۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل


پایگاه خبری لقمه: معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی تاکید کرد: در راستای سیاست درست واگذاری امور تولید و بازرگانی به بخش خصوصی، میزان صادرات عسل و محصولات زنبور عسل به ۵.۶میلیون دلار رسیده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، از وزارت جهادکشاورزی، محمد ابراهیم حسن نژاد به مناسبت " ۳۱ مرداد، روز ملی عسل " با اشاره به رونق تولید محصولات زنبور عسل شامل موم، ژل رویال، بره موم، گرده گل و همچنین زهر زنبورعسل که همگی دارای ارزش افزوده بیشتری نسبت به خود عسل هستند، گفت: خوشبختانه استقبال بهره برداران زنبورستان‌ها از این نگاه اقتصادی به تولید، درآمد‌های حاصل از زنبورداری را افزایش داده است.
 
وی گفت: سال گذشته علاوه بر تولید ۱۲۱ هزار تن عسل، بالغ بر ۱۰ و نیم کیلوگرم زهر زنبور عسل، ۹ هزار و ۱۴۹ کیلوگرم ژل رویال، بالغ بر ۸۸۵تن گرده گل و ۱۸۳ تن بره موم در واحد‌های پرورش زنبور عسل کشور تولید شده است.
 
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی درباره وضعیت صادرات عسل و سایر تولیدات مجموعه زنبورداری هم گفت: بر اساس آمار اخذ شده از مبادی ذیربط، میزان صادرات عسل در سال گذشته یک هزار و ۴۶۹ تن بوده است.
 
حسن نژاد، حمایت بیشتر از بازرگانان بخش خصوصی، پیگیری موضوع اجرای استاندارد عسل یا تدوین برنامه اجرایی ارتقاء کیفی محصولات زنبور عسل و حمایت از عرضه محصولات زنبورعسل در بازارچه‌های مرزی برای صادرات را از زمینه‌های افزایش صادرات محصولات زیرمجموعه زنبورداری عنوان کرد.
 
وی افزود: بر اساس آخرین آمار سازمان خوار و بار جهانی با توجه به آمار بیش از ۹۱ میلیونی تعداد کلنی‌ها و تولید ۲میلیون و ۱۵۰ هزار تنی عسل در سطح دنیا گفت: ایران به لحاظ تعداد کلنی دارای رتبه ۴ و با توجه به تولید عسل در دنیا، رتبه سوم تولید جهانی را در اختیار دارد.
 
حسن نژاد با اشاره به اینکه سرانه مصرف عسل ایرانیان هم بیش از دو برابر سرانه جهانی است، افزود:سرانه تولید عسل در ایران یک کیلو و ۴۱۵گرم و سرانه مصرف یک کیلو و ۳۹۷ گرم است، اما، چون برخی از کشور‌ها عضو فائو نیستند، می‌توان برآورد کرد که به طور متوسط سرانه مصرف ایرانیان بیش از دو برابر مصرف جهانی است.
 
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی درباره تأمین نهاده‌های مورد نیاز زنبورداران هم گفت:پیگیری تأمین نهاده شکر مورد نیاز زنبورداران در چند سال اخیر سبب افزایش میزان تخصیص نهاده شکر برای مصارف زنبورداران شده است.
 
حسن نژاد، صدور شناسنامه الکترونیکی زنبورداران در راستای تسهیل صدور مجوز و بهبود مستمر فضای کسب و کار را اقدامی موثر ارزیابی کرد و افزود: صدور بیش از ۲۰هزار فقره شناسنامه الکترونیکی زنبورداری از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون رشد صد درصدی را نشان می‌دهد.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 15596 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد بازدید: 574 ساعت: 9:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقویت حافظه با این ۶ خوراکی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
2 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
3 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
4 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
5 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
6 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
7 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
8 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
9 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
10 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

  اپیدمی آنفلوانزا تا سه هفته ادامه دارد/ رعایت بهداشت فردی و عمومی پایگاه خبری لقمه: تعداد مرگ و میر ناشی از آنفلوانز...

  مسکن ،میگرن را تشدید می کند یک متخصص مغزواعصاب گفت:زنان 15 درصد بیشتر از مردان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه در سفرهای تابستانی چگونه می‌توان در طول سفر که غذای روح فراهم می‌شود، با رعایت چند نکته ساده تغذیه‌ای سلامت جسم را تامین کنیم و سفری دلپذیر را تجربه نماییم.
خوراک های معروف هر شهر برای سفرهای شما سفر رفتن و تفریح و استراحت همیشه برای ما با یک حس خوب به اسم خوردن همراه بوده است. لذت خوردن غذاهای خوشمزه و جدید در شهرهای مختلف و در غذاخوری های سنتی یا بازارهای محلی یک شهر همیشه برای ما به یادماندنی و خاطره انگیز است. استفاده از خوراک های سنتی یک شهر می تواند شادی سفر ما را چند برابر کند.
پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی ‌یک کارشناس تغذیه ضمن اشاره به افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند، گفت: مصرف مکمل‌های ویتامین C تاثیر چندانی در پیشگیری از سرماخوردگی ندارد.
تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.