸ شنبه ۲۱ ارديبهشت
9 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
10 تولید سنتی، صنایع غذایی را به لبه پرتگاه برد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
11 ماکارانی سمولینا چه خواصی دارد ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اهمیت تغذیه در دوران بارداری تغذیه باید حاوی تمام مواد مورد نیاز برای رشد و نم...

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

  نقش ویتامین دی فقط رفع پوکی استخوان نیست با توجه به یافته‌های یک مطالعه جدید، مصرف مکمل‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عسل موم‌دار نخرید مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ادعا کرد:از آنجا که زنبورعسل برای درست کردن هر گرم موم، شش گرم عسل مصرف می‌کند، احتمال تقلبی بودن عسل‌های موم‌دار عرضه‌شده در سطح خرده‌فروشی‌های شهر و به‌کارگیری پارافین وجود دارد.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
اسفناج به ‌همراه گوشت مصرف شود یک کارشناس سبزی و صیفی‌جات اظهار کرد: بهتر است اسفناج به‌همراه گوشت مصرف شود.
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غذایی حاوی پروتئین، چربی‌های سالم، غلات و سبزیجات مغذی نقش تعیین‌کننده‌ای در تأمین انرژی و حفظ سلامتی دارند. با ایجاد تعادل در رژیم غذایی و بهره‌گیری از مواد غذایی گرم و مغذی، می‌توانید احساس راحتی و انرژی بیشتری داشته باشید.