آیا میوه ها شگفت انگیزند؟
8 حقیقت شگفت انگیز درباره ی میوه ها


لقمه: هر روز می خوانید، می بینید، و می شنوید که باید میوه های مختلفی را مصرف کنید تا سالم بمانید. البتّه، این جزء حقیقت چیز دیگری نیست؛ به گزارش سلامت نیوز بدن شما برای سالم ماندن نیازمند انواع ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر، قند، و حتی آب است.

میوه ها، این مواد مغذی را برای بدن شما فراهم می کنند و بخش قابل توجهی از رژیم غذایی روزانه تان را تشکیل می دهند. اما آیا از همه ی حقایق مرتبط با میوه ها، آگاهی دارید؟
در ادامه به برخی از این حقایق جالب اشاره خواهیم کرد:

1. کالری میوه ها، پایین است. میوه ها آدم را سیر می کنند، اما کالری اضافی یا چربی ندارند. آنها شامل انواع ویتامین، فیبر، و قند می باشند- تمام موادی که بدن برای سالم بودن به آنها نیاز دارد.

 
2. میوه ها، بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهند. بسیاری از میوه ها، از این قابلیت بهره مند هستند که خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی، سکته، انواع دیابت، و همچنین سرطان، را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند. بنابراین، افرادی که از بیماری های قلبی رنج می برند، می توانند با حرص و ولع و به هر میزان که دوست دارند، میوه بخورند.


3. میوه ها، کلسترول ندارد. بسیاری از افراد به دلیل مصرف محصولات غذایی ناسالم، از کلسترول بالا رنج می برند. این امر موجب می شود تا آنها در مقابل بیماری های قلبی، و همچنین انواع دیگر بیماری ها، بسیار آسیب پذیر باشند. اما میوه ها می توانند شما را در مقابل این بیماری ها بیمه نمایند، زیرا 100% از کلسترول تهی می باشند.

4. میوه ها، به هضم غذا کمک می کنند. میوه ها از فیبر طبیعی بهره مند هستند. این فیبر، برای دفع کلسترول و چربی از بدن، بسیار ضروری می باشد. بنابراین، در واقع سبب می شوند تا بدن شما سالم بماند. همچنین، به هضم غذا کمک کرده و خطر گرفتار شدن به یبوست را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

 5. میوه ها، سطح ایمنی بدن را ساخته و افزایش می دهند. میوه ها سطح بالایی از آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین C و آنتو سیانین، دارند. هنگامی که این دو با یکدیگر ترکیب می شوند، خطرات ناشی از استرس، انواع بیماری ها، و سرطان، را کاهش می دهند. علاوه بر این، میوه ها سیستم ایمنی بدن را تقویت نموده و از بدن در مقابل ابتلاء به انواع بیماری ها، محافظت می کنند.

6. میوه ها، از پیر شدن جلوگیری می کنند. بسیاری از میوه ها مانند شاه توت، ذغال اخته، تمشک، و دیگر میوه های آبی رنگ، از خواصی بهره مند هستند که فرایند پیری را با تاخیر مواجه می سازند. بنابراین، با خوردن چنین میوه هایی می توانید از ایجاد رنگدانه و چین و چروک بر روی صورت جلوگیری کنید؛ یا در واقع، این فرایند را با تاخیر مواجه سازید. این میوه ها، از سلول ها، بافت ها، و ارگان های بدن، محافظت نموده و آنها را جوان نگاه می دارند.

 
7. میوه ها، فشار خون را تنظیم می کنند. میوه هایی چون سیب و آواکادو، فشار خون بدن را تنظیم کرده و آن را در حد تعادل نگاه می دارند.

8. میوه ها، طول عمر را افزایش می دهند. در پایان، باید به مهمترین ویژگی میوه ها اشاره کنم و آن خاصیت آنها در افزایش طول عمر می باشد.

میوه هایی شبیه به کدوی تلخ و نارگیل، از خواص دارویی بهره مند هستند. کدوی تلخ از خواص ضد سرطانی، ضد ویروسی، و ضد مالاریایی بهره مند است.

 از سوی دیگر، از آب نارگیل، می تواند برای انتقال خون استفاده نمود؛ زیرا آب نارگیل، بسیار شبیه به پلاسمای خون می باشد. در طول جنگ جهانی دوم، آب نارگیل با این خاصیت خارق العاده ی خود، جان بسیاری از سربازان را نجات داد.


نقل از :سلامت نیوز

کد: 659 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۴ بهمن بازدید: 10175 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
4 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
8 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص بیماری‌های داخلی، نسبت ...

  چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید در مقیاس کوچک نشا...

  آشنایی با غذاهای ضد آنفلوانزا اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فوائد شکلات تلخ برای زنان باردار اگر عاشق شکلات هستید و از طرفی باردار هم هستید باید خیلی خوشحال باشید زیرا نتایج بررسی ها نشان می دهد که مصرف شکلات تلخ در زمان بارداری مفید است.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.
کشت یا کشاورزی قراردادی چیست؟/ تجربه دیگر کشورها پایگاه خبری لقمه: تجربیات کشورهای دیگر نشان می‌دهد که اجرای طرح کشاورزی یا کشت قراردادی می‌تواند منجر به توسعه و رونق بخش کشاورزی شود.
هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا پایگاه خبری لقمه: اولین داروی آهن با ساختار یونی، به شکل فرآورده طبیعی با نام فروتونیک در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توسط محققان ایرانی رونمایی شد.