راه رسیدن به خودکفایی دستیابی به امنیت غذایی است


مدیرکل مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: اصفهان با توجه به شرایط اقلیمی که دارد تا به امروز خارج از بضاعتش در امر تولید در دام پروری فعالیت کرده است.

به گزارش لقمه، علی ملا صالحی در افتتاحیه دوازدهمین نمایشگاه صنعت دام، طیور و دامپزشکی اظهار کرد: امروزه از تهدیدهای کشورهای خارجی به عنوان جنگ نرم یاد می‌شود که شامل مسائل اقتصادی و اجتماعی است.

وی با بیان اینکه در این برهه رسیدن به امنیت غذایی ارزش بیشتری پیدا کرده است، ادامه داد: راه رسیدن به خود کفایی دستیابی به امنیت غذایی است و کشاورزی برای تحقق این هدف بسیار مهم است و در همین راستا نیاز به تامین تکنولوژی و انتقال به صنعت در بخش کشاورزی به ویژه دام بیشتر احساس می‌شود.

وی با بیان اینکه تامین پروتئین حیوانی برای سلامت افراد از هدف‌های بزرگ وزارت جهاد کشاورزی است، ادامه داد: اصفهان تامین دو میلیون تن گوشت سفید، 10 میلیون تن شیر، نهصد هزار تن گوشت قرمز را بر عهده دارد و علی رغم محدودیتی که در تامین منابع آبی دارد توانسته در تولید شیر جایگاه اول، در تولید گوشت قرمز جایگاه چهارم و در صنعت طیور از نظر تعداد و حجم تولید جایگاه دوم کشور را به خود اختصاص دهد.

ملاصالحی خاطرنشان کرد: در اصفهان با اتکا به سرمایه عظیم انسانی در سه دهه اخیر شاهد پیشرفت چشمگیری در پرورش گاو شیری و طیور گوشتی بوده‌ایم که البته نباید از نقش تشکل‌های این صنعت به عنوان بازوان اجرایی در کنار تولید کنندگان و بخش دانشگاهی به راحتی گذشت.

مدیرکل مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه اصفهان با توجه به شرایط اقلیمی که دارد تا به امروز خارج از بضاعتش در امر تولید در دام پروری فعالیت کرده است، اظهار امیدواری کرد با انتقال تجربه به واحدهای تولیدی شاهد پیشرفت صنعت دامی باشیم.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6180 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن بازدید: 1630 ساعت: 1:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
3 حفاظت از ذخایر ژنتیکی داخلی و بومی بخش دام و طیور ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
4 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
5 وزارت جهاد با گرانفروشی مرغ شدیدا برخورد‌ می‌کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
6 حدود دو سوم تولیدات بخش سبزی به ضایعات تبدیل می‌شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
7 ایران دهمین تولید کننده تخم مرغ در جهان می شود/تولید ۱.۲ میلیون تن تخم مرغ در سال جاری ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر
8 چگونگی کنترل اثر خشکسالی بر میزان تولیدات کشاورزی ۱۴۰۱ جمعه ۹ ارديبهشت
9 برای رقابت پذیر بودن صنعت و تولیدات داخلی کشور سیاست حکمرانی نیاز به اصلاح دارد ۱۴۰۰ شنبه ۲۹ آبان
10 بررسی تاثیرات مصوبه جدید مالیاتی بر حوزه کشاورزی و تولیدات کشاورزی کشور ۱۳۹۹ چهارشنبه ۳۰ مهر
11 پسته آب خزر کیلو چند؟ ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چربی شکمی خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد خطر ابتلا به دیابت در افرادی که چاق هستند و چربی ا...

  8 حقیقت شگفت انگیز درباره ی میوه ها لقمه: هر روز می خوانید، می بینید، و می شنوید که با...

  تأثیر عجیب سوپ مرغ در سرماخوردگی آخرین تحقیقات علمی نشان می دهند که سوپ مرغ می توان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.
مواد غذایی مفید برای فصل سرما راه حل مقابله با خستگی‌های زمستان و کمبود انرژی در بشقاب‌های شماست. در این مقاله به 10 ماده‌ غذایی مفید که قدرت بدنی‌تان را بالا می‌برد اشاره می‌کنیم.
غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.