مواد اولیه : ماهی فیله شده دو عدد آرد یك پیمانه آب به میزان لازم نمك و فلفل سیاه به میزان لازم سیبزمینی خلال شده چهار عدد روغن به میزان لازم طرز تهیه سیبزمینیها را پس از پوست گرفتن، شسته و به صورت خلالی درشت خرد و در روغن فراوان سرخ میكنیم، روی آنها نمك پاشیده و میگذاریم تا كمی سرد شوند. سپس ماهیهای فیله شده را درون خمیر زده و در روغن سرخ میكنیم و داخل ظرف دلخواه یك تكه ماهی و كمی سیبزمینی ریخته و سرو میكنیم. طرز تهیه خمیر آرد را درون ظرف گودی ریخته و آب را كمكم اضافه میكنیم و هم میزنیم تا به غلظت ماست برسد، نمك و فلفل هم به آن اضافه میكنیم و به مدت نیم ساعت میگذاریم بماند. نكتــه: برای تهیه این غذا باید از ماهی استفاده كنید كه به راحتی فیله شود. شما میتوانید از ماهی سالمون، شیر یا شوریده برای این غذا استفاده كنید. از هر ادویه كه تمایل دارید میتوانید در این خمیر استفاده كنید.بازگشت به صفحه نخست