میان وعده مناسب کودک در مدرسه چیست


فوق‌تخصص گوارش، کبد و تغذیه کودکان گفت: نان‌ و پنیر و گردو، نان و عسل، میوه تازه، کشمش، گردو، خرما و میوه خشک مناسب‌ترین مواد برای میان وعده کودک در مدرسه است.

به گزارش لقمه، احمد خداداد اظهار داشت: والدین باید نسبت به تهیه، نوع تغذیه و میان وعده کودک در مدرسه دقت لازم را داشته باشند و به کودکان آموزش دهند که تغذیه را فقط از خانه به مدرسه بروند و از خرید تنقلات خودداری کنند.

فوق‌ تخصص گوارش، کبد و تغذیه کودکان گفت: رعایت بهداشت و آموزش شست‌وشوی دست با آب و صابون قدم بعدی است که باید کودک به خوبی این مطلب را در منزل فرابگیرد تا از ابتلای وی به بیماری‌های انگلی و میکروبی جلوگیری شود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: کودک باید در میان وعده‌ها از غذاهای طبیعی مثل نان ‌و پنیر و گردو ، نان و عسل، میوه تازه، کشمش، گردو، خرما و میوه خشک استفاده کند و از مصرف چیپس و پفک و تنقلاتی که هدفشان صرفاً درآمدزایی است بپرهیزند.

فوق‌ تخصص گوارش، کبد و تغذیه کودکان گفت: باید به کودکان آموزش داد تا از گرفتن تنقلات و میان وعده و غذا از دوستانشان بپرهیزند چرا که اگر آن مواد آلوده باشد ممکن است کودک ما نیز گرفتار شود.

خداداد ادامه داد: کودک به دلیل بسته‌بندی‌های رنگارنگ تنقلات موجود در بازار، جذب آنها می‌شود پس بهتر است مادران نیز از پاکت و ظرف‌های متنوع و رنگارنگ برای قرار دادن تغذیه کودک استفاده کنند تا نیاز ظاهری کودک برطرف شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5139 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۲۲ شهريور بازدید: 3124 ساعت: 8:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقره داغ مستها با گرانترین جریمه رانندگی ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
2 افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۶ مرداد
3 آزمایشگاه خط مشی مشترک میان مرکز نوآوی قوه مقننه و دانشگاه تهران افتتاح شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
4 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
5 قیمت‌های جدید میوه برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
6 بین داروهای دیابت و ابتلا به بیماری ام اس ارتباط وجود دارد ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
7 تقدیر معاون وزیر از تلاش کشاورزان برای تأمین امنیت غذایی کشور ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۱ مهر
8 بهبود رشد اقتصادی و سرمایه‌گذاری در دولت سیزدهم ۱۴۰۱ پنج شنبه ۳ شهريور
9 تفاوت قیمت ۴ محصول پرتقاضای میادین میوه و تره بار و سطح شهر چقدراست؟ ۱۴۰۰ شنبه ۶ آذر
10 افزایش طول عمر با مصرف زیاد میوه و سبزیجات ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
11 هجده نفر از نوزده وزیر پیشنهادی رای اعتماد گرفتند ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دانش تغذیه ای شما چه قدر است؟(2) پایگاه خبری لقمه: برای اینكه بفهمید اطلاعات تغذیه ...

  ۷ توصیه برای صبحانه خوردن کوچولوها کودک شما هم جزء آن دسته از کودکانی است که هنگام خو...

  سبزیجات سبز ژن سرطان را از بین می‌برند مطالعات نشان می‌دهد مصرف سبزیجات سبز می‌تواند در ج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
«آردگیز گردانی» آیین سنتی هرمزگانی ها در نیمه شعبان «آردگیز گردانی» از آیین های سنتی در استان هرمزگان است که براساس آن ذوستداران اهل بیت(علیهم السلام) در شب میلاد امام زمان(عج الله تعالی فرجه الشریف) برای سلامتی آن حضرت، نذورات توزیع می کنند.
فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه چندی پیش عده ای از افراد به دلیل استفاده از صیفی جاتی که قبل از تمام شدن دوره کارنس به بازار عرضه شده بودند دچار فلج حنجره شده اند نسبت به عوارض خطرناک استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی هشدار داد.
درمان آفت دهان با عسل محققان عربستانی، راهکار موثری برای درمان آفت ارائه داده اند.