شادابی پوست با پرتقال


پوست میوه ها، حاوی بیشترین مواد مغذی است. پوست پرتقال نیز خواص خود را دارد که در این مطلب از «MSN» به آن پرداخته شده است.

 به گزارش لقمه، در صورت مطمئن نبودن از ارگانیک بودن پرتقال، آن را با مخلوطی از یک قاشق غذاخوری آب لیمو، یک قاشق غذاخوری سرکه سفید در یک پیمانه آب مخلوط و پوست پرتقال را تمیز کنید. پوست پرتقال و پوست سیب به هم شبیه است زیرا که اغلب دارای ماده مغذی شبیه هم است. پوست یک عدد پرتقال متوسط حاوی بیش از ۶۰ نوع فلاوانوئید و ۱۷۰ نوع فیتونیوتریت است.

*پوست پرتقال، که طعم تلخی دارد عملکرد سیستم گوارشی را بهبود می بخشد و نفخ را از بین می برد از سوزش سردل و حالت اسیدیته پیش گیری می کند و اشتها را افزایش و حالت تهوع را تسکین می دهد.

*پوست پرتقال کلسترول و تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد. بنابراین مصرف پوست این میوه برای افراد چاق مفید است.

*روغن طبیعی آن خاصیت مسکن دارد.

*روغن پوست آن، خاصیت ضدمیکروبی و ضدالتهابی دارد. روغن طبیعی به نام دی- لیمونن توانایی خنثی کردن اسید معده را دارد و حرکت طبیعی روده ای را حفظ می کند.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خراسان

کد: 7584 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ آبان بازدید: 4375 ساعت: 5:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 نکاتی که می‌تواند شادابی و جوانی پوست را تضمین کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
3 ارتباط مصرف سبزی جعفری با رفلکس معده چیست؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
4 افزایش نشاط و شادابی با مصرف روغن زیتون ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ فروردين
5 برای شادابی پوست از این میوه کمک بگیرید ۱۳۹۳ جمعه ۲ آبان
6 نرم کننده‌های طبیعی پوست را بشناسید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۶ مهر
7 انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ خرداد
8 ذرت مفید برای شادابی پوست و بینایی ۱۳۹۳ جمعه ۲ خرداد
9 شادابی و جوانی پوست با یک سبد میوه بهاری ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۶ فروردين
10 پوست خود را شاداب کنیم ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه گفت: بدغذایی یک اختل...

  روغن ماهی روند پیری را كندتر می‌كند پزشكان می‌‌گویند: ورزش متعادل به همراه مصرف مداوم ...

  روغن‌ زیتون را حرارت ندهید کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
آشنایی با زمان مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها مصرف مکمل‌های ویتامین آداب خودش را دارد. شما نمی‌توانید در هر ساعت از روز و به هر شکل که خواستید ویتامین را مصرف کنید.
آشنایی با 4 خوراکی چرب مفید بسیاری از خوراکی‌هایی که ما روزانه آنها را مصرف می‌کنیم دارای چربی‌های مختلفی هستند که باعث آسیب رسیدن به بدن ما می‌شود و همچنین می‌توانند بیماری‌های مختلفی را در بدن ما ایجاد کنند.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.