اثر رژیم غذایی مدیترانه ای در کاهش چاقی و بیماری کبدی


پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد رژیم غذایی مدیترانه ای مانع پرخوری، چاقی و بیماریهای کبدی است.

مهر

به گزارش پایگاه خبری لقمه، محققان دانشکده پزشکی ویک فارست آمریکا دریافتند رژیم غذایی نه تنها از پُرخوری ممانعت می‌کند بلکه رژیمی پیشگیرانه در برابر چاقی و بیماری‌های کبدی هم است.

در این مطالعه، تیم تحقیق به مقایسه تأثیرات رژیم غذایی مدیترانه ای با رژیم غذایی غربی بر روی حیوانات پرداخت.

«کارول شیولی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «در این مقایسه مشخص شد حیوانات در گروه رژیم غذایی غربی به مراتب بیش از نیازشان غذا خورده و دچار اضافه وزن می‌شوند.»

محققان دریافتند حیوانات در گروه رژیم غذایی مدیترانه ای، همه مواد خوراکی در دسترس را نمی‌خوردند و همین مسئله موج کاهش وزن بدن شأن شد.

شیولی در ادامه می‌افزاید: «ما دریافتیم گروه رژیم غذایی مدیترانه ای، کالری کمتری مصرف کردند، اضافه وزن کمتری داشتند و چربی بدنی کمتری نسبت به گروه رژیم غذایی غربی داشتند.»

به گفته محققان، رژیم غذایی غربی بواسطه نوع تولیدشان، خوش طعم تر بوده از اینرو ما را به سوی زیاده خوری سوق می‌دهند. اما رژیم غذایی مدیترانه ای به مراتب سالم‌تر بوده و به حفظ وزن بدن ما کمک می‌کند.


نقل از :مهر

کد: 13963 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت بازدید: 937 ساعت: 9:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 این پنج ماده غذایی عمر شما را طولانی می کند ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين
2 فروکتوز سیستم ایمنی بدن را ملتهب می کند ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
3 ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای با هوشیاری ذهن در سن بالا ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۸ بهمن
4 رژیم غذایی با چاشنی خنده در رادیو صبا ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۹ تير
5 رژیم غذایی با چاشنی خنده در رادیو صبا ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۹ تير
6 رژیم لاغری «پالئو» نگیرید ۱۳۹۸ جمعه ۱۱ مرداد
7 بدون رژیم غذایی لاغر شوید ۱۳۹۸ يکشنبه ۶ مرداد
8 راه حلی برای مبارزه با چاقی و بیماری قلبی ۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۷ تير
9 تغذیه در پیاده‌ روی اربعین ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
10 حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  ارزش غذایی و خواص انواع گوشت اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...

  روغن کنجد و سبوس برنج از فشار خون پیشگیری می‌کنند پژوهشگران ژاپنی در تحقیقات خود دریافتند که ترکیب ر...

  با مصرف روزانه گوجه فرنگی قلبتان را تقویت کنید مصرف روزانه گوجه فرنگی به طور قابل توجهی عملکرد رگ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.
با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطان‌ها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.
وقتی در ایران‌ گریه‌ کردم روزگاری که ما در آن زندگی می‌کنیم، سرشار از تحرک و پویایی است. جهانی که روز به روز بیشتر به انواع فناوری‌ها و پیشرفت‌ها دست پیدا می‌کند و آدم‌ها را به آن وابسته. این جهان پرشور با همه دستاوردهایش موجی از بحران هویت را به دنبال داشته است.