مواد مورد نیاز برای 4 نفر:
اسفناج: 2 کیلو
سیر خشک له شده: 3حبه
سیر تازه خرد شده: 2 ساقه
تخممرغ: 6 عدد
پیاز خرد شده: یک عدد
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
* ابتدا اسفناج را تمیز کرده و میشوییم و با یک استکان آب و کمی نمک کمی میپزیم تا نرم شود و بعد اسفناج را از صافی رد میکنیم. کمی فشار میدهیم تا آب آن خارج شده و بعد آن را با چاقو خرد میکنیم.
* پیاز خرد شده را در کمی روغن مایع تفت میدهیم تا نرم شود. بعد سیرها و سپس اسفناج را به آنها اضافه میکنیم.
* وقتی اسفناج کمی خنک شد،نمک، فلفل و 4 عدد تخممرغ را اضافه میکنیم. با چنگال همه آنها را مخلوط میکنیم و بعد درون پیرکس مستطیلی که آنرا کمی چرب کردهایم میریزیم.
* حال2 تخممرغ روی آن میریزیم و ظرف را حدود 10 - 8 دقیقه با حرارت 180 درجه در فر قرار میدهیم تا تخممرغها بسته شوند.
* بعد از پخت، نرگسی را به صورت چهار گوش و یا مثلث میبریم و با کمی سبزیجات آن را تزیین میکنیم.
نقل از :نوین دایت