سه دستور پخت شام سبک برای گیاه خواران


در این مطلب برایتان 3 نوع غذای سبک برای وعده شام برای گیاه‌خوارها آموزش داده ایم که هیچ نوع گوشت و مرغی در آنها و وجود ندارد.

به گزارش لقمه، البته این نکته را نیز اشاره کنیم که همه این غذاها در زمان طولانی و بالای سه تا 4 ساعت آماده می شوند و تقریبا همه را باید در آرام‌پز بپزید. یا درون قابلمه روی شعله بسیار کم قرار دهید.

کسرول سبزیجات

• تعداد: 8 نفر

• زمان تهیه: 20 دقیقه

• زمان پخت: 4 تا 6 ساعت

مواد لازم

• 2 قوطی کنسرو لوبیا سفید (هر کدام 540 گرم)

• یک قوطی 540 گرمی نخود

• ¼ پیمانه پستو ریحان

• یک عدد پیاز خرد شده

• 4 حبه سیر رنده شده

• 1.5 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی (مخلوط سبزیجات معطر)

• 450 گرم پولنته پخته شده (شوربای ذرت)

• یک عدد گوجه‌فرنگی خرد شده

• 225 گرم مخلوط پنیرهای رنده شده

• 2 پیمانه اسفناج تازه

• یک پیمانه کاسنی قرمز

 

 

 

طرز تهیه

1. کنسرو لوبیا را آبکش کنید و درون کاسه بزرگی بریزید. سپس نخود، دو قاشق غذاخوری پستو، پیاز، سیر و ادویه ایتالیای را اضافه کنید و هم بزنید.

2. قابلمه آرام‌پز را با روغن چرب کنید. نیمی از مخلوط لوبیا را درون آن بریزید. روی آن نیمی از پولنته و سپس روی آن پنیر بریزید. روی پنیر یک لایه مخلوط لوبیا و یک لایه پولنته بریزید. در آرام‌پز را بگذارید و به مدت 4 تا 6 ساعت با کمترین درجه بگذارید تا پخته شوند.

3. پس از این زمان، گوجه‌فرنگی، پنیر باقی مانده، اسفناج و کاسنی قرمز را اضافه کنید. پستوی باقی مانده و یک قاشق غذاخوری آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون کسرول بریزید و بگذارید 5 دقیقه با حرارت ملایم درون آرام‌پز پخته شوند. سپس سرو کنید.


--------------------------------------------------------------------------------
خورش سبزیجات با دامپلینگ ذرت

• تعداد: 6 نفر

• زمان تهیه: 25 دقیقه

• زمان پخت: 8 تا 10 ساعت

 

مواد لازم

• 5 پیمانه کدو سبز نگینی خرد شده

• دو پیمانه قارچ تازه خرد شده

• دو قوطی کنسرو گوجه‌فرنگی (410 گرمی)

• 425 گرم کنسرو لوبیا

• یک پیمانه آب

• 4 حبه سیر رنده شده

• یک قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی (پودر مخلوط سبزیجات معطر)

• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

• نصف پیمانه آرد کامل

• 1/3 پیمانه بلغور ذرت

• دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده

• یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

• یک قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• یک عدد تخم‌مرغ

• دو قاشق غذاخوری شیر

• دو قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی

• 255 گرم لوبیا سبز

• پاپریکا

 

 

 

طرز تهیه

1. درون آرام‌پز، کدوسبز، قارچ، کنسروهای گوجه‌فرنگی، لوبیا، آب، سیر، ادویه ایتالیایی و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.

2. در دستگاه را ببندید و بگذارید با کمترین درجه حدود 8 تا 10 ساعت پخته شوند. اگر عجله دارید، با درجه بالا 4 تا 5 ساعت آن را بپزید.

3. در یک کاسه متوسط، آرد، بلغور ذرت، پنیر پارمسان، جعفری، بیکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، تخم‌مرغ ها، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید. آنها را به مخلوط آرد بیفزایید و با چنگال هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

4. پس از پخت، لوبیا سبز را به خورش اضافه کنید. سپس خمیرهای دامپلینگ را به صورت گلوله ای روی خورش بیندازید. روی آنها پاپریکا بپاشید و در آرم‌پز را ببندید و 50 دقیقه دیگر بپزید.


--------------------------------------------------------------------------------
خورش کاری سبزیجات

• تعداد: 4 نفر

• زمان تهیه: 25 دقیقه

• زمان پخت: 7 تا 9 ساعت

 

مواد لازم

• 4 عدد هویج متوسط خرد شده

• دو عدد سیب‌زمینی متوسط خرد شده

• 425 گرم نخود

• 225 گرم لوبیا سبز خرد شده

• یک پیمانه پیاز خرد شده

• 3 حبه سیر رنده شده

• دو قاشق غذاخوری تاپیوکا

• دو قاشق چایخوری پودر کاری

• یک قاشق چایخوری پودر گشنیز

• ¼ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• 1/8 قاشق چایخوری پودر دارچین

• 400 گرم آب مرغ

• 410 گرم گوجه‌فرنگی

• برنج پخته شده

 

 

 

طرز تهیه

1. آرام‌پز را با روغن چرب کنید. درون آن، هویج، سیب‌زمینی، نخود، لوبیا سبز، پیاز، سیر، توپیوکا، پودر کاری، گشنیز، پرک فلفل قرمز، نمک و دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید. آب مرغ را روی آن بریزید.

2. در قابلمه را بگذارید و با پایین ترین درجه، آنها را 7 تا 9 ساعت بپزید.

3. کنسرو گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و 5 دقیقه بپزید.

4. سپس این خورش را همراه با برنج پخته شده سرو کنید.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 6510 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۲۲ فروردين بازدید: 3816 ساعت: 4:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟ رنگ نارنجی هویج در کنار سرخی گوجه‌فرنگی با سبزی خی...

  با این 10 غذا پوستتان پیر می شود تابه‌حال فکر کرده‌اید که چرا پس از چندین روز تعطیل...

  علل شایع کم اشتهایی کودکان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مصرف ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
بخور و نخورهای ورزشی رژیم غذایی و رعایت موادی که در طول روز خورده می‌شود، در همه افراد، بویژه ورزشکاران، از اهمیت بالایی برخوردار است و نقش تعیین‌کننده‌ای در روند فعالیت ورزشی آنها دارد.
روشی بامزه برای غلبه بر خوردن عصبی پایگاه خبری لقمه: خوردن عصبی مشکل میلیون ها انسان مانند شما است. اگر از نوسانات رژیم غذایی خسته شدید و می خواهید از شر خوردن عصبی خلاص شوید، یک راه به شما معرفی می کنیم که بدون غذا خود را آرام کنید.