میان وعده ای که از اضافه وزن پیشگیری می کند


پایگاه خبری لقمه: مصرف متعادل انواع مغزها به شرط رعایت تعادل، افزایش تحرک، ورزش و بالا بردن مصرف انرژی در طول روز، به دلیل داشتن چربی‌های سالم و فیبر بالا، مانع پرخوری می‌شود و از این طریق به بهبود روند کاهش وزن افراد کمک می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نتیجه بسیاری از مطالعات تجربی نشان داده است که خوردن آجیل ربطی به اضافه وزن نداشته و حتی مانع از آن نیز می‌شود.

 
بر اساس نتایج به دست آمده از یک پژوهش، افرادی که آجیل را در برنامه غذایی روزانه خود گنجانده‌اند و به طور مرتب روزانه از انواع آجیل به عنوان میان وعده استفاده می‌کنند، 5 درصد کمتر از دیگران دچار چاقی و اضافه وزن می‌شوند. 
 
مصرف متعادل انواع مغزها به شرط رعایت تعادل، افزایش تحرک، ورزش و بالا بردن مصرف انرژی در طول روز به دلیل داشتن چربی‌های سالم و فیبر بالا مانع پرخوری می‌شود و از این طریق به بهبود روند کاهش وزن افراد کمک می‌کند.
 
محققان باور دارند، خوردن منظم آجیل به منظور کاهش وزن، روند کاهش وزن را تسریع می‌بخشد و کلسترول را به حالت عادی می‌رساند؛ پیروی از یک رژیم غذایی سالم و قرار دادن آجیل به عنوان میان وعده در آن، نه تنها مانع چاقی می‌شود بلکه می‌تواند نیازهای بدن را تأمین کند. 
 
محققان دانشگاه و آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC) با بررسی 373 هزار بزرگسال در رده سنی 25 تا 70 سال از 10 کشور اروپایی به این نتیجه رسیدند، افرادی که به طور منظم آجیل می‌خورند، به اضافه وزن و چاقی مبتلا نمی‌شوند و از خطر بسیاری از بیماری‌ها نیز در امان‌اند. 
 
پرسش و پاسخ از مردم نشان داد، بسیاری از افراد آجیل را به این دلیل که فکر می‌کنند چرب هستند و موجب افزایش وزن می‌شوند، مصرف نمی‌کنند؛ این در حالیست که چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین می‌آورد و خطر بیماری‌های قلبی و عروقی را کم می‌کند؛ اغلب مغزهای موجود در آجیل اسیدهای چرب اشباع‌نشده هستند.
 
با تکیه بر نتایج پژوهش‌های علمی بلند مدت، مصرف آجیل می‌تواند اثرات مثبتی بر سلامت بدن داشته باشد؛ البته به شرطی که آجیل را به شکلی منطقی و به عنوان جزئی از یک برنامه غذایی متعادل مصرف شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :فارس

کد: 12030 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر بازدید: 2520 ساعت: 12:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 آجیل رنگ شده را چگونه تشخیص دهیم؟ ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
4 آجیل یلدا را گران نخرید/ مرغ باز گران شد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۴ آذر
5 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
6 افزایش قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته+لیست آخرین قیمت ها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
7 آجیل تواضع اصل استاندارد نیست ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
8 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
9 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
10 بازار آشفته ماهی در شب یلدا/ یلدا در پیچ و تاب گرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
11 افزایش ۲۵ درصدی قیمت آجیل در آستانه شب یلدا ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کم اشتهایی عصبی نتیجه رژیم های وسواسی بانوان جوان پایگاه خبری لقمه: دراین شماره, قصد داریم شما عزیزا...

  آشنایی با علائم فقر آهن فقرآهن یکی از مشکلات شایع در بین زنان است که باید...

  تاثیر ویتامین C در برابر کووید-19 چقدر است؟ هیچ مکملی، از جمله ویتامین C، نمی تواند از ابتلا ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این دستورالعمل هر روز نیم کیلو لاغر شوید با کمی جدیت و استفاده از یک تکنیک درست می توانید به مدت یکماه هر روز ۴۵۰ گرم از وزن خود را کاهش دهید.
سکته یک کودک 9 ساله به دلیل چربی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: هر چه تعداد مواد غذایی در حالت فریز شده در یک خانه بیشتر شود میزان سلامت عمومی اعضای خانواده کاهش می‌یابد.
میوه‌هایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بی‌نظیر است رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص فلسفه حیات نباتی و گیاهی قرآن کریم، ابراز داشت انجیر و زیتون سردسته گیاهانی هستند که در قرآن عنوان شده‌اند گویی هر کدام از گیاهان و میوه‌های قرآنی، کلیدی در درمان بسیاری از بیماری‌ها به شمار می‌روند.
تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.