به گزارش لقمه، در شهر اردبیل در شب چهارشنبه سوری غذایی متفاوت پخته و سرو می شود که هم اسم و هم طعم جالبی دارد. سوتی پلو به معنای پلوی شیر پز است.مواد لازم: شیر 4 پیمانه برنج خیس کرده 4 پیمانه روغن حیوانی یا کره به میزان لازم گلاب و عرق هل دو قاشق طرز تهیه:شیر را داخل قابلمه ریخته تا داغ شود و هنگام جوشیدن برنج را داخل آن بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید. وقتی جوشید روغن و یا کره را اضافه کنید. وقتی برنج خشک شد و شیری داخلش نبود، آن را دم بگذارید. اگر هنوز برنج نپخته بود میتوانید کمی دیگه بهش شیر و در این هنگام عرق هل رو اضافه کنید. پس از دم کردن برنج مراقب باشید که بیش از بیست دقیقه روی شعله نماند. این کته زود ته دیگ می بندد و ته دیگ خوشرنگی هم می شود. پس از کشیدن در دیس، با خلال پسته تزیین و سرو کنید. نکته:این پلو برای چهارشنبه سوری همراه با خرما و روغن حیوانی و کشمش سرو می شود.می توانید از این پلو جایگزین پلوی فسنجان استفاده کنید.بازگشت به صفحه نخست