برنج‌های ایرانی و خارجی شناسنامه‌دار می‌شوند


دبیر انجمن برنج گفت: با توجه به اینکه متخلفان به راحتی برنج‌های‌ آلوده وارداتی را به نام برنج ایرانی معتبر در بازار عرضه می‌کنند مقرر شده از سال آینده همه محموله‌های تولیدی و وارداتی با کد رهگیری در بازار عرضه شوند.

به گزارش لقمه، جمیل علیزاده شایق اظهار کرد:‌ برای جلوگیری از بد نام شدن برنج ایرانی که اخیرا اخباری مبنی بر آلودگی بودن آن‌ها منتشر شده، جلسه‌ای با مسئولان وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و بهداشت برگزار و مقرر شد از سال آینده همه محموله‌های برنج وارداتی و محصولات تولید شده داخلی با کد رهگیری در بازار عرضه شوند.

وی افزود: شناسنامه‌دار شدن برنج‌های داخلی و وارداتی می‌تواند به راحتی سد راه متخلفان شود تا دیگر نه شاهد واردات برنج‌های وارداتی آلوده باشیم و نه شاهد بدنامی برنج با کیفیت ایرانی.

ممنوعیت عرضه برنج فله‌ای از سال آینده

دبیر انجمن برنج ادامه داد: برای پیشگیری از تخلفات احتمالی، در صورت اجرای طرح شناسنامه‌دار شدن برنج باید از عرضه برنج فله‌ای در بازار جلوگیری شود؛ گرچه بسته‌بندی‌های مختلف برنج از پنج تا 50 کیلوگرمی در بازار وجود دارد اما برخی عرضه‌کنندگان و فروشندگان کیسه‌های برنج را باز می‌کنند و به اندازه نیاز مشتری می‌فروشند.

علیزاده شایق تاکید کرد: اگر همه کارخانه‌های برنج که توانایی بسته‌بندی‌های مختلف را دارند موظف شوند براساس نیاز مردم برنج را در وزن‌های متفاوت بسته‌بندی و عرضه کنند دیگر نیازی به فروش فله‌ای برنج نیست.

وی اظهار امیدواری کرد در صورت اجرای طرح شناسنامه‌دار شدن برنج و فراهم کردن بسترهای لازم برای اجرای بهتر آن، دیگر متخلفان نمی‌توانند برای سود بیشتر، برنج ایرانی و دسترنج شالیکاران را بدنام کنند.

عرضه برنج‌های آلوده خارجی در کیسه‌های برنج ایرانی

هفته پیش مسئولان وزارت تجارت اعلام کردند "برخی محموله‌های برنج ایرانی در بازار به دلیل آلوده بودن جمع‌آوری و منهدم شده‌اند" که مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و انجمن برنج ایران تصریح کردند " این محموله‌ها وارداتی بوده و متخلفان، این محصولات را در بسته‌بندی‌های برنج ایرانی عرضه کرده‌اند".

طبق اعلام رییس سازمان حفظ نباتات و دبیر انجمن برنج، به استناد بررسی‌ها و آزمایشات متعدد روی نمونه‌های گرفته شده توسط سازمان حفظ نباتات و مراکزی مانند دانشگاه علوم پزشکی مازندران و گیلان، برنج تولید شده داخلی هیچ مشکلی از نظر بالا بودن میزان باقیمانده‌های شیمیایی، سموم و آفت‌کش‌ها ندارد و از سلامت کامل برخوردار است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5912 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱ دي بازدید: 1799 ساعت: 1:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
7 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
9 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
10 گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۴ خرداد
11 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  26 توصیه تغذیه‌ای به مسافران نوروزی تعطیلات عید که از راه می‌رسد، بازار سفرهای نوروزی ...

  باز هم معجزه ماست روزانه چقدر ماست می خورید؟

  آب کرفس از فشارخون بالا پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت