به گزارش لقمه، وی همچنین با اشاره به اینکه از مواد غذایی در طول سفر باید در یخدان نگهداری شود، گفت: غذاهای پخته شده نباید بیش از 2 ساعت در دمای محیط نگهداری شود و بیشتر از یکبار نباید گرم شود.
قوطی کنسرو را قبل از مصرف 20 دقیقه بجوشانید
رییس مرکز سلامت محیط و کار ضمن تاکید بر استفاده از محصولات غذایی دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت، افزود: از خرید و مصرف گوشت دامهایی که به صورت غیر مجاز کشتار می شوند مانند گوشتهای قطعه شده فاقد مشخصات، گوشت چرخ کرده آماده و لاشههای فاقد مهر کشتارگاه باید خودداری شود.
وی در مورد استفاده از غذاهای کنسرو شده، گفت: کنسروها را پس از اطمینان از تاریخ مصرف آن و دارا بودن مجوز وزارت بهداشت باید به مدت 20 دقیقه قبل از مصرف بجوشانید.
خودداری از مصرف نوشیدنیهای گرم در لیوان یکبار مصرف و شفاف
رییس مرکز سلامت محیط و کار با اشاره به این که نباید از لیوان های یکبار مصرف و شفاف برای نوشیدنی های گرم استفاده شود، افزود: به هنگام سفر از یخ های فلهای نباید استفاده شود و باید از آب بسته بندی شده استفاده کرد.
وی در بخش دیگری از پیامهای بهداشتی خود به منظور حفظ محیط زیست، از مردم خواست تا به هنگام مسافرت زباله های تولیدی خود را در کیسههای مخصوص، جمع آوری و در محلهای مناسب دفع نمایند.
ندافی در ادامه از مردم خواست تا در صورت مشاهده تخلف از مقررات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراتب را به سامانه رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت به شماره 1490 اطلاع دهند.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت