سرانه درآمد 800 هزار تومانی زعفران‌کاران


عضو شورای ملی زعفران گفت: حدود 500 هزار کشاورز در مزارع زعفران فعالیت دارند که سالانه حدود 800 هزار تومان درآمد از محل فروش محصول خود به دست می‌آورند.

به گزارش لقمه، علی حسینی اظهار کرد: در حال حاضر در اوج فصل برداشت زعفران هستیم که تا 20 روز آینده ادامه دارد و پیش‌بینی می‌شود حدود 270 تن زعفران از مزارع کشور برداشت شود.

وی افزود: هر هکتار زمین زعفران در شرایط مطلوب حدود چهار کیلوگرم محصول می‌دهد که بین 16 تا 20 میلیون تومان نصیب درآمد کشاورزان می‌شود حتی اگر قیمت 30 تا 40 هزار تومانی گل زعفران را نیز محاسبه کنیم هر هکتار زعفران حدود 500 کیلوگرم گل دارد که درآمدی حدود 15 تا 20 میلیون تومان نصیب کشاورز می‌شود.

این عضو شورای ملی زعفران ادامه داد: اگر هزینه پیاز یا بذر زعفران را به دلیل افزایش و تکثیر آن در سال‌های آینده در نظر نگیریم، هر زعفران‌کار از تولید هر کیلوگرم زعفران یک تا دو میلیون تومان سود می‌برد.

حسینی گفت: اگر به صورت میانگین حدود 1.5 میلیون تومان سود را برای هر کیلوگرم زعفران تولید شده در نظر بگیریم، زعفران‌کاران پس از فروش 270 تن محصول خود حدود 405 میلیارد تومان سود می‌برند که می‌توان سرانه سود آن‌ها را حدود 800 هزار تومان در نظر گرفت.

وی تصریح کرد: علت سرانه سود پایین کشاورزان نسبت به دلالان این است که آن‌ها تعداد اندکی هستند که کل سود حاصل از فروش زعفران در بین آن‌ها تقسیم می‌شود اما 500 هزار زعفران کار با تحمل سختی‌ها و مشکلات از تولید محصول خود سود چندانی نمی‌برند.

پیش از این عضو شورای ملی زعفران اعلام کرده بود که دلالان از فروش طلای سرخ 250 میلیارد تومان سود می‌برند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5579 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ آبان بازدید: 2102 ساعت: 7:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
3 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است ۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
6 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 قیمت مرغ ۶۳ هزار تومان است/ ادامه پرداخت مطالبات محصولات کشاورزی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
8 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
9 تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
10 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
11 کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مهمترین علائم اختلالات تغذیه‌ای چیست؟ با توجه به تمرکز افراطی جامعه‌ آمریکا بر کمال‌گرا...

  مواد غذایی ممنوعه برای نوزادان زیر یکسال متخصص کودکان و نوزادان گفت: عسل، نمک، سفیده تخم‌مر...

  درمان بواسیر با داروهای گیاهی بواسیر(هموروئید)، بیماری دردناکی است که باعث التها...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟ هزینه های زیست محیطی مانند زمین، آب، علوفه و گازهای گلخانه ای که در پس تولید گوشت لازم جهت تولید یک همبرگر قرار دارد، بسیار مهمتر و بیشتر از آن است که فکرش را می کنید.
چه سبزیجاتی از آلزایمر پیشگیری می کنند پژوهشگران علوم پزشکی در کشور آلمان می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند اسفناج می تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر داشته باشد.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی ماشینی است که تنفس این آلاینده‌ها منجر به التهاب، استرس اکسیداتیو، سرکوب سیستم ایمنی و جهش‌زایی در سلول‌های سراسر بدن ما می‌شود که بر ریه‌ها، قلب، مغز و سایر اندام‌ها تأثیر می‌گذارد و در نهایت منجر به بیماری می‌شود.