کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران


پایگاه خبری لقمه: در حالی پیش از این تغذیه دام و طیور با سه قلم نهاده ذرت،کنجاله سویا و جو معروف به نسخه آمریکایی انجام می شد که سید احمدرضا سید علیان مدیرکل دفتر بهبود تغذیه تولیدات دام روز گذشته از کنار گذاشتن این نسخه و اضافه کردن نهاده های جدید ایرانی خبر می دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، بنابر آمار وزارت جهاد کشاورزی در سال 1402 حدود 10 میلیون تن ذرت و 4.5 میلیون تن کنجاله سویا برای تغذیه دام و طیور و ارد می شود که معادل 6 میلیارد دلار ارز است، اما کارشناسان معتقدند می توان با جایگزینی نهاده های تولید داخل از خارج شدن ارز جلوگیری کرد.
 
با 6 میلیارد دلار ارز می توان 15 هزار کیلومتر آزاد راه ساخت.
 
علی عزیزی کارشناس کشاورزی می گوید آمریکا بزرگترین تولید کننده  این نهاده‌ها است و این  نسخه را  به کشورهای وارد کننده تحمیل کرده است در حالی که می توان به جای این «نسخه آمریکایی» از نهاده های دیگری هم استفاده کرد.
 
وزارت جهاد کشاورزی به تازگی می‌خواهد «نسخه آمریکایی» را در صنعت دام و طیور کنار بگذارد و نهاده‌های تولید د اخل را هم اضافه کند.
 
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام معاونت امور تولیدات دامی گفت «کنجاله‌های کلزا، پنبه دانه، آفتابگردان و ذرت در سامانه بازارگاه کارسازی شده و دامداران می‌توانند خریداری کنند.»
 
«بازارگاه» سامانه متعلق به وزارت جهاد کشاورزی است که دامداران و مرغداران از این طریق نهاده مورد نیاز را خریداری می‌کنند.
 
سید احمدرضا سید علیان افزود که برای تامین کنجاله سویا با توجه به مسافت‌های طولانی از کشور مبدا تولید کننده و همچنین تحریم‌ها، با مشکلاتی مواجه می شویم، از این رو «تنوع‌بخشی به خوراک دام و طیور و جایگزینی گیاهان کم‌آب‌بر، فشار را کم می‌کند».
 
بر اساس آمار.ایران 18 میلیون هکتار زمین زراعی دارد که 14 میلیون هکتار آن کشت می شود، کارشناسان می گویند می توان گیاهان علوفه‌ای کم آبر و مقاوم به خشکی و شوری را در این زمین ها کاشت.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 15447 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر بازدید: 760 ساعت: 7:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جزئیات نسخه جدید تفاهمنامه پزشکی خانواده/ اصلاح در پرداختی بیمه سلامت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
2 عدم همکاری بیمه های تکمیلی در نسخه نویسی الکترونیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
3 همکاری نکردن پزشکان مانع اجرای کامل طرح نسخه نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیکی است ۱۳۹۹ دوشنبه ۶ بهمن
4 درمان «کبد چرب» با نسخه ابن سینا ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
5 یکسان سازی آرد وگندم نسخه شفا بخش افزایش کیفیت نان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
6 پروتئینی که منجر به کاهش وزن می شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
7 آلرزی فصلی را با آنتی هیستامین های خانگی درمان کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
8 درمان طبیعی عفونت ها با مواد غذایی سالم و مفید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
9 مصرف چه آبمیوه ای برای کاهش وزن مناسب است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
10 سوپ جو می تواند مانع از بروز و یا افزایش فشار خون شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بادام زمینی احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می دهد آیا می‌د‌انید‌ که خورد‌ن باد‌ام‌زمینی به مقد‌ار ۵ ...

  بهترین زمان برای خوردن سالاد مسئله مهمی که مورد سؤال بسیاری از افراد می‌باشد، ب...

  مصرف گوشت سفید در كاهش فشار خون بالا موثر است گوشت‌های قرمز و سفید تامین كننده پروتئین و آهن مور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بدترین و بهترین پیش غذاها را بشناسید فریب ظاهر زیبای پیش غذاها را نخورید، چرا که برخی از این پیش غذاهای زیبا، درون خود غول کالری را پنهان کرده اند.
با آشپــزی هم می توان ثروتمند شد لقمه: دنیای آشپزی با عطرها و رنگ‌هایش هر كسی را می‌تواند به سوی خود جلب كند. شاید كمی دور از ذهن باشد كه آشپزی به عنوان یك حرفه، راهی برای ثروتمند شدن باشد اما در دنیای خوش طعم آشپزی، این اتفاق به كرات افتاده است.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
خواص معجزه آسای تره فرنگی تره فرنگی فشارخون بالا را کاهش می‌دهد. ترکیبی از ویتامینC، ویتامین B6، فولات، آهن و منگنز است. مصرف منظم آن، باعث افزایش کلسترول مفید و کاهش کلسترول مضر می‌شود. حفظ این تعادل در بدن لازم است زیرا مانع از تصلب شرایین، بیماری دیابتی قلبی، حمله قلبی و حتی سکته می‌شود.