قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد


پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیابت، فشار خون بالا، کلسترول بالا و بسیاری از شرایط دیگر مصرف می کنند، اما هیچ مدرک علمی خوبی برای حمایت از این موارد وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، قهوه سبز دانه های قهوه بو داده نشده از میوه های قهوه (Coffea arabica، Coffea canephora) است. حاوی اسید کلروژنیک بیشتری نسبت به قهوه بو داده است.

تصور می شود که اسید کلروژنیک موجود در قهوه سبز فواید سلامتی دارد. ممکن است بر رگ های خونی تأثیر بگذارد و فشار خون کاهش یابد. همچنین ممکن است بر نحوه کنترل قند خون و متابولیسم بدن تأثیر بگذارد. قهوه سبز نیز حاوی کافئین است، اما در مقادیر کمتر از قهوه معمولی.

قهوه سبز حاوی کافئین است، اما در مقادیر کمتر از قهوه معمولی. یک فنجان قهوه سبز حاوی 25 تا 50 درصد کافئین موجود در یک فنجان قهوه معمولی است. مصرف مقادیر زیاد قهوه سبز ممکن است عوارض جانبی مرتبط با کافئین از جمله سردرد، اضطراب، بی قراری و ضربان قلب نامنظم ایجاد کند.

قهوه سبز را با سایر منابع کافئین مانند قهوه، چای سیاه و چای سبز اشتباه نگیرید. اینها یکی نیستند.

در صورت مصرف خوراکی

قهوه سبز در صورت استفاده مناسب احتمالاً بی خطر است. عصاره های قهوه سبز در دوزهای حداکثر 1000 میلی گرم در روز تا 12 هفته به طور ایمن استفاده شده است. یک عصاره خاص قهوه سبز (Svetol، Naturex) به طور ایمن در دوزهای تا 200 میلی گرم پنج بار در روز به مدت حداکثر 12 هفته استفاده شده است.

 

بارداری و شیردهی: اطلاعات قابل اعتماد کافی برای دانستن اینکه آیا قهوه سبز برای استفاده در دوران بارداری یا شیردهی بی خطر است وجود ندارد. در قسمت ایمن بمانید و از استفاده خودداری کنید.

 

سطوح بالای غیر طبیعی هموسیستئین: مصرف دوز بالای اسید کلروژنیک ممکن است سطح هموسیستئین را افزایش دهد که ممکن است با شرایطی مانند بیماری قلبی مرتبط باشد.

 

اختلالات اضطرابی: کافئین موجود در قهوه سبز ممکن است اضطراب را بدتر کند.

 

اختلالات خونریزی: کافئین موجود در قهوه سبز ممکن است اختلالات خونریزی را بدتر کند.

 

دیابت: کافئین موجود در قهوه سبز ممکن است بر نحوه پردازش قند توسط افراد مبتلا به دیابت تأثیر بگذارد. اگر دیابت دارید با احتیاط از کافئین استفاده کنید و قند خون خود را به دقت کنترل کنید.

 

اسهال: قهوه سبز حاوی کافئین است. کافئین، به خصوص زمانی که به مقدار زیاد مصرف شود، می تواند اسهال را بدتر کند.

 

صرع: قهوه سبز حاوی کافئین است. افراد مبتلا به صرع باید از مصرف کافئین در دوزهای بالا خودداری کنند. دوزهای پایین کافئین باید با احتیاط مصرف شود.

 

گلوکوم: کافئین موجود در قهوه سبز می تواند فشار داخل چشم را افزایش دهد که می تواند آب سیاه را بدتر کند.

 

فشار خون بالا: کافئین موجود در قهوه سبز ممکن است فشار خون را در افراد مبتلا به فشار خون بالا افزایش دهد. اما این تأثیر ممکن است در افرادی که به طور منظم کافئین مصرف می کنند کمتر باشد.

 

سندرم روده تحریک پذیر (IBS): قهوه سبز حاوی کافئین است. کافئین، به خصوص زمانی که به مقدار زیاد مصرف شود، ممکن است اسهال برخی افراد مبتلا به IBS را بدتر کند.

