کشوری ثالث، سلامت برنج‌های هندی را آزمایش کند


یک عضو هیات رییسه کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در پاسخ به انتقادات مطرح شده درباره عدم سلامت برنج هندی در سبد کالای دولت پیشنهاد داد: یک کشور ثالث، آب و خاک محل کشت این برنج‌ها را آزمایش کند و نتیجه آن اعلام شود تا خیال مردم راحت شود.

به گزارش لقمه، هدایت‌الله میرمرادزهی عنوان کرد: بحث آلودگی که از سوی برخی مطرح می‌شود نیاز به آزمایش دارد. سازمان‌هایی مثل غذا و دارو و سازمان استاندارد در کشور وجود دارند. اینکه جو روانی درست شود و بگویند آلودگی وجود دارد، بدون این سندی وجود داشته باشد، قابل استناد نیست.

او درباره قرار گرفتن برنج هندی به جای برنج ایرانی، در سبد کالای دولت هم توضیح داد: اگر محصولات داخلی ما از نظر تولید، بازار را اشباع می‌کرد ما خوشحال می‌شدیم اما وقتی از نظر آب و سایر موارد، محدودیت‌هایی داشته باشیم دولت مجبور است با واردات، بخشی از این کمبود را جبران کند.

نماینده سراوان اضافه کرد: از نظر آب، خاک و صنعت، این امکان را داریم که تولیدات‌مان را بالا ببریم. اما این مساله نیازمند مدیریت صحیح و بودجه کافی است؛ این در حالی است که بخش کشاورزی در بودجه در ردیف‌های چهارم و پنجم قرار دارد. اگر بخواهیم تولیدات داخلی را رونق بدهیم باید با بسته‌های حمایتی، از کشاورزان حمایت کنیم و نیازهای آنان را برآورده کنیم.

این عضو کمیسیون کشاورزی تصریح کرد: برنج تولیدی کشاورزان داخلی قطعا مصرف می‌شود، چون سرانه برنج در کشورمان زیاد است، برنج روی دست کشاورز نمی‌ماند. ضمن اینکه نمایندگان شمال کشور در کمیسیون کشاورزی حضور دارند و اگر مساله‌ای در این رابطه به وجود آید آن را بررسی خواهیم کرد.

میرمرادزهی تاکید کرد که حل اختلاف پیش آمده در مورد برنج‌های وارداتی هندی آسان است و اگر این برنج‌ها، آزمایش شود و سندش در اختیار مردم قرار گیرد، مساله حل می‌شود.

او در پایان گفت: اگر تولیدات داخلی، کفایت مصرف داخل را نکند، قرار گرفتن برنج وارداتی به شرط سلامت اشکالی ندارد. به هرحال کشور ما در برخی محصولات مزیت دارد که آنها را صادر می‌کند و در برخی محصولات نیاز به واردات دارد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6090 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ دي بازدید: 2131 ساعت: 2:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
2 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
3 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
4 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
5 گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۴ خرداد
6 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
7 قیمت کالاهای اساسی در هفته اول بهمن ۱۴۰۱/ تخم مرغ ارزان شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
8 کاهش قیمت روغن و کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت برنج ۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر
9 کاهش قیمت مرغ، تخم مرغ و برنج و بالا رفتن قیمت گوشت ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
10 عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
11 آیا برنج به زیر ۸۰ هزار تومان می رسد؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  استفاده از ظروف یکبارمصرف شیمیایی سرطانزاست یک متخصص تغذیه گفت: در صورت استفاده از ظروف یکبار ...

  تعادل فشار خون با یک تلخ خوشمزه وزارت بهداشت اعلام کرد: خوردن یک تکه شکلات تلخ در ...

  این خوراکی‌های باهوش کننده را بشناسید! کارشناس مسئول مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ‌زدایی در دمای اتاق می‌گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
نوشیدنی های ضدپیری با مصرف بعضی از مواد غذایی می توان برای سال های بیشتری جوان ماند و احساس سرزندگی و نشاط کرد.
رژیم غذایی در سرطان پستان تاثیر گذار است سرطان پستان از شایع ترین سرطان ها در میان خانم هاست که با رژیم غذایی مناسب می توانند از بروز آن جلوگیری کنند.
كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