به گزارش لقمه، لیلا داوودی در مورد روند تغذیه در مادران باردار به ویژه آنهایی که چند قلو باردار هستند گفت: به طور معمول در طی بارداری به ویژه از هفته دوازدهم نیاز مادر به کالری افزایش مییابد که این امر در چند قلوزایی بیشتر خواهد بود. وی ادامه داد: مادران به ازای هر کودکی که در شکم دارند روزانه حدود 300 کالری باید به مصرف غذایی خود اضافه کنند و مادارنی که دوقلو یا سه قلو باردار هستند باید به گونهای برنامه ریزی کنند که 5 وعده در روز، 3 وعده غذایی روزانه و دو میان وعده، را در دستور غذایی خود قرار دهند. به گفته این کارشناس تغذیه باید غذاهای مختلف حاوی پروتئین و کربوهیدرات در زنجیره غذایی مصرف شود و ترجیحاً غذاهای کم چرب طبخ شود. وی مصرف پنیر، شیر، گوشت، تخم مرغ، حبوبات و روغن را عوامل تقویت رشد جنین عنوان کرد و گفت: مقادیر زیادی میوه و سبزیجات و حبوبات نیز برای بارداری بسیار مناسب است از این رو آشهای رقیق که حجم کمی از حبوبات در آن به همراه سبزی و کشک موجود باشد برای مادران منبع غنی از کلسیم و پروتئین خواهد بود که به حرکت روده که در دوران بارداری کند میشود هم کمک میکند. داوودی بر این نکته تصریح کرد که برخی مادران برای حفظ تناسب اندام در دوران بارداری از خوردن امتناع میکنند در صورتیکه دوران بارداری، زمان مناسبی برای گرفتن رژیم لاغری نیست. وی در پاسخ به اینکه چه میزان اضافه وزن برای مادران در دوران بارداری طبیعی است گفت: به عنوان یک راهنمایی کلی، خانمی که دوقلو باردار است باید بین 15 تا 20 کیلو وزن اضافه کند. خانمهایی که سه قلو حامله هستند، باید بین 22 تا 27 کیلو وزن اضافه کنند.بازگشت به صفحه نخست