دلایل متناقض نعمت‌زاده و مرغداران از گرانی تخم‌مرغ


در حالی که وزیر تجارت صادرات تخم‌مرغ را یکی از دلایل گرانی این فرآورده پروتئینی می‌داند، مرغداران معتقدند: شبکه‌های توزیع ناسالم و برخی که سودشان در دلالی در این بازار است عامل افزایش قیمت تخم‌مرغ در عین کاهش قیمت خرید آن هستند و اگر صادرات نبود امروز قیمت هر شانه تخم‌مرغ به 12 هزار تومان می‌رسید!

به گزارش لقمه، در چند ماه گذشته قیمت تخم‌مرغ روند افزایشی در بازار مصرف را تجربه کرده که به اعتقاد محمد رضا نعمت‌زاده علت آن صادرات 60 هزار تنی این فراورده‌ پروتئینی از ابتدای سال تا کنون بوده است که باید صادرات تخم‌مرغ محدود و واردات آن آزاد شود.

اما مدیرعامل اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار در این باره به ایسنا گفت: افزایش قیمت تخم‌مرغ در بازار مصرف ربطی به تولید و صادرات ندارد چرا که در حال حاضر قیمت خرید تخم‌مرغ با کاهش 600 تومانی نسبت به توافق‌های صورت گرفته به کیلویی حدود 3500 کاهش یافته است.

وی افزود: شبکه‌های توزیع ناسالم و دلالانی که سودشان در گرو ضرر و زیان تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است باعث گرانی تخم‌مرغ هستند که در این راستا اتحادیه پیشنهاد داده است تا مسئولان بخشی از شبکه‌های توزیع را در اختیار تولیدکنندگان قرار دهند تا آن‌ها بتوانند محصول خود را به طور مستقیم وبا سود منطقی به دست مصرف کننده برسانند.

اصغری تاکید کرد: در حالی که ماهانه 20 هزار تن مازاد تولید تخم‌مرغ در کشور وجود دارد چرا نباید این میزان صادر شود؟ اگر صادرات تخم مرغ نبود امروز بخش اعظمی از مرغداران برای جلوگیری از ضرر و زیان بیشتر گله‌های خود را حذف می‌کردند و امروز هر شانه تخم مرغ به حدود 12 هزار تومان می‌رسید.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار پیشنهاد کرد: برای سامان یافتن بازار تخم مرغ باید دست دلالان را از این بازار کوتاه کرد و به جای رها کردن شبکه‌های توزیع ناسالم که منافع تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان را در نظر نمی‌گیرند اجازه داد تولیدکنندگان محصولشان را به صورت مستقیم در بازار مصرف عرضه کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5242 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۵ مهر بازدید: 2879 ساعت: 8:23 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان مطالعه جدیدی که در نشریه Frontiers in Nutrition من...

  چه کسانی وقتی به رستوران می‌روند، سالاد نخورند! یك سازمان پشتیبانی از مصرف كننده در آلمان هشدار دا...

  چه بستنی‌ و چه‌ساندویچی بخوریم‌ تا بیمار نشویم؟ لقمه: فصل تابستان آغاز شده؛ مدرسه‌ها تعطیل می‌شود،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش وزن با معجونی معجزه گر پایگاه خبری لقمه:این معجون بری سوزاندن کالری استفاده می شود و ویتامین ها و مواد معدنی را به بدن می رساند، و علاوه بر این، با استفاده از آن شما توانید در کمتر از پنج روز سه کیلوگرم کاهش وزن داشته باشید.
كودكان چاق حس چشایی ضعیف‌تری دارند جوانه‌های چشایی كودكان چاق نسبت به كودكان با وزن طبیعی دارای حساسیت كمتری است.
چرا باید ویتامین بخوریم؟ آیا شما واقعا˝ می دانید که ویتامین هایی نظیر A و B و C و D و ... به چه کار می آیند؟ و چرا باید زحمت استفاده از آنها را بکشید؟ با ما همراه شوید تا درباره برخی دلایل مصرف این ویتامین ها به شما توضیحاتی ارائه دهیم.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.