 

پوکی استخوان: کافئین قهوه سبز و سایر منابع می تواند میزان کلسیمی را که از ادرار دفع می شود، افزایش دهد. این ممکن است استخوان ها را ضعیف کند. اگر پوکی استخوان دارید، مصرف کافئین را به کمتر از 300 میلی گرم در روز محدود کنید.

 

تداخل قهوه سبز با داروها؛ فعل و انفعالات

تعامل عمده

این ترکیب را مصرف نکنید

 

افدرین با قهوه سبز تداخل دارد

داروهای محرک سیستم عصبی را تسریع می کنند. کافئین موجود در قهوه سبز و افدرین هر دو داروهای محرک هستند. مصرف قهوه سبز و افدرین ممکن است باعث تحریک بیش از حد و گاهی اوقات عوارض جانبی جدی و مشکلات قلبی شود. محصولات حاوی کافئین و افدرین را همزمان مصرف نکنید.

 

تعامل متوسط

در این ترکیب محتاط باشید

 

آدنوزین (آدنوکارت) با قهوه سبز تعامل دارد

قهوه سبز حاوی کافئین است. کافئین موجود در قهوه سبز ممکن است اثرات آدنوزین را که اغلب توسط پزشکان برای انجام آزمایشی به نام تست استرس قلبی استفاده می شود، مسدود کند. حداقل 24 ساعت قبل از تست استرس قلبی، مصرف قهوه سبز را متوقف کنید.

 

آلندرونات (فوساماکس) با قهوه سبز تعامل دارد

قهوه سبز ممکن است میزان جذب آلندرونات را در بدن کاهش دهد. مصرف همزمان قهوه سبز و آلندرونات ممکن است اثرات آلندرونات را کاهش دهد. قهوه سبز را ظرف دو ساعت پس از مصرف آلندرونات مصرف نکنید.

 

قرص های ضد بارداری (داروهای ضد بارداری) با قهوه سبز تداخل دارند

قهوه سبز حاوی کافئین است. بدن کافئین را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. قرص های ضد بارداری می توانند سرعت تجزیه کافئین را در بدن کاهش دهند. این ممکن است خطر عوارض جانبی ناشی از کافئین، مانند سردرد، سردرد و ضربان قلب سریع را افزایش دهد.

 

سایمتیدین (تاگامت) با قهوه سبز تداخل دارد

بدن کافئین موجود در قهوه سبز را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. سایمتیدین می تواند سرعت تجزیه کافئین را در بدن کاهش دهد. مصرف سایمتیدین همراه با قهوه سبز ممکن است احتمال عوارض جانبی کافئین از جمله بی حالی، سردرد، ضربان قلب سریع و غیره را افزایش دهد.

 

 

کلوزاپین (کلوزاریل) با قهوه سبز تداخل دارد

بدن کلوزاپین را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. کافئین موجود در قهوه سبز ممکن است سرعت تجزیه کلوزاپین توسط بدن را کاهش دهد. مصرف قهوه سبز همراه با کلوزاپین می تواند اثرات و عوارض جانبی کلوزاپین را افزایش دهد.

 

دی پیریدامول (Persantine) با قهوه سبز تعامل دارد

کافئین موجود در قهوه سبز ممکن است اثرات دی پیریدامول را مسدود کند. دیپیریدامول اغلب توسط پزشکان برای انجام آزمایشی بر روی قلب به نام تست استرس قلبی استفاده می شود. حداقل 24 ساعت قبل از تست استرس قلبی مصرف قهوه سبز را متوقف کنید.

 

دی سولفیرام (آنتابوس) با قهوه سبز تداخل دارد

بدن کافئین موجود در قهوه سبز را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. دی سولفیرام می تواند سرعت خلاص شدن بدن از شر کافئین را کاهش دهد. مصرف قهوه سبز همراه با دی سولفیرام ممکن است عوارض جانبی کافئین از جمله عصبانیت، بیش فعالی، تحریک پذیری و غیره را افزایش دهد.

 

استروژن با قهوه سبز تعامل دارد

بدن کافئین موجود در قهوه سبز را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. استروژن ها می توانند سرعت تجزیه کافئین را در بدن کاهش دهند. مصرف استروژن و قهوه سبز ممکن است عوارض جانبی کافئین از جمله بی‌حالی، سردرد، ضربان قلب سریع و غیره را افزایش دهد. اگر استروژن مصرف می کنید، مصرف کافئین خود را محدود کنید.

