غذاهای نوروزی/
روش تهیه سوتی پلو اردبیلی برای چهارشنبه سوری


غذاهای سنتی بسیاری برای مناسبت های ایرانی از قدیم عرف بوده که یکی از آنها غذاهای مخصوص چهارشنبه سوری و خوراکی ها مخصوص آن شب است.

به گزارش لقمه، در شهر اردبیل در شب چهارشنبه سوری غذایی متفاوت پخته و سرو می شود که هم اسم و هم طعم جالبی دارد. سوتی پلو به معنای پلوی شیر پز است.

مواد لازم:

شیر 4 پیمانه
برنج خیس کرده 4 پیمانه
روغن حیوانی یا کره به میزان لازم
گلاب و عرق هل دو قاشق



طرز تهیه:

شیر را داخل قابلمه ریخته تا داغ شود و هنگام جوشیدن برنج را داخل آن بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید.

وقتی جوشید روغن و یا کره را اضافه کنید. وقتی برنج خشک شد و شیری داخلش نبود، آن را دم بگذارید. اگر هنوز برنج نپخته بود میتوانید کمی دیگه بهش شیر و در این هنگام عرق هل رو اضافه کنید.

پس از دم کردن برنج مراقب باشید که بیش از بیست دقیقه روی شعله نماند. این کته زود ته دیگ می بندد و ته دیگ خوشرنگی هم می شود. پس از کشیدن در دیس، با خلال پسته تزیین و سرو کنید.


نکته:

این پلو برای چهارشنبه سوری همراه با خرما و روغن حیوانی و کشمش سرو می شود.

می توانید از این پلو جایگزین پلوی فسنجان استفاده کنید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 6394 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۶ اسفند بازدید: 3469 ساعت: 10:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کنترل پُرمویی در زنان با تغذیه ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از سیستم قلب و عروق با مصرف سیر محافظت کنید سیر تازه منبع خوبی از ویتامین ها،مواد معدنی ومواد ...

  آغاز غذای کمکی به شیر خواران پایان 4 ماهگی شیر خوار در پایان ماه 4 و 5 ماه باید در کنار شیر م...

  دلایل سردرد و روش‌های درمان آن از دیدگاه طب سنتی یک متخصص طب سنتی سردرد را یکی از بیماری‌های شایع د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این نوشیدنی های تابستانی بدن تان را ایمن کنید کنیداگر از نوشابه، دلستر، ساندیس و انواع آبمیوه‌های رنگارنگ نوشیدنی‌های صنعتی و مصنوعی و سرشار از اسانس بگذریم، آب میوه‌های طبیعی جایگاه ویژه‌ای در بین مردم دارند، به خصوص اگر این میوه به صورت بهداشتی و در منزل هم تهیه شده باشد.
میوه؛ سؤالات و نگرانی‌ها در موقع خرید میوه‌ها، فقط نگاهی بیندازید به این همه رنگ زیبا که همانند رنگین کمان می‌مانند، در حالی که هر رنگ حاوی مواد مغذی است که سلامت بدن را تأمین می‌کنند.
نارنگی، تصفیه کننده خون ین میوه غنی از ویتامین C و فیبر است. نارنگی که بومی جنوب شرق آسیاست مانند پرتقال خواص زیادی دارد.
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.