محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است


پایگاه خبری لقمه: سرپرست اداره‌کل استاندارد استان تهران با تاکید براینکه مقابله با کم‌فروشی از اولویت‌های کاری سازمان ملی استاندارد ایران است، گفت: محاسبه وزن جعبه با شیرینی، مصداق کم‌فروشی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از از اداره‌کل استاندارد استان تهران، محمدحسین طاهری اظهار داشت: در راستای اجرای این سیاست و برنامه سازمان ملی استاندارد ایران، این اداره‌کل نیز با اصناف استان مکاتباتی را داشته و درباره خالص فروشی اطلاع‌رسانی لازم را به صنف متبوع و به ویژه اتحادیه صنف قنادان و شیرینی‌فروشی‌ها انجام داده است.

 
سرپرست اداره‌کل استاندارد استان تهران با اشاره به اینکه در جریان بازرسی‌های ویژه ایام عید (طرح عیدانه) و ماه مبارک رمضان که توسط بازرسان استاندارد انجام شد، در بیشتر مراجعات انجام شده در قنادی‌ها، کم‌فروشی و عدم خالص‌فروشی مشاهده شده‌است، ادامه داد: به قنادی‌ها و شیرینی‌فروشی‌ها تذکر داده می‌شود که در صورت عدم خالص‌فروشی شامل محاسبه وزن جعبه و سینی، مرتکب جرم شده و پرونده ایشان با ارسال به مراجع ذیصلاح، جهت طی مراحل و برخورد قانونی، پیگیری خواهد شد.
 
طاهری خاطرنشان کرد: تاکنون پرونده ۲۶ قنادی متخلف به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شده و پرونده چند قنادی صاحب نام و شناخته‌شده شهر تهران نیز به مراجع مربوطه برای برخورد قانونی ارسال شد.
 
این مقام مسؤول همچنین از شهروندان تهرانی خواست با مطالبه‌گری هنگام خرید از مراکز مذکور از فروشندگان شیرینی بخواهند که خالص‌فروشی را رعایت کنند.
 
وی یادآور شد: وسایل توزین و ترازوها باید برچسب آزمون دوره‌ای داشته باشند و این برچسب در معرض دید خریدار قرار داشته‌باشد.
 
طاهری تاکید کرد: مشتریان از خرید محصولات مشمول استاندارد اجباری فاقد نشان استاندارد در این مراکز خودداری کنند.
 
وی ادامه‌داد: جعبه‌های مقوایی شیرینی و سینی‌های زیر آن باید حتماً دارای نشان استاندارد باشد و در صورت مشاهده نشان استاندارد، کد ۱۰ رقمی درج‌شده زیر نشان را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال کرده و از اعتبار آن اطمینان حاصل کنند.
 
سرپرست اداره‌کل استاندارد استان تهران بیان‌داشت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف از این دست، مراتب را با شماره‌های تلفنی ۱۵۱۷ و ۴۹۹۸۳۳۰۰ و یا با مراجعه به سایت سازمان ملی استاندارد ایران، قسمت میز خدمت - سامانه ملی رسیدگی به شکایات به آدرس WWW.INSO.GOV.IR اطلاع دهند.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15165 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين بازدید: 604 ساعت: 2:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
2 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
3 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
4 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
5 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
6 آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا ۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
7 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
8 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
9 قیمت شیرینی در شب یلدا تغییری می‌کند؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
10 قیمت زولبیا و بامیه 70 هزار تومان شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 هفته سویا بخورید روش های ممانعت از ابتلا به بیماری های قلبی کاهش مق...

  هشدار وزارت بهداشت : میوه های چسبناك یا براق سمی اند رییس اداره بهداشت كشاورزی وزارت بهداشت از مردم خوا...

  حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ پایگاه خبری لقمه: تحقیق جدید نشان می دهد افزودن ان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چالش ایران و افغانستان بر سر سهم آب از رود هیرمند/حقابه ایران از هیرمند چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: رودخانه هیرمند یکی از رودهای پرآب افغانستان است که به دریاچه هامون می‌ریزد. اما مدتی است که ممانعت افغانستان از ورود سهم ایران از آب هیرمند به مشکلی جدی برای استان سیستان و بلوچستان ایران تبدیل شده است.
تفاوت مغز افرادی که صبحانه نمی خورند اسکنهای مغزی نشان می دهد که افرادی که صبحانه نمی خورند در طول روز بیشتر به غذاهای پرکالری و چرب تمایل پیدا می کنند.
یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟ هزینه های زیست محیطی مانند زمین، آب، علوفه و گازهای گلخانه ای که در پس تولید گوشت لازم جهت تولید یک همبرگر قرار دارد، بسیار مهمتر و بیشتر از آن است که فکرش را می کنید.
نان‌های رژیمی چقدر رژیمی‌اند!؟ این روزها نان‌های رژیمی تهیه شده از آردهای مختلف و با مخلفاتی مثل سبزیجات معطر و شوید، زیره، شاه‌دانه، کنجد و دانه آفتابگردان سوپرمارکت‌ها را تسخیر کرده‌اند.