به گزارش لقمه، میترا زراتی در گفتوگویی با باشگاه اظهار داشت: سنجد یکی از بهترین منابع غذایی گیاهی محسوب میشود.
وی گفت: سنجد منبع غنی از کلسیم است و برای افرادی که دچار پوکی استخوان هستند، بسیار مفید است و استخوانهای افراد را محکم میکند.
این دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه افزود: سنجد برای سلامتی دستگاه گوارش افراد بسیار مناسب است و افرادی که رژیمهای لاغری دارند، میتوانند سنجد را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
زراتی اضافه کرد: سنجد سرشار از فیبر است و گرسنگی را کاهش میدهد زیرا خاصیت سیر کنندگی بالایی دارد و در افرادی که مشکلات دستگاه گوارشی دارند، مفید است.
وی با بیان اینکه بهتر است سنجد را به عنوان میان وعده استفاده کرد، عنوان داشت: سنجد دارای ترکیباتی مانند فتیکمیکالها است که آنتی اکسیدان خوبی است.
نقل از : فارس