 

فلووکسامین (Luvox) با قهوه سبز تداخل دارد

بدن کافئین موجود در قهوه سبز را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. فلووکسامین می تواند سرعت تجزیه کافئین را در بدن کاهش دهد. مصرف کافئین همراه با فلووکسامین ممکن است عوارض جانبی کافئین از جمله عصبی بودن، اضطراب و بی خوابی را افزایش دهد.

 

لیتیوم با قهوه سبز تعامل دارد

قهوه سبز حاوی کافئین است. کافئین می تواند سرعت خلاص شدن بدن از شر لیتیوم را افزایش دهد. اگر از محصولات حاوی کافئین استفاده می کنید و لیتیوم مصرف می کنید، مصرف محصولات کافئینی را به یکباره قطع نکنید. در عوض، استفاده را به آرامی کاهش دهید. قطع سریع کافئین می تواند عوارض جانبی لیتیوم را افزایش دهد.

 

داروهای آسم (آگونیست های بتا آدرنرژیک) با قهوه سبز تداخل دارند

قهوه سبز حاوی کافئین است. کافئین می تواند قلب را تحریک کند. برخی از داروهای آسم نیز می توانند قلب را تحریک کنند. مصرف کافئین همراه با برخی از داروهای آسم ممکن است باعث تحریک بیش از حد و مشکلات قلبی شود.

 

داروهای افسردگی (MAOIs) با قهوه سبز تداخل دارند

قهوه سبز حاوی کافئین است. نگرانی هایی وجود دارد که کافئین می تواند با داروهای خاصی به نام MAOI تداخل داشته باشد. اگر کافئین با این داروها مصرف شود، ممکن است خطر عوارض جانبی جدی از جمله ضربان قلب سریع و فشار خون بسیار بالا را افزایش دهد.

برخی از MAOIهای رایج عبارتند از فنلزین (ناردیل)، سلژیلین (زلاپار) و ترانیل سیپرومین (پارنات).

 

داروهایی که لخته شدن خون را کند می کنند (داروهای ضد انعقاد / ضد پلاکت) با قهوه سبز تداخل دارند

قهوه سبز ممکن است لخته شدن خون را کند کند. مصرف قهوه سبز همراه با داروهایی که لخته شدن خون را نیز کند می کنند، ممکن است خطر کبودی و خونریزی را افزایش دهد.

 

پنتوباربیتال (نمبوتال) با قهوه سبز تعامل دارد

قهوه سبز حاوی کافئین است. اثرات محرک کافئین می تواند اثرات خواب آور پنتوباربیتال را مسدود کند.

فنیل پروپانول آمین با قهوه سبز تعامل دارد

کافئین موجود در قهوه سبز می تواند بدن را تحریک کند. فنیل پروپانولامین همچنین می تواند بدن را تحریک کند. مصرف کافئین و فنیل پروپانولامین با هم ممکن است باعث تحریک بیش از حد و افزایش ضربان قلب، فشار خون و ایجاد عصبی شود.

 

Riluzole (Rilutek) با قهوه سبز تعامل دارد

قهوه سبز می تواند سرعت تجزیه ریلوزول را در بدن کاهش دهد و اثرات و عوارض جانبی ریلوزول را افزایش دهد.

 

داروهای محرک با قهوه سبز تداخل دارند

محرک هایی مانند آمفتامین ها و کوکائین باعث افزایش سرعت سیستم عصبی می شوند. با افزایش سرعت سیستم عصبی، داروهای محرک می توانند فشار خون را افزایش داده و ضربان قلب را تسریع کنند. قهوه سبز حاوی کافئین است. کافئین همچنین می تواند سیستم عصبی را تسریع کند. مصرف قهوه سبز همراه با داروهای محرک ممکن است باعث مشکلات جدی از جمله افزایش ضربان قلب و فشار خون بالا شود.

 

تئوفیلین با قهوه سبز تداخل دارد

کافئین موجود در قهوه سبز مانند تئوفیلین عمل می کند. کافئین همچنین می تواند سرعت خلاص شدن بدن از شر تئوفیلین را کاهش دهد. مصرف قهوه سبز و مصرف تئوفیلین ممکن است اثرات و عوارض جانبی تئوفیلین را افزایش دهد.

