960 هزارتن برآورد تولید انار کشور/ فراوانی عرضه انار در شب یلدا


سرپرست دفتر تولید میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری معاونت تولیدات گیاهی وزارت جهاد کشاورزی میزان تولید انار در کشور را 960 هزار تن برآورد کرد و گفت: برای شب یلدا انار ارزان و فراوان به بازار عرضه می شود.

به گزارش لقمه، جعفر شهامتی فرد در گفت و گویی افزود: سال گذشته میزان تولید انار کشور یک میلیون و 10 هزار تن بود که بخشی از آن به دیگر نقاط جهان صادر شد.

وی اظهار داشت: در حال حاضر میوه انار در سطح 93 هزار و 700 هکتار از باغات استان های یزد، ساوه، مرکزی، اصفهان، سمنان و تهران کشت می شود که تنها حدود 73 هزار هکتار از این باغات بارور هستند.

وی جایگاه ایران را در تولید میوه انار قابل اهمیت دانست و گفت: انار ایران از لحاظ کیفیت و مزه رتبه نخست جهان را دارد به طوری که محصول تولیدی دیگر کشورها با انار ایرانی قابل رقابت نیست.

وی دلیل کاهش اندک تولید امسال را نسبت به سال گذشته افزایش دمای هوا (گرمای شدید) دانست و افزود: برای هرس درختان انار باغداران مجبور شدند بخش عمده محصول تولیدی را برداشت و درختان را هرس کنند که عرضه فراوان این محصول در ابتدای فصل باعث کاهش قیمت شد.

شهامتی فرد با اشاره به پائین بودن قیمت انار نسبت به سال گذشته، اظهار داشت: قیمت خرید هر کیلوگرم انار در سال زراعی امسال در محل تولید بین هفت تا 12 هزار ریال در نوسان است.

این در حالی است که به گفته برخی باغداران، متوسط قیمت خرید هر کیلوگرم انار پنج هزار ریال است که این رقم پاسخگوی هزینه های تمام شده تولید نیست.

وی اضافه کرد: هر سال بخش قابل توجهی از انار تولیدی کشور به کره جنوبی، ژاپن و برخی از کشورهای اروپایی صادر می شد که امسال به علت نوسانات و افزایش نرخ ارز در کشورهای خریدار، میزان صادرات این محصول نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری داشته است، بنابراین امسال بخش عمده تولید به بازار عرضه می شود.

وی وضعیت صنایع فرآوری انار در کشور را مناسب عنوان کرد و گفت: در حال حاضر بخشی از انارهای شکسته و ترک خورده که برای مصرف خوراکی مناسب نیست، برای فرآوری در اختیار کارخانجات صنعتی قرار می گیرند.  



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 5873 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر بازدید: 3240 ساعت: 3:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سیب زمینی‌های سبز و جوانه‌زده خطرناک هستند؟/ سیب‌زمینی‌های نرم را انتخاب نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ بهمن
2 قیمت جدید روغن پس از حذف ارز ترجیحی اعلام شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ دي
3 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
6 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
8 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
9 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
10 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
11 روند نزولی صادرات داروی ایرانی/ عراق بزرگ ترین بازار هدف ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب سیب، مسهل یا یبوست زا؟ ارزش غذایی:۲۵۰ گرم آب سیب شیرین نشده حدود ۱۱۴ کالر...

  غذاهای کودک‌کش بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهند غذاهای شیرین...

  كاهش مصرف گوشت قرمز و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن كارشناسان سلامت و تغذیه در انگلیس ادعا كرده‌اند كه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره نورپردازی آشپزخانه پایگاه خبری لقمه: در این مقاله با راهکارها و محصولات مناسب نورپردازی آشپزخانه آشنا می شوید.
نکات مهم درباره پخت شله زرد برای پخت بهتر هر غذایی نیازمند دانستن نکات ظریفی هستیم که شله زرد هم از این قاعده مستثنی نیست.
نوشیدنی های ضدپیری با مصرف بعضی از مواد غذایی می توان برای سال های بیشتری جوان ماند و احساس سرزندگی و نشاط کرد.
گفت و گو با مالک پدیده شاندیز درباره رازهای موفقیتش شاید تا الان نام «محسن پهلوان» را نشنیده باشید؛ اما قطعا کارهایی که او کرده، شما را به تحسین واداشته است! او که پیش از این درکار ساخت و ساز بوده، درسال‌های گذشته با راه‌اندازی رستوران‌های زنجیره‌ای «شاندیز» درایران، امارات و افغانستان سروصدای زیادی راه انداخته. آخرین رستوران او «پدیده شاندیز» نام دارد که در 6 ماه ابتدایی سال 88 با مانور تبلیغاتی روی همزمانی تولد امام رضا(ع) با روز 8/8/88، تیزرهای تلویزیونی گوناگونی را در صداوسیما روی آنتن فرستاد.