بارداری زمان مناسبی برای رژیم لاغری نیست


بسیاری از خانم‌ها به ویژه آنهایی که چند قلو باردار می‌شوند، مدام نگران به هم خوردن تناسب اندام خود هستند در صورتی که اگر به ازای هر جنین ۳۰۰ کالری دریافت کنند هم رشد جنین و هم تناسب اندام حفظ می‌شود.

به گزارش لقمه، لیلا داوودی در مورد روند تغذیه در مادران باردار به ویژه آنهایی که چند قلو باردار هستند گفت: به طور معمول در طی بارداری به ویژه از هفته دوازدهم نیاز مادر به کالری افزایش می‌یابد که این امر در چند قلوزایی بیشتر خواهد بود.

وی ادامه داد: مادران به ازای هر کودکی که در شکم دارند روزانه حدود 300 کالری باید به مصرف غذایی خود اضافه کنند و مادارنی که دوقلو یا سه قلو باردار هستند باید به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که 5 وعده در روز، 3 وعده غذایی روزانه و دو میان وعده، را در دستور غذایی خود قرار دهند.

به گفته این کارشناس تغذیه باید غذاهای مختلف حاوی پروتئین و کربوهیدرات در زنجیره غذایی مصرف شود و ترجیحاً غذاهای کم چرب طبخ شود.

وی مصرف پنیر، شیر، گوشت، تخم مرغ، حبوبات و روغن را عوامل تقویت رشد جنین عنوان کرد و گفت: مقادیر زیادی میوه و سبزیجات و حبوبات نیز برای بارداری بسیار مناسب است از این رو آش‌های رقیق که حجم کمی از حبوبات در آن به همراه سبزی و کشک موجود باشد برای مادران منبع غنی از کلسیم و پروتئین خواهد بود که به حرکت روده که در دوران بارداری کند می‌شود هم کمک می‌کند.

داوودی بر این نکته تصریح کرد که برخی مادران برای حفظ تناسب اندام در دوران بارداری از خوردن امتناع می‌کنند در صورتیکه دوران بارداری، زمان مناسبی برای گرفتن رژیم لاغری نیست.

وی در پاسخ به اینکه چه میزان اضافه وزن برای مادران در دوران بارداری طبیعی است گفت: به عنوان یک راهنمایی کلی، خانمی که دوقلو باردار است باید بین 15 تا 20 کیلو وزن اضافه کند. خانم‌هایی که سه قلو حامله هستند، باید بین 22 تا 27 کیلو وزن اضافه کنند.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5140 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۲۲ شهريور بازدید: 3864 ساعت: 8:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
5 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
6 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
7 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
8 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
9 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
10 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
11 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی سالم چقدر هزینه دارد؟ صرفه‌جویی یکی از آن عادت‌های پسندیده‌ای است که حتی...

  پنیر برای دندان مفید است یا مضر؟ پنیر به دلیل برخورداری از قابلیت خنثی سازی اسید، م...

  در هوای آلوده پیاز زیاد بخورید محقق طب سنتی اعلام کرد:پیاز خام برای رفع ناراحتی‌ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
فوائد خوردن صبحگاهی مخلوط آب و لیمو لیموترکیبی شبیه به بزاق و اسید هیدرولیک دارد، لیمو سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است که به تخلیه سموم از سیستم گوارشی کمک می کند.
توصیه های اساسی برای صاف کردن چاقی موضعی اساس یک رژیم غذایی صاف کننده ی شکم، یک الگوی غذایی متناسب که میزان انرژی آن محدود شده است، می باشد.