بارداری زمان مناسبی برای رژیم لاغری نیست


بسیاری از خانم‌ها به ویژه آنهایی که چند قلو باردار می‌شوند، مدام نگران به هم خوردن تناسب اندام خود هستند در صورتی که اگر به ازای هر جنین ۳۰۰ کالری دریافت کنند هم رشد جنین و هم تناسب اندام حفظ می‌شود.

به گزارش لقمه، لیلا داوودی در مورد روند تغذیه در مادران باردار به ویژه آنهایی که چند قلو باردار هستند گفت: به طور معمول در طی بارداری به ویژه از هفته دوازدهم نیاز مادر به کالری افزایش می‌یابد که این امر در چند قلوزایی بیشتر خواهد بود.

وی ادامه داد: مادران به ازای هر کودکی که در شکم دارند روزانه حدود 300 کالری باید به مصرف غذایی خود اضافه کنند و مادارنی که دوقلو یا سه قلو باردار هستند باید به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که 5 وعده در روز، 3 وعده غذایی روزانه و دو میان وعده، را در دستور غذایی خود قرار دهند.

به گفته این کارشناس تغذیه باید غذاهای مختلف حاوی پروتئین و کربوهیدرات در زنجیره غذایی مصرف شود و ترجیحاً غذاهای کم چرب طبخ شود.

وی مصرف پنیر، شیر، گوشت، تخم مرغ، حبوبات و روغن را عوامل تقویت رشد جنین عنوان کرد و گفت: مقادیر زیادی میوه و سبزیجات و حبوبات نیز برای بارداری بسیار مناسب است از این رو آش‌های رقیق که حجم کمی از حبوبات در آن به همراه سبزی و کشک موجود باشد برای مادران منبع غنی از کلسیم و پروتئین خواهد بود که به حرکت روده که در دوران بارداری کند می‌شود هم کمک می‌کند.

داوودی بر این نکته تصریح کرد که برخی مادران برای حفظ تناسب اندام در دوران بارداری از خوردن امتناع می‌کنند در صورتیکه دوران بارداری، زمان مناسبی برای گرفتن رژیم لاغری نیست.

وی در پاسخ به اینکه چه میزان اضافه وزن برای مادران در دوران بارداری طبیعی است گفت: به عنوان یک راهنمایی کلی، خانمی که دوقلو باردار است باید بین 15 تا 20 کیلو وزن اضافه کند. خانم‌هایی که سه قلو حامله هستند، باید بین 22 تا 27 کیلو وزن اضافه کنند.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5140 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۲۲ شهريور بازدید: 3946 ساعت: 8:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
3 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
4 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
7 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
8 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
9 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برنج و ماهی دودی واقعاً اضافه وزن می‌آورند؟ شاید تعجب کنید وقتی بفهمید مدتی است بسیاری از محصو...

  تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزا...

  در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

باکتری‌های روده و ارتباط با چاقی و دیابت پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد بین دیابت و باکتری های روده ارتباط وجود دارد.
آیا «کوکاکولا»یک کالای صهیونیستی است کمپانی «کوکاکولا» با شعار تامین آسایش مردم متولد شد و اکنون پس از ۱۲۵ سال به بحران آب دامن می‌زند، در کشتار مردم فلسطین با اسرائیل همکاری می‌کند، کارگران را در کلمبیا می‌کشد و در هند به کوکای قاتل معروف شده است.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.