توصیه های بهداشتی نوروزی
غذا را بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری نکنید


کاظم ندافی در آستانه فرا رسیدن ایام نوروز و شروع سفرهای نوروزی، گفت: هموطنان باید از خوردن غذا و آشامیدنی‌ها در رستوران‌ها و مراکز عرضه مواد غذایی که موازین بهداشتی را رعایت نمی‌کنند و یا پرسنل آنها کارت بهداشت معتبر ندارند، خودداری کنند.

به گزارش لقمه، وی همچنین با اشاره به اینکه از مواد غذایی در طول سفر باید در یخدان نگهداری شود، گفت: غذاهای پخته شده نباید بیش از 2 ساعت در دمای محیط نگهداری شود و بیشتر از یکبار نباید گرم شود.


قوطی کنسرو را قبل از مصرف 20 دقیقه بجوشانید
رییس مرکز سلامت محیط و کار ضمن تاکید بر استفاده از محصولات غذایی دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت، افزود: از خرید و مصرف گوشت دام‌هایی که به صورت غیر مجاز کشتار می شوند مانند گوشت‌های قطعه شده فاقد مشخصات، گوشت چرخ کرده آماده و لاشه‌های فاقد مهر کشتارگاه باید خودداری شود.
وی در مورد استفاده از غذاهای کنسرو شده، گفت: کنسروها را پس از اطمینان از تاریخ مصرف آن و دارا بودن مجوز وزارت بهداشت باید به مدت 20 دقیقه قبل از مصرف بجوشانید.


خودداری از مصرف نوشیدنی‌های گرم در لیوان یکبار مصرف و شفاف
رییس مرکز سلامت محیط و کار با اشاره به این که نباید از لیوان های یکبار مصرف و شفاف برای نوشیدنی های گرم استفاده شود، افزود: به هنگام سفر از یخ های فله‌ای نباید استفاده شود و باید از آب بسته بندی شده استفاده کرد.


وی در بخش دیگری از پیام‌های بهداشتی خود به منظور حفظ محیط زیست، از مردم خواست تا به هنگام مسافرت زباله های تولیدی خود را در کیسه‌های مخصوص، جمع آوری و در محل‌های مناسب دفع نمایند.


ندافی در ادامه از مردم خواست تا در صورت مشاهده تخلف از مقررات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراتب را به سامانه رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت به شماره 1490 اطلاع دهند.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت

کد: 6425 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۴ فروردين بازدید: 4189 ساعت: 11:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
2 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
3 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
5 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 ۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
8 چرا دندان عقل داریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
9 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
10 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
11 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ازخواص انواع گوشت چه می دانید؟ شکم سیر باشد، چه گندم چه جو این اصطلاحی است که ما ...

  رفع کم خونی و یبوست با آلو پایگاه خبری لقمه: در بین میوه‌های فصل تابستان، آلو...

  ادویه‌ای برای تسکین علائم سرماخوردگی فصل زمستان برای اکثر مردم با مشکلات تنفسی نظیر برو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت