چه عواملی مانع لاغر شدن می‌شود؟


مصرف کافئین در بدن باعث ترشح هورمون های انسولین و آدرنالین در بدن می شود.

به گزارش لقمه، کاهش وزن برای افرادی که اضافه وزن دارند یک نیاز اساسی و ضروری برای سلامتی به حساب می‌آید، بنابراین برای کاهش وزن حتما باید نکاتی را رعایت کنید. در این مقاله نکات و اشتباهاتی که مانع از کاهش وزنتان می‌شوند را ارائه می‌دهیم.

1. رژیم های خیلی کم چرب وکم شکر یا بدون چربی و شکر : زمانی که رژیم غذایی شما بسیار کم چرب و کم شکر یا کاملا بدون چربی و بدون شکر باشد بدن شما برای بدست آوردن انرژی تمایل بیشتری به خوردن پیدا می کند و ریزه خواری ها باعث افزایش وزن شما می شود بنابراین شما باید در رژیم خود حتما مقداری چربی مفید و قند های طبیعی مثل قند میوه استفاده نمایید.

2. مصرف زیاد قهوه و کافئین : مصرف کافئین در بدن باعث ترشح هورمون های انسولین و آدرنالین در بدن می شود و این هورمون ها به سرعت در بدن باعث ایجاد اضطراب و گرسنگی و در نتیجه افزایش وزن خواهند شد. بنابراین فکر نکنید چون قهوه کالری خیلی کمی دارد باعث افزایش وزن نمی شود بلکه سعی کنید آن را با نوشیدنی های گیاهی مفید جایگزین کنید.

3. خواب خیلی کم : اخیرا دانشمندان مطالعاتی روی افراد ی که ۵ ساعت در شبانه روز می خوابند انجام داده اند و دریافته اند که این افراد زمانی که رزیم می گیرند برای کاهش وزن ، کمتر چربی بدن خود را از دست می دهند نسبت به افرادی که ۸ ساعت کامل در شبانه روز می خوابند ، بنابراین باید سعی کنید که در هر شبانه روز حتما ۸ ساعت بخوابید.

4. تمرین های ورزشی آهسته اما سنگین : اگر تمرین های ورزشی شما سنگین و آهسته باشد بجای کاهش وزن باعث می شود که توانایی ذخیره ی چربی در بدن را بالا ببرد بنابراین حتما باید ورزش خود را ابتدا با نرمش سپس با تمرینهای سریع اما سبک آغاز نمایید.

5. محاسبه ی کالری ها : رژیم هایی که برپایه و اساس محاسبه ی کالری باشد خیلی درست نیستند زیرا بسیاری از مواد غذایی که مصرف می کنیم مقدار کالری آن ها درج نشده است یا اینکه درست و دقیق درج نشده است بنابراین بهتر است رژیم هایی بگیرید که پزشک ها یا متخصصان تغذیه تایید می کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سیمرغ

کد: 6595 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱ ارديبهشت بازدید: 2138 ساعت: 3:56 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
2 صادرات محصولات کشاورزی از پرداخت مالیات معاف شد ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور
3 منوهای چندصدهزارتومانی افطار برای اعیان! ۱۳۹۴ جمعه ۱۲ تير
4 بشقاب هوشمندی که کالری غذاها را محاسبه می‌کند ۱۳۹۴ جمعه ۱۵ خرداد
5 توصیه های دیابتی برای شب یلدا ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ آذر
6 وزن ایده آل برای خانم ها چقدر است؟ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۳۱ مرداد
7 تحویل 14 هزار تن "كلزا" به كارخانه های "روغن نباتی" ۱۳۹۲ جمعه ۱۷ خرداد
8 در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت
9 جدول کالری مواد غذایی برای تناسب اندام ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۵ بهمن
10 محاسبه دقیق کالری روزانه خانم ها و آقایان ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۵ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کمبود این ویتامین با خطر مرگ همراه است این ویتامین حیاتی به ویتامین آفتاب نیز معروف است.

  آشنایی با میوه ای برای شادابی پوست هلو غنی از ویتامین آ و پتاسیم است و با توجه به سای...

  بهترین موادغذایی برای تسکین سرماخوردگی گیاهان دارویی آویشن، رازیانه و شیرین‌بیان همراه با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.
ژاپنی بخورید، مدیترانه‌ای زندگی کنید! عادت‌های سالم غذایی که در برخی مناطق مختلف این کره خاکی مرسوم هستند، می‌توانند در خانه هر یک از شما هم سلامت را به ارمغان بیاورند.
کدام درمان چاقی مناسب شماست؟ در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران 70 درصد افراد بالای 20 سال در شهرهای بزرگ دچار اضافه وزن هستند و نزدیک به 50 درصد افراد دچار چاقی هستند و به طور کلی این چاقی در زنان شایع تر است.
آشنایی با عادات غذایی خوب و بد در ایران ما ایرانی‌ها در گذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به مرور بسیاری از آنها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دور هم غذاخوردن، مصرف کمتر گوشت‌ قرمز و خوردن مواد غذایی تازه.