ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند


بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .

به گزارش لقمه، یکی ازروش هایی که می تواندباعث کاهش کلسترول شود ، استفاده ازرژیمهای غذایی گیاهی می باشد . وعده هــــــای غذایی حـاوی سبزیجــــات ، میوه ها ، حبوبات یا بنشن ها جانشین بسیارخوبی برای غذاهای دارای کلسترول بالا محسوب می شوند.

حبــوبات ، نان ، برنج ، ماکارونی وهمچنین نخود و لوبیاهای خشک شده حاوی منبع عظیمی ازنشاسته وفیبرهستند . با اینحال چربی اشــباع شده وکالری کمــــتری دارند . برخــــلاف مواردفوق ، نان های شـــیرمال و قندی ، تخم مرغ ، کره و شیر دارای چربی و کلسترول بالایی می باشند . شما می تــــوانید 6 تا 11 وعده ازمــــــوادغـذایی موجوددرگروه فوق راروزانه استفاده نمایید.

اگر دارای تری گلیسرید بالا ( نوعی چربی خنثی که ذخیره معمولی چربی انسان راتشکیل می دهد ) و LDL پایینی هستید ، باید از کربوهیدراتهایی استفاده نمایید که میـــزان کالری آنها زیر60 درصدباشد . فــــقط تعداد کمی از کربوهیدراتها می توانند کبد را برای افزایش کلسترول تحریک نمایند، این فرایـــــــند تحریک بعد از کاهش کلسترول درجریان خون اتفاق می افتد.

اگربه دنبال آن هستید که میزان کلسترول خود را کاهش دهید ، باید از رژیم غــذایی استـــــفاده کنید که منبع آن حیوانی نباشد . بعضی از فراورده های حیوانی دارای کلسترول LDL وچربی اشباع شده بالایی هستند . چربیــهای اشبــــاع شده میزان کلسترول خون را افزایش می دهند . گوشت قرمزازآن جمله موادغذایی است که دارای ویژگیهای فوق می باشد ، آنها سرشارازچــربی هستند ، برای مثال می توان به گوشت گاو ، سوسیسهای دودی ، گوشت اردک ، غــــاز وگوشت خوک اشاره نمود . بعضـــــی ازموادغذایی مانند کره ، زرده تخم مرغ ، فراورده های لبنی وحتی بستنی دارای مقادیر زیادی چربی اشباع شده و کلسترول LDL هســـــتند . راه حل دیگر برای کاهش کلسترول LDL ، کاهس حجم چربیهای ترانس است که شما مصرف می نمایید .

این چربیـــها به طورفزاینده درجه LDL (کلسترول بد ) رابالا می برند ، اگر چه به مضـری چربیهای اشبــــــاع شده نیستند ولی می تواننــــد باعث کاهش HDL گردند . غذاهایی که حاوی روغنهای گیاهی هیدروژنه هستند درگروه چربیــهای ترانس قرارمی گیرند . چربیـــــهای ترانس درغذاهایی مانند چاشنی و ادویه مخصوص سالاد ، روغنهای گیاهی تردکننده شیرینی ، شیرینی‌جات ، موادغــذایی پردازش شده وغیره یافت می شوند . پس باید برای کاهش کلسترول LDL ازخوردن موادغذایی فوق اجتناب نمود .

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامت نیوز

کد: 6422 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۳ فروردين بازدید: 6752 ساعت: 7:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روایت گرانی ماکارونی و چند توصیه در اصلاح سیاست ارزی/‌ لزوم پرداخت علی‌‌الحساب یارانه‌ ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ ارديبهشت
2 ماکارونی کیلویی ۳۴ هزار تومان شد/ قیمت جدید ماکارونی اعلام شد ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
3 یارانه دولتی که توسط ماکارونی به جیب خارجی ها ریخته می شود! ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
4 گندم نانی دلیل پائین بودن کیفیت ماکارونی/کاهش 50 درصدی تولید ماکارونی در ایران ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
5 تورم سبب حذف برخی اقلام ضروری از سبد خانوار شد! ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
6 چرا شکر و ماکارونی گران شد؟ ۱۳۹۸ شنبه ۲۱ ارديبهشت
7 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
8 تولید سنتی، صنایع غذایی را به لبه پرتگاه برد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
9 ماکارانی سمولینا چه خواصی دارد ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
10 ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
11 ماکارونی را جایگزین برنج کنید/ماکارونی چاق کننده نیست! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای چاق‌كننده را بشناسید! پزشك برای‌تان داروهای خاصی تجویز كرده و چند ماهی ا...

  نکاتی در خصوص تغذیه زنان باردار دکتر ربابه شیخ الاسلام تغذیه دوران بارداری را بسیا...

  زمان بندی و تعداد وعده های غذایی می تواند به سلامت قلب کمک کند پایگاه خبری لقمه: اینکه شما در چه زمان هایی و چند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.
راهنما: برای راه اندازی تهیه غذای خانگی چه کنیم؟ پایگاه خبری لقمه: مشاغل زیادی هستند که ما آن‌ها را به درستی نمی‌شناسیم. آدم‌های زیادی هم هستند که هنوز جویای شغل مناسب هستند. مجله مهر شما را با برخی از این مشاغل آشنا می‌کند.
نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.
10 نکته برای هضم بهتر غذا خیلی مهم است که غذایی که می خورید و زمانی که آن را میل می کنید، از قبل معین باشد. خوردن غذاهای مشابه و زمان های مشخص در روز اثرات معینی بر روی سیستم گوارش شما دارد