960 هزارتن برآورد تولید انار کشور/ فراوانی عرضه انار در شب یلدا


سرپرست دفتر تولید میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری معاونت تولیدات گیاهی وزارت جهاد کشاورزی میزان تولید انار در کشور را 960 هزار تن برآورد کرد و گفت: برای شب یلدا انار ارزان و فراوان به بازار عرضه می شود.

به گزارش لقمه، جعفر شهامتی فرد در گفت و گویی افزود: سال گذشته میزان تولید انار کشور یک میلیون و 10 هزار تن بود که بخشی از آن به دیگر نقاط جهان صادر شد.

وی اظهار داشت: در حال حاضر میوه انار در سطح 93 هزار و 700 هکتار از باغات استان های یزد، ساوه، مرکزی، اصفهان، سمنان و تهران کشت می شود که تنها حدود 73 هزار هکتار از این باغات بارور هستند.

وی جایگاه ایران را در تولید میوه انار قابل اهمیت دانست و گفت: انار ایران از لحاظ کیفیت و مزه رتبه نخست جهان را دارد به طوری که محصول تولیدی دیگر کشورها با انار ایرانی قابل رقابت نیست.

وی دلیل کاهش اندک تولید امسال را نسبت به سال گذشته افزایش دمای هوا (گرمای شدید) دانست و افزود: برای هرس درختان انار باغداران مجبور شدند بخش عمده محصول تولیدی را برداشت و درختان را هرس کنند که عرضه فراوان این محصول در ابتدای فصل باعث کاهش قیمت شد.

شهامتی فرد با اشاره به پائین بودن قیمت انار نسبت به سال گذشته، اظهار داشت: قیمت خرید هر کیلوگرم انار در سال زراعی امسال در محل تولید بین هفت تا 12 هزار ریال در نوسان است.

این در حالی است که به گفته برخی باغداران، متوسط قیمت خرید هر کیلوگرم انار پنج هزار ریال است که این رقم پاسخگوی هزینه های تمام شده تولید نیست.

وی اضافه کرد: هر سال بخش قابل توجهی از انار تولیدی کشور به کره جنوبی، ژاپن و برخی از کشورهای اروپایی صادر می شد که امسال به علت نوسانات و افزایش نرخ ارز در کشورهای خریدار، میزان صادرات این محصول نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری داشته است، بنابراین امسال بخش عمده تولید به بازار عرضه می شود.

وی وضعیت صنایع فرآوری انار در کشور را مناسب عنوان کرد و گفت: در حال حاضر بخشی از انارهای شکسته و ترک خورده که برای مصرف خوراکی مناسب نیست، برای فرآوری در اختیار کارخانجات صنعتی قرار می گیرند.  



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 5873 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر بازدید: 3157 ساعت: 3:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
4 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
8 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
9 روند نزولی صادرات داروی ایرانی/ عراق بزرگ ترین بازار هدف ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
11 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و...

  خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نی...

  سیگار و قلیان باعث پوسیده شدن مغز می‌شوند تحقیق انجام شده بر روی 8800 نفر افراد بالای 50 سال...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.
درمان ناباروری زنان با رژیم غذایی یک فوق تخصص تغذیه ناباروری گفت: زنانی که به ناباروری مبتلا هستند، نباید از چربی های اشباع مانند لبنیات چرب و دنبه زیاد استفاده کنند.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.
غذاهای مناسب در آلودگی هوا فصل زمستان همراه است با روزهایی که آلودگی هوا در بیشترین حد خود قرار دارد. در این روزها همه چیز در محدوده اضطرار است و از هموطنان درخواست می‌شود تا آنجا که می‌توانند از مسافرت‌های غیرضروری خود در سطح شهر خودداری کنند.