ویتامین C مورد نیاز بدن را چگونه تامین کنیم؟


معمولاً سبزیجات نصف ویتامین C خود را در حین پخت از دست می‌دهند. باید بدانید که این ویتامین در آب حل می‌شود، به راحتی اکسید شده و نسبت به گرما بسیار حساس می‌باشد.

به گزارش لقمه، ویتامین C یکی از ضروری‌ترین عناصر مورد نیاز بدن ما است. این ویتامین خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و برای پیشگیری از خیلی از بیماری‌ها لازم است. در این مطلب کوتاه اصلی‌ترین منابع این ویتامین را ذکر می‌کنیم. با ما باشید.

برای تامین روزانه 92 میلی‌گرم ویتامین C می‌توانید به میوه‌ها و سبزیجات اعتماد کنید. میوه‌ها 52 میلی‌گرم، آب میوه‌ها 26 و سبزیجات 13 میلی‌گرم از این میزان را تامین می‌کنند. سوپ و کمپوت میوه‌ها نیز می‌توانند بخشی از این نیاز روزانه را تامین کنند.

فرقی نمی‌کند که میوه و سبزیجات به صورت خام یا پخته مصرف شود در هر حال این مواد غذایی بخشی از نیاز روزانه‌ی ما به این ویتامین را تامین می‌کنند.

به عقیده‌ی متخصصان تغذیه معمولاً سبزیجات نصف ویتامین C خود را در حین پخت از دست می‌دهند. باید بدانید که این ویتامین در آب حل می‌شود، به راحتی اکسید شده و نسبت به گرما بسیار حساس می‌باشد. بهترین روش برای اینکه سبزیجات سه چهارم ویتامین C خود را حفظ کنند بخارپز کردن است تا آبپز کردن.

در حالت کلی توصیه می‌شود که میوه و سبزیجات را تازه به تازه میل کنید، موقع شستشو به مدت طولانی در آب خیس نکنید و تا جایی که امکان دارد آن‌ها را با پوست میل کنید. هر چه مدت زمان پخت این مواد غذایی کمتر باشد بهتر است و بیش‌ترین میزان ویتامین‌های آن‌ها حفظ می‌شود.

میوه‌های زیادی حاوی ویتامین C هستند. میوه‌های ریز بی‌دانه مانند بلوبری و غیره، انگور فرنگی، کیوی، پاپایا و توت‌فرنگی جزو میوه‌های سرشار از این ویتامین می‌باشند.

در بین سبزیجات نیز می‌توان به جعفری، شلغم، گیاه ترشک، فلفل دلمه ای قرمز، کلم، رازیانه یا فلفل اشاره کرد. متخصصان توصیه می‌کنند که روزانه 110 میلی‌گرم ویتامین C دریافت کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تبیان

کد: 5183 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۲۹ شهريور بازدید: 3828 ساعت: 9:43 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
4 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشیدنی‌هایی برای تامین آب بدن ورزشکاران یادتان باشد که باید در حین ورزش و البته قبل از آن ...

  مضرات نوشیدنی های انرژی زا همه می دانیم که نوشیدنی های گازدار برای سلامت خوب ...

  روغن جامد را از برنامه غذایی خود حذف کنید ارتباط مستقیمی‌ میان رژیم غذایی و بیماری قلبی وجود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

به آجیل "نه" نگویید مغزها از جمله گردو، بادام، فندق و ... به عنوان یک میان وعده سالم به حفظ سلامتی شما کمک می کنند. شرایط نگداری این گروه از مواد غذایی آسان بوده و به راحتی در محیط کار، دانشگاه و مدرسه قابل مصرف هستند.
پاکیزه‌خوری، فضیلتی اخلاقی در اقتصاد اسلامی یک استاد دانشگاه گفت: انسان‌های طالب روزی حلال از کارها و اعمالی که در آلوده کردن روزی حلال نقش دارند پرهیز می‌کنند.
بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.
چگونه می توانیم روزی 50 گرم تولید زباله خود را کاهش دهیم؟ اولین قدم در مدیریت پسماند و زباله آنست که دورریزها را کم کنیم و از مواد و کالاها درست استفاده کنیم.