 

وراپامیل (کالان، دیگران) با قهوه سبز تعامل دارد

وراپامیل می تواند سرعت خلاص شدن بدن از شر کافئین را کاهش دهد. نوشیدن قهوه سبز و مصرف وراپامیل می تواند خطر عوارض جانبی کافئین از جمله بی حالی، سردرد و افزایش ضربان قلب را افزایش دهد.

 

نیکوتین با قهوه سبز تعامل دارد

قهوه سبز حاوی کافئین است. مصرف کافئین همراه با نیکوتین ممکن است ضربان قلب و فشار خون را افزایش دهد.

 

قرص های آب (داروهای ادرارآور) با قهوه سبز تداخل دارند

کافئین موجود در قهوه سبز می تواند سطح پتاسیم را کاهش دهد. "قرص های آب" همچنین می توانند سطح پتاسیم را در بدن کاهش دهند. مصرف کافئین همراه با قرص های آب ممکن است باعث کاهش بیش از حد سطح پتاسیم شود.

برخی از "قرص های آب" که می توانند پتاسیم را کاهش دهند عبارتند از: کلروتیازید (دیوریل)، کلرتالیدون (تالیتون)، فوروزماید (لاسیکس)، هیدروکلروتیازید (HCTZ، هیدرودیوریل، میکروزید) و غیره.

 

پیوگلیتازون (Actos) با قهوه سبز تداخل دارد

قهوه سبز حاوی کافئین است. کافئین ممکن است میزان پیوگلیتازون جذب شده توسط بدن را افزایش دهد. مصرف قهوه سبز ممکن است اثرات و عوارض جانبی پیوگلیتازون را افزایش دهد.

 

تعامل جزئی

با این ترکیب مراقب باشید

 

الکل (اتانول) با قهوه سبز تعامل دارد

بدن کافئین موجود در قهوه سبز را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. الکل می تواند سرعت تجزیه کافئین را در بدن کاهش دهد. مصرف قهوه سبز همراه با الکل ممکن است خطر عوارض جانبی کافئین از جمله بی قراری، سردرد و ضربان قلب سریع را افزایش دهد.

 

آنتی بیوتیک ها (آنتی بیوتیک های کینولون) با قهوه سبز تداخل دارند

بدن کافئین را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. برخی از آنتی بیوتیک ها ممکن است سرعت تجزیه کافئین را در بدن کاهش دهند. مصرف این آنتی بیوتیک ها همراه با قهوه سبز می تواند خطر عوارض جانبی کافئین از جمله بی قراری، سردرد، افزایش ضربان قلب و غیره را افزایش دهد.

 

فلوکونازول (دیفلوکان) با قهوه سبز تداخل دارد

بدن کافئین موجود در قهوه سبز را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. فلوکونازول ممکن است سرعت خلاص شدن بدن از شر کافئین را کاهش دهد. مصرف فلوکونازول و قهوه سبز ممکن است عوارض جانبی کافئین از جمله عصبی بودن، اضطراب و بی خوابی را افزایش دهد.

 

داروهای دیابت (داروهای ضد دیابت) با قهوه سبز تداخل دارند

قهوه سبز ممکن است سطح قند خون را افزایش دهد. مصرف قهوه سبز همراه با داروهای دیابت ممکن است اثرات این داروها را کاهش دهد. قند خون خود را به دقت کنترل کنید.

 

تداخل داروهای فشار خون بالا (داروهای ضد فشار خون) با قهوه سبز

قهوه سبز ممکن است فشار خون را کاهش دهد. مصرف قهوه سبز همراه با داروهایی که فشار خون را کاهش می دهند ممکن است باعث کاهش بیش از حد فشار خون شود. فشار خون خود را از نزدیک کنترل کنید.

 

مکزیلتین (مکسیتیل) با قهوه سبز تعامل دارد

قهوه سبز حاوی کافئین است. بدن کافئین را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. مکزیلتین می تواند سرعت تجزیه کافئین را در بدن کاهش دهد. مصرف مکزیلتین همراه با قهوه سبز ممکن است خطر عوارض جانبی کافئین را افزایش دهد.

