وابستگی ۹۰ درصدی در روغن و دانه روغنی/ بررسی برنامه خودکفایی


عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه برنامه‌ خودکفایی دانه‌های روغنی بررسی شد، گفت: اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس و معاون پارلمانی وزارت جهاد کشاورزی دیشب بیرون از مجلس ضیافت شام داشتند.

به گزارش لقمه، عباس پاپی‌زاده در پاسخ به اینکه برنامه ضیافت شام اعضای کمیسیون کشاورزی که قرار بود، با وزیر جهاد کشاورزی برگزار شود، به کجا رسید، گفت: به این ضیافت شام وزیر نیامد، اما جلسه با حضور معاون پارلمانی‌اش در بیرون از مجلس برگزار شد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس افزود: این نشست برای تعامل بیشتر بود و مسائل کلی کشاورزی مطرح شد.

*بررسی برنامه‌خودکفایی دانه‌های روغنی/وابستگی 90 درصدی

وی در پاسخ به برنامه خودکفایی که پیش از این با وزیر جهاد در نشستی با کمیسیون دنبال می‌کردید، چه شد، گفت: قرار است صندوق مستقلی برای دانه‌های روغنی ایجاد شود و نیز از ظرفیت‌های بخش خصوصی در این زمینه کمک گرفته شود.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تاکید کرد: در حال حاضر تنها 10 درصد نیاز کشور به دانه‌های روغنی از تولید داخل تامین می‌شود و با تغییر اخیر نرخ ارز مرجع از 1226 به 2477 مشکلاتی برای مصرف‌کنندگان به وجود آورده است.

وی افزود: همچنین کنجاله سویا که تفاله صنعت روغن‌کشی است و به عنوان خوراک مرغداری‌ها استفاده می‌شود، تولیدکنندگان دام و طیور را با مشکل جدی مواجه کرده است.

پاپی‌زاده گفت: اجرای الگوی کشت نیز در افزایش ضریب خودکفایی محصول بسیار موثر خواهد بود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5223 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳ مهر بازدید: 1297 ساعت: 11:51 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شانزدهمین نمایشگاه بین المللی دام و طیور /هشدار شیوع انفلوانزای حاد پرندگان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
2 5 میلیون نفر ایرانی در معرض کمبود آب قرار می گیرند ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
3 کاهش وزن چانه نان هیچ توجیهی ندارد ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
4 وزارت بهداشت بحران زلزله را بخوبی مدیریت کرد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
5 توافقنامه‌ای با نیوزلند برای واردات کیوی امضا نکرده‌ایم ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
6 ایران چهارمین تولیدکننده بزرگ کیوی جهان /قرار است کیوی وارد کنیم؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
7 تفاهم نامه همکاری کشاورزی بین ایران و فرانسه امضا شد ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
8 واردات کیوی از نیوزیلند ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
9 واردات بیش از یک میلیون تن برنج ظلم در حق تولید داخلی است ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
10 بررسی وضعیت سلامت مواد غذایی از مزرعه تا سفره ۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر
11 دوگانگی مدیریتی مانع تنظیم بازار محصولات کشاورزی است ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

  تغذیه در پیاده‌ روی اربعین پایگاه خبری لقمه: به دلیل وجود برخی بیماری‌ها در ک...

  غذاهایی که پس از ورزش باید خورد ما در اینجا میان وعده هایی به شما معرفی کرده ایم ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

علت پنهان ناتوانی جنسی همسران آمارها نشان می‌دهد امروزه درصد زیادی از همسران به دلیل اختلالات و ناتوانی جنسی شریک زندگی‌شان، به بهانه‌های مختلف از ادامه زندگی مشترک سرباز می‌زنند. اختلالاتی که اغلب درمان‌پذیر بوده و اصل اساسی آن آگاهی از علل پیدایش و پشتکار در مهار و مداوای آن است.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
میوه؛ سؤالات و نگرانی‌ها در موقع خرید میوه‌ها، فقط نگاهی بیندازید به این همه رنگ زیبا که همانند رنگین کمان می‌مانند، در حالی که هر رنگ حاوی مواد مغذی است که سلامت بدن را تأمین می‌کنند.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