به گزارش لقمه، احمد خداداد اظهار داشت: والدین باید نسبت به تهیه، نوع تغذیه و میان وعده کودک در مدرسه دقت لازم را داشته باشند و به کودکان آموزش دهند که تغذیه را فقط از خانه به مدرسه بروند و از خرید تنقلات خودداری کنند.
فوق تخصص گوارش، کبد و تغذیه کودکان گفت: رعایت بهداشت و آموزش شستوشوی دست با آب و صابون قدم بعدی است که باید کودک به خوبی این مطلب را در منزل فرابگیرد تا از ابتلای وی به بیماریهای انگلی و میکروبی جلوگیری شود.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: کودک باید در میان وعدهها از غذاهای طبیعی مثل نان و پنیر و گردو ، نان و عسل، میوه تازه، کشمش، گردو، خرما و میوه خشک استفاده کند و از مصرف چیپس و پفک و تنقلاتی که هدفشان صرفاً درآمدزایی است بپرهیزند.
فوق تخصص گوارش، کبد و تغذیه کودکان گفت: باید به کودکان آموزش داد تا از گرفتن تنقلات و میان وعده و غذا از دوستانشان بپرهیزند چرا که اگر آن مواد آلوده باشد ممکن است کودک ما نیز گرفتار شود.
خداداد ادامه داد: کودک به دلیل بستهبندیهای رنگارنگ تنقلات موجود در بازار، جذب آنها میشود پس بهتر است مادران نیز از پاکت و ظرفهای متنوع و رنگارنگ برای قرار دادن تغذیه کودک استفاده کنند تا نیاز ظاهری کودک برطرف شود.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :فارس