 

تربینافین (لامیزیل) با قهوه سبز تداخل دارد

بدن کافئین موجود در قهوه سبز را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. تربینافین می تواند سرعت خلاص شدن بدن از شر کافئین را کاهش دهد. این ممکن است خطر عوارض جانبی کافئین از جمله سرگیجه، سردرد، افزایش ضربان قلب و غیره را افزایش دهد.

 

فنوتیازین ها با قهوه سبز تعامل دارند

قهوه سبز حاوی کافئین است. بدن کافئین را تجزیه می کند تا از شر آن خلاص شود. فنوتیازین ها می توانند سرعت تجزیه کافئین را در بدن کاهش دهند. مصرف فنوتیازین ها همراه با قهوه سبز ممکن است خطر عوارض جانبی کافئین را افزایش دهد.

 

عصاره قهوه سبز اغلب توسط بزرگسالان در دوزهای 90-1000 میلی گرم خوراکی روزانه به مدت 8-12 هفته استفاده می شود. با یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی صحبت کنید تا بدانید چه دوزی ممکن است برای یک بیماری خاص بهترین باشد.

به خاطر داشته باشید که قهوه سبز حاوی کافئین است، اما در مقادیر کمتر از قهوه معمولی. وقتی دانه‌های قهوه برشته می‌شوند، آب آزاد می‌کنند و کافئین موجود در دانه‌ها هنگام دم کردن راحت‌تر آزاد می‌شود. دانه های قهوه بو داده نشده (سبز) هنگام دم کردن، کافئین کمتری آزاد می کنند. یک فنجان قهوه سبز حاوی حدود 20 تا 50 میلی گرم کافئین است، در حالی که در یک فنجان قهوه معمولی حدود 100 میلی گرم کافئین وجود دارد.

 

 منبع:

https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-1264/green-coffee

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15346 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور بازدید: 344 ساعت: 7:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پلمب ۹ قهوه خانه و سفره خانه متخلف در تهران ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
2 کافه کتاب کربن با 20 هزار عنوان کتاب افتتاح شد/قهوه بنوشید و کتاب بخوانید ۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
3 چند توصیه برای افطار و سحر روزه داران ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
4 جام‌جهانی قهوه چگونه برگزار می‌شود؟ ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
5 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
6 آیا مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
7 گیاهان مدیترانه ای سلاح جدیدی برای مبارزه با آلزایمر و پارکینسون ۱۳۹۶ جمعه ۲۲ دي
8 آیا قهوه برای سلامتی مفید است ؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
9 نوشیدن یک فنجان قهوه چه تاثیری بر بدن دارد؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۳ آذر
10 غول صنایع غذایی جهان در ایران سرمایه‌گذاری جدید می کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا ماءالشعیر برای سلامتی مفید است؟ ماءالشعیر یکی از نوشیدنی‌های معمول است که از جوانه...

  افرادی که رو به پیری هستند از این ویتامین بخورند! لقمه: همراه با پیر شدن جمعیت، پیشگیری از زمین خورد...

  مصرف مواد قندی در دوران پیش دبستانی چگونه باشد كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت توصیه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟ در روزهایی که تولید کنندگان میوه تدارک فروش شب عید را می بینند، بازار میوه خود را برای ورود میوه های ماندگار با رنگ و طعم ویژه آماده می کند. میوه های با کیفیتی که ظاهری شبیه به میوه های وارداتی دارند اما نه از طعم آبکی در آنها خبری هست و نه از مضرات کودهای شیمیایی و هورمون های رشد.
گیاهان خطرناک در دوران بارداری یکی از زمان‌هایی که به هیچ وجه نباید دارویی گیاهی را بدون مشاوره با پزشک مصرف کرد، دوران بارداری است.
این هندی‌های عجیب‌خور! پایگاه خبری لقمه: هندوستان سرزمین فرهنگ‌های عجیب و متفاوت است، اما این‌بار نگاهی داریم به غذاهای آن‌ها، غذاهایی که ممکن است حتی سلامتی انسان را به خطر بیندازد.
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ پایگاه خبری لقمه: پس از افزایش قیمت گوجه به کیلویی 50 هزار تومان، در چند هفته گذشته، امروز مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران از «کاهش قیمت» خبر داد اما آیا امکان تکرار نشدن افزایش قیمت ها در فصول سرد سال وجود دارد؟