شادابی پوست با پرتقال


پوست میوه ها، حاوی بیشترین مواد مغذی است. پوست پرتقال نیز خواص خود را دارد که در این مطلب از «MSN» به آن پرداخته شده است.

 به گزارش لقمه، در صورت مطمئن نبودن از ارگانیک بودن پرتقال، آن را با مخلوطی از یک قاشق غذاخوری آب لیمو، یک قاشق غذاخوری سرکه سفید در یک پیمانه آب مخلوط و پوست پرتقال را تمیز کنید. پوست پرتقال و پوست سیب به هم شبیه است زیرا که اغلب دارای ماده مغذی شبیه هم است. پوست یک عدد پرتقال متوسط حاوی بیش از ۶۰ نوع فلاوانوئید و ۱۷۰ نوع فیتونیوتریت است.

*پوست پرتقال، که طعم تلخی دارد عملکرد سیستم گوارشی را بهبود می بخشد و نفخ را از بین می برد از سوزش سردل و حالت اسیدیته پیش گیری می کند و اشتها را افزایش و حالت تهوع را تسکین می دهد.

*پوست پرتقال کلسترول و تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد. بنابراین مصرف پوست این میوه برای افراد چاق مفید است.

*روغن طبیعی آن خاصیت مسکن دارد.

*روغن پوست آن، خاصیت ضدمیکروبی و ضدالتهابی دارد. روغن طبیعی به نام دی- لیمونن توانایی خنثی کردن اسید معده را دارد و حرکت طبیعی روده ای را حفظ می کند.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خراسان

کد: 7584 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ آبان بازدید: 4437 ساعت: 5:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 نکاتی که می‌تواند شادابی و جوانی پوست را تضمین کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
3 ارتباط مصرف سبزی جعفری با رفلکس معده چیست؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
4 افزایش نشاط و شادابی با مصرف روغن زیتون ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ فروردين
5 برای شادابی پوست از این میوه کمک بگیرید ۱۳۹۳ جمعه ۲ آبان
6 نرم کننده‌های طبیعی پوست را بشناسید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۶ مهر
7 انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ خرداد
8 ذرت مفید برای شادابی پوست و بینایی ۱۳۹۳ جمعه ۲ خرداد
9 شادابی و جوانی پوست با یک سبد میوه بهاری ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۶ فروردين
10 پوست خود را شاداب کنیم ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شکلات تلخ و تاثیر آن بر سلامت لقمه: تحقیقات زیادی راجع به فواید شکلات تلخ انجام ...

  شیر و دیگر هیچ بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مصرف شیر در میان ك...

  میوه‌ها و سبزیجات را چگونه سالم نگهداریم؟ سبزی‌ها و میوه‌ها به دلیل برخورداری از انواع ویتام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.
چگونه تاکسی اینترنتی حق نوبت مردم را می خورند؟ پایگاه خبری لقمه: رونق خرید اینترنتی نان تازه به بلای جان مردم منتظر در صف نانوایی ها تبدیل شده و باعث اتلاف وقت بیش از پیش ایشان می شود.
لاغری با افزایش سوخت و ساز بدن افزایش سرعت سوخت و ساز بدن باعث تسریع روند کاهش وزن می شود. به همین دلیل، به بدن خود لطفی کنید و توصیه های زیر را انجام دهید.
استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.