مبتلایان به نقرس از مصرف آب گوشت پرهیز کنند


یک متخصص تغذیه گفت: در صورتی که میزان اسید اوریک خون کنترل نشود و از میزان نرمال بیشتر شود علاوه بر ورم کردن مفاصل بر فعالیت سایر اندام‌های بدن مانند کلیه و قلب نیز تاثیر می‌گذارد.

به گزارش لقمه، بهنام گشتی‌زاده با بیان اینکه مصرف نکردن گوشت قرمز در بیماران مبتلا به نقرس نادرست است، اظهار کرد: بیماران نقرس می‌توانند گوشت قرمز مصرف کنند و تنها شرط مصرف، رعایت رژیم غذایی است.

وی افزود: بیماران نقرس در صورت استفاده از گوشت قرمز باید احتیاط کنند و میزان مصرفی این بیماران در هفته 60 گرم یا 100 گرم گوشت باشد. مبتلایان به نقرس علاوه بر احتیاط‌های لازم در پرهیز از مصرف بیش از اندازه گوشت قرمز باید از مصرف خوراکی‌های شیرین نیز پرهیز کنند.

این متخصص تغذیه با تاکید براینکه اسید اوریک در ایجاد نقرس موثر است، خاطرنشان کرد: بالابودن میزان اسید اوریک در خون می‌تواند منجر به نقرس شود.

گشتی‌زاده افزود: مبتلایان به نقرس بهتر است از گوشت سفید استفاده کنند و میزان مصرف این دسته از مواد غذایی یک یا دو بار در هفته باشد. بیماران مبتلا به نقرس می‌توانند از انواع ماهی‌ها استفاده کنند اما تنها نوع ماهی که مصرف آن برای بیماران منع شده ماهی قزل آلا و کولی است.

وی بیان کرد: مصرف مواد غذایی که منجر به بالارفتن اسید اوریک خون در بدن می‌شود برای بیماران نقرسی مناسب نیست، بهتر است گوشت قرمزی که بیماران نقرس مصرف می‌کنند بدون چربی باشد تا میزان اسید اوریک خون بالا نرود.

این متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه آب گوشت از مصرف گوشت در افزایش اسید اوریک خون موثرتر است، گفت: برخی از بیماران از خوردن گوشت قرمز در غذاها پرهیز می‌کنند اما آب گوشت را مصرف می‌کنند که باید به این بیماران هشدار داد که آب گوشت نیز منجر به بالارفتن اسید اوریک خون می‌شود.

گشتی‌زاده با بیان اینکه بیماری نقرس در مردان بیش از زنان مشاهده می‌شود، اضافه کرد: تغذیه اثرات مهمی بر درمان بیماری نقرس دارد، بنابراین به بیماران نقرس توصیه می‌شود میزان مصرف سبزی و میوه‌جات خود را افزایش دهند.

وی به درمان دارویی بیماری نقرس اشاره کرد و ادامه داد: معمولا داروهایی که به منظور درمان بیماری نقرس برای بیماران تجویز می‌شود منجر به کاهش اسید اوریک خون شده و از رسوب اسید اوریک خون جلوگیری می‌کنند.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: در صورت بالا رفتن میزان اسید اوریک خون قسمت‌های تحتانی بدن مانند انگشتان پا و حتی در صورت شدت افزایش میزان اسید اوریک خون، انگشتان دست و مفاصل آن شدیدا ورم می‌کنند. یکی از علایم مبتلا شدن به بیماری نقرس، ورم کردن در قسمت‌های تحتانی بدن است.

وی گفت: توصیه می‌شود بیماران مبتلا به نقرس از مصرف حبوباتی مانند نخود و لپه، پرهیز اما از سایر حبوبات به اندازه کم می‌توانند استفاده کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6068 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي بازدید: 3096 ساعت: 4:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
2 تولید ۵۰۰ کیلو خاویار در لرستان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
4 کلاهبرداری ۱۵ میلیاردی از یک شرکت خصوصی عرضه گوشت در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
5 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
6 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
7 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
8 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
9 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
10 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
11 علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی هایی در نقش خمیر دندان اگر به دنبال داشتن دندان هایی سفید،محکم و سالم هس...

  ویتامین ضروری برای سالمندان را بشناسید منابع گیاهی فاقد این ویتامین می باشند.

  رژیم غذایی در افراد فشار خون بالا همه افراد فشار خون دارند. فشار خون میزان نیرویی اس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سلامت قلب با مصرف انگور محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که مصرف انگور قرمز خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را در افراد کاهش می‌دهد و برای بسیاری از بیماریها مفید است.
تاثیر روانی تغذیه بر انسانها چگونه است ؟ تا به حال به این موضوع فكر كرده‌اید كه در شبانه‌روز، چقدر وقت‌تان صرف خوردن و آشامیدن یا فكركردن به این دو موضوع می‌شود؟ سعی كنید یك روز، زمانی را ‌كه صرف آماده‌‌‌كردن یا خوردن غذا و فكر كردن در مورد این موضوع می‌كنید، ثبت كنید. احتمالا این زمان بسیار بیشتر از زمانی خواهد بود كه صرف كارهای دیگر می‌كنید.
ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن/ رنگ‌ها و وزن افراد رنگ‌ها روی عملکرد بدن ما تأثیرگذار هستند، به طور مثال بعضی از رنگ‌ها باعث بالا رفتن فشارخون افراد می‌شوند و ایجاد هیجان می‌کنند و بر عکس بعضی دیگر از رنگ‌ها باعث ایجاد احساس آرامش در افراد می‌شوند.
خوردنی‌هایی که شکم شما را بزرگ می‌کند اندازه شکم تنها در موضوع اضافه وزن مطرح نیست بلکه در ارتباط با گوارش نیز اهمیت می‌یابد. در واقع در برخی موارد، عملکرد نامناسب دستگاه گوارش باعث برآمدن و متورم شدن شکم می‌شود. در این مقاله که حاصل تلاش همکارانمان در گروه ترجمه روزنامه خورشید است برآن شدیم تا با چندنکته، به خانم‌ها و آقایانی که تمایل دارند شکم صافی داشته باشند متذکر شویم، از خوردن برخی مواد غذایی اجتناب کنند.