اثر رژیم غذایی مدیترانه ای در کاهش چاقی و بیماری کبدی


پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد رژیم غذایی مدیترانه ای مانع پرخوری، چاقی و بیماریهای کبدی است.

مهر

به گزارش پایگاه خبری لقمه، محققان دانشکده پزشکی ویک فارست آمریکا دریافتند رژیم غذایی نه تنها از پُرخوری ممانعت می‌کند بلکه رژیمی پیشگیرانه در برابر چاقی و بیماری‌های کبدی هم است.

در این مطالعه، تیم تحقیق به مقایسه تأثیرات رژیم غذایی مدیترانه ای با رژیم غذایی غربی بر روی حیوانات پرداخت.

«کارول شیولی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «در این مقایسه مشخص شد حیوانات در گروه رژیم غذایی غربی به مراتب بیش از نیازشان غذا خورده و دچار اضافه وزن می‌شوند.»

محققان دریافتند حیوانات در گروه رژیم غذایی مدیترانه ای، همه مواد خوراکی در دسترس را نمی‌خوردند و همین مسئله موج کاهش وزن بدن شأن شد.

شیولی در ادامه می‌افزاید: «ما دریافتیم گروه رژیم غذایی مدیترانه ای، کالری کمتری مصرف کردند، اضافه وزن کمتری داشتند و چربی بدنی کمتری نسبت به گروه رژیم غذایی غربی داشتند.»

به گفته محققان، رژیم غذایی غربی بواسطه نوع تولیدشان، خوش طعم تر بوده از اینرو ما را به سوی زیاده خوری سوق می‌دهند. اما رژیم غذایی مدیترانه ای به مراتب سالم‌تر بوده و به حفظ وزن بدن ما کمک می‌کند.


نقل از :مهر

کد: 13963 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت بازدید: 3146 ساعت: 9:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
3 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
4 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
7 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
8 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
9 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور نخورهای شب امتحان امسال روزهای امتحان کمی زودتر از همیشه فرارسیده‌ان...

  چه غذاهایی برای بیماران دیابتی مناسب هستند؟ مسئول تغذیه بزرگسالان در دفتر بهبود تغذیه وزارت به...

  تعریف و اثرات اختلالات خوردن پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلال...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.
توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.
چگونه ترشح هورمون رشد را افزایش دهیم؟ برخی از عوامل در افزایش ترشح هورمون رشد موثر‌ند.
چرا دندان عقل داریم؟ پایگاه خبری لقمه: استخوان‌بندی و جمجمه بزرگ انسان‌های اولیه می‌تواند پاسخگوی وجود دندان عقل و پیچیدگی‌های آن باشد اما با تغییر غذا جمجمه و فک هم تغییر کردند.