اعلام قیمت میوه‌های شب عید


رییس اتحادیه باغداران گفت: تولید انواع میوه اعم از مرکبات‌، سیب، خیار و ... مناسب بوده و برای تامین نیاز ایام پر مصرف مشکلی وجود ندارد و متوسط قیمت منطقی هر کیلوگرم سیب 3250 تومان، هر کیلوگرم پرتقال 2000 تومان و هر کیلوگرم خیار 1250 تومان است.

به گزارش لقمه، مجتبی شادلو اظهار کرد: حتی علیرغم بروز سرمازدگی که اخیرا گریبانگیر استان‌های شمالی شد با توجه به شرایط موجود و تولید صورت گرفته هیچ مشکلی برای تامین میوه شب عید و ایام نوروز وجود ندارد.

وی با بیان این‌که تولید انواع مرکبات در سال جاری حدود 70 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است، افزود:‌ امسال بیش از چهار میلیون تن انواع مرکبات که عمده آن به پرتقال اختصاص دارد تولید شده است که حدود دو میلیون تن آن در ذخایر انباری و سردخانه‌ای موجود است.

رییس اتحادیه باغداران ادامه داد: در حال حاضر شرایط تولید و ذخیره‌سازی سیب مشکلی وجود ندارد چراکه امسال حدود دو میلیون و 800 هزار تن از این محصول تولید شد که حدود یک میلیون و 800 هزار تن آن همچنان در انبارها موجود است و به نظر می‌رسد با توجه به حجم انبوه تولید سیب نیاز به صادرات همچنان ضروری می‌رسد.

صادرات زودهنگام و احتمال کمبود کیوی

شادلو گفت:‌ از آنجاکه زمینه صادرات کیوی برخلاف سال‌های گذشته از آبان آغاز می‌شد امسال حدود دو ماه زودتر شروع شد و کشورهای همسایه مانند پاکستان، هندوستان، ترکیه، عراق و ... متقاضی جدی این محصول بودند لذا حجم چندانی از تولید امسال باقی نمانده و با توجه به اینکه کیوی چندان جایگاهی در سبد میوه شب عید مردم ندارد به نظر نمی‌رسد مشکلی از نظر کمبود کیوی به وجود آید.

هشدار نسبت به تکرار نشدن خاطره تلخ نوروز قبل

به گفته وی در حال حاضر قیمت منطقی هر کیلوگرم سیب درجه یک از 2500 تا 4000 تومان، هر کیلوگرم مرکبات از 1000 تا 1600 تومان، هر کیلوگرم خیار از 1000 تا 1500 تومان تومان است.

رییس اتحادیه باغداران تصریح کرد:‌ هیچ مشکلی از نظر تولید و ذخایر انواع میوه برای مصرف شب عید وجود ندارد اما مسئولان تنظیم بازار باید مواظب باشند برای توزیع این محصولات مشکلی به وجود نیاید و خاطره تلخ نوروز قبل تکرار نشود.

سیب گران نیست

شادلو تاکید کرد: مقایسه کردن قیمت سیب نسبت به سال گذشته درست نیست چراکه در آن زمان قیمت هر کیلوگرم سیب معادل قیمت‌های سال‌های 84 و 85 بود در حالی که تورم حدود 30 و 40 درصدی بخش کشاورزی در بازار این محصولات دیده نشده بود و تولیدکنندگان متضرر شدند بنابراین نباید انتظار داشت کشاورزان و باغداران همچنان از فروش محصولشان زیان ببینند.

به گفته وی با توجه به اینکه پس از حذف ارز مرجع و آزاد شدن بازار تقریبا هیچ یارانه و کمک دولتی به کشاورزان برای تولید محصولات کشاورزی نشده است، قیمت محصولات کشاورزی باید براساس هزینه‌های تمام شده تولید برای کشاورزان تعیین شود تا هم تولیدکنندگان برای آینده تولید امیدوار باشند و هم مصرف‌کنندگان رضایت داشته باشند.





بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6306 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۲ اسفند بازدید: 2077 ساعت: 5:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
3 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
5 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
6 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
7 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
8 تجهیز مراکز دیالیز ۵ کشور به دستگاه همودیالیز ایرانی با تلاش دانش بنیان‌ها ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
9 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 روند نزولی صادرات داروی ایرانی/ عراق بزرگ ترین بازار هدف ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌های درست و غلط لاغری را تشخیص دهید لاغر شدن آن قدرها هم سخت نیست. کمی اراده می‌خواهد ...

  آیا مصرف قرص روغن ماهی، سکته قلبی را کاهش می دهد؟ مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن قرص روغن ماهی خ...

  مراقب باشید سرطان نخورید... زندگی ماشینی و مدرن و نداشتن دقت كافی برای تهیه غذ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ترک سیگار با این مواد غذایی کشیدن سیگار عادت خطرناکی است که بعضی افراد یا برای تفریح یا برای‌رهایی از اضطراب و خشم به آن رو می آورند.
ویتامینی برای پیشگیری از آنفلوانزا همه‌ی ما می‌دانیم که بدن مان به ویتامین D نیاز دارد تا در سلامت کامل باشد. اما سۆال اینجاست به چه میزان ویتامین D نیاز داریم و از چه راهی باید تأمین بشود؟ در این مطلب به این سۆالات جواب می‌دهیم.
یخچالی خوشبو، تمیز و بدون برفک داشته باشیم یکی از لوازم ضروری در هر خانه ای یخچال است که همه افراد خانه با آن سرو کار دارند.از بچه ها که در آن به دنبال خوراکی می گردند تا خانم خانه که وظیفه سر و سامان دادن و نظافت آن را بر عهده دارد و البته وظیفه پر کردن قفسه های یخچال نیز به عهده مرد خانه است! بنابراین خیلی مهم است که این وسیله «همه گیر» به خوبی تمیز شده و از ظاهری خوب برخوردار باشد.
آیا گوشت مرغ، قسمت بهتر و بدتر دارد؟ کدام قسمت مرغ دارای ارزش تغذیه‌ای بالاتر یا کالری کمتری است؟ آیا درست است که نباید در مصرف بال مرغ افراط کنیم؟ در این مطلب به این سۆال‌ها پاسخ داده‌ایم.