برنج‌های آلوده ایرانی نیستند، کیسه‌هایشان ایرانی است


درحالی که طبق اعلام مسئولان وزارت تجارت "برخی محموله‌های برنج ایرانی در بازار به دلیل آلوده بودن جمع‌آوری و منهدم شده‌اند" مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و انجمن برنج ایرانی تصریح کردند " این محموله‌ها وارداتی بوده و متخلفان تنها آن‌ها را در بسته‌بندی‌های برنج ایرانی عرضه کرده‌اند".

به گزارش لقمه، جمیل علیزاده شایق، دبیر انجمن برنج گفت: برنج‌های آلوده‌ای که به نام برنج ایرانی در بازار جمع‌آوری و منهدم شدند، هیچ یک تولید داخلی نبوده بلکه برخی متخلفان برای سود بیشتر، محموله‌های وارداتی بی‌کیفیت خود را در کیسه‌های برنج‌های معتبر ایرانی بسته‌بندی و به بازار عرضه می‌کردند.

وی تاکید کرد: نشانه سالم بودن برنج‌های تولید شده داخلی آزمایش‌ها و بررسی‌های متعدد دانشگاه‌هایی مانند دانشگاه علوم پزشکی مازندران و گیلان بوده است که نشان می‌دهد برنج‌های ایرانی باقی‌مانده و آثار کود، سم، مواد شیمیایی و دارویی ندارد و از سلامت کامل برخوردار است.

دبیر انجمن برنج گفت: باید با متخلفان که تولیدکنندگان داخلی را بدنام می‌کنند برخورد کرد تا دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.

علیزاده شایق افزود: طی جلسه‌ای که با مسئولان وزارت بهداشت و وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد از این به بعد همه محموله‌های برنج پیش از انجام آزمایش توسط کارشناسان شناسایی می‌شوند.

همچنین رضا فتوحی، رییس سازمان حفظ نباتات در این باره به ایسنا گفت:‌ به استناد بررسی‌ها و آزمایشات متعدد روی نمونه‌های گرفته شده توسط سازمان حفظ نباتات و مراکزی مانند دانشگاه علوم پزشکی مازندران و گیلان، برنج تولید شده داخلی هیچ مشکلی از نظر بالا بودن میزان باقیمانده‌های شیمیایی، سموم و آفت‌کش‌ها ندارد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5905 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۳۰ آذر بازدید: 1599 ساعت: 8:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
5 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
6 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
7 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
8 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
9 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
10 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
11 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  1۰ نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری یک کارشناس تغذیه ۱۰ نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ...

  تاثیر طب سنتی در ناباروری جالب است بدانید در گزارشی که وزارت بهداشت استرالیا...

  با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
لاغری با افزایش سوخت و ساز بدن افزایش سرعت سوخت و ساز بدن باعث تسریع روند کاهش وزن می شود. به همین دلیل، به بدن خود لطفی کنید و توصیه های زیر را انجام دهید.
افزایش وزن به روش سالم با این که بیشتر وقت ها درباره اتخاذ روش های سالم کاهش وزن گفته و شنیده ایم اما نباید این نکته را فراموش کنیم که تعدادی از افراد از لاغری مفرط رنج می برند.